De te közéjük tartozol :D Tehát az természetes h neked köszönnek :D De én sokszor láttam már közúton is és soha nem intettek vissza.. :D
Mondjuk rendszámot nem sokan szoktam látni, tehát lehet h csak eltévednek vagy nemtudom :D
kis motorosoknak én csak néha szoktam mikor hogy van kedvem, cross-osokkal nem nagyon találkozom közúton csak pályán szoktam mikor kiviszem a suzukit de akkor mindegyik köszön főleg mikor nem csinálnak semmit csak az utánfutón ülnek
Bal dekni le, főtengely végéről a fogaskerekeket le és már ki is fordíthatod a régi szimeringet, az újat meg teheted bele. :D
(bár nekem is csak a főtengely szimering lett volna a gond....)
Rájöttem, hogy mi a baja jelenleg a Tuaregnek... Megeszi a hajtóműolajamat a blokkból.. Azért füstölt annyira mostanában :D
Szerintem még ma szét lesz kapva..
rotax 123 blokk (hianyos) egyben vagy bontva is. sok mas cuccom is van af1, tuareg, ....(vazak, idomok, kerekek, fekek, elektronika, index, tank, lanckerek, lanc, hutok, blokkfelek, valtok, kuplung, deklik, stb stb) 0670/5655856 vagy attila.hunter@gmail.com
Eztán énis így csinálok, nem intek előre, bár eddig se nagyon. Csak a túraenduróknak.
Érdekes mód a speedesek majd 99%-a előre intett mindig, kivétel nélkül.
A chopperosok meg robogósok b..ik, tisztelet a kivételnek....
vagom, a juniussal az a baj hogy meg nem tudom hogy melozok akkor, hetfon megyek meloba es talan meglesz a kov havi beosztas addigra es kiderul. :) szkfhvar a celpont meg mindig? :)
Én alapból nem intek kisrobogósnak, simsonosnak meg hasonló kistestű "motorosnak" mert általában ezeken vagy egy 14 éves kisgyerek ül ami még azt sem tudja mi a testvériség, vagy egy 70-en felüli aki már nem is lát és csak bevásárlásra használja a motort.
Persze ha intenek, én visszaintek. De én előre biztos h nem intek.
Nekem a Choppereseknek kb csak a 3/4-e szokott visszainteni. Szerintem ők is úgy vannak velünk mint én a robogósokkal, csak ők még vissza sem intenek :D
A Crossosok meg... ők a "nagyon kemény motorosok" eddig 1 sem intett vissza.
Én egyszer voltam pinkmotorsba és elküldtek, hogy mit keresek ott. Az Aprilia egy olasz motor ők meg csak japán alkatrésszel foglalkonak... -_-'
Nekem ennyi a véleményem róla :D
Az is lehet, hogy "jó" eladót fogtam ki :D
eladó aprilia alkatrészek
vannak af1 sintesi és futura alaktrészeim!
van sport pro idomgarnitúrám ! küllömböző színbe idomok!
lámpák hátcsóvilla stb.
vannak rotax 123 és 127-s alkatrészim is!
rengeteg cucc van rotax 123:főtengelyek henger (vasperselyes)
blokfelke váltók kuplungok ! egybe is van rotax 123-as blokkom ha kel!
rengeteg alaktrészem van írd meg mi kel és írom az árat és hogy van e még!
még egyenlőtre majdnem minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
tlefonon elérhető vagyok éllyel nappal
hat el is hiszem hogy nem igy akartad kezdeni a szezont. nekem porog az ora rendesen szerencsere.most kb 1300 km-en allhatok a szezonban iden egyenlore. meglesem a kepeket majd. :)
na az jo akkor ha minden ok a berugoval.en nem neztem mennyit forgat de nekem is annyi lehet akkor. :) elso rugasra indul altalaban meg hidegen is. (kiveve ha idetlenul rugom )
ÁÁ nem vagyok ideg, csak elvonási tüneteim vannak az idei gyenge 10 km motorozás miatt. Pont most ez rohadtul nem hiányzott.... Csak az volt a motor gondja mégis, hogy nem volt benne kraft....
Nézd vissza a hsz-eket, tettem képet bőven ja és berugó már tesztelve a satupadon.
Egy lenyomásra majdnem 3x forgatja körbe a főtengelyt.
Mai nap szopás volt, elmentem a boltba, siettem mint a távirat, hogy a korábbi busszal hazaérjek erre mondja a boltos a nagyker nem küldte el a dugattyút (pinkmotors)
Rájuk telefonált reggel és aztmondták neki elfelejtették feladni, kicsit se vagyok mérges.
Na végre életjelet adtál magadról. :D
A chopperosok meg úgy ahogy shadowviktor írja a nagyrobogósok (meg a kicsik is, bár azoknak van mikor énse intek, jó pont akkor kellett kuplungolni azért nem) nem köszönnek vissza. Tisztelet a kivételnek mert azért van köztük rendes.
kosz hogy aggodtatok ertem.
minden oke volt amugy, birta jol a motor is.epp most szamoltam a fogyasztast.egesz jo lett a vege.2 szemellyel+2x35L nyeregtaska+hatizsak=460-470km=23l benzin, azaz atlag 5 literben megallt igy is a fogyasztas. az nagyon jo ezen a hegymeneten.mondjuk volt ahol kilometereken at behuzott kuplunggal gurultam alapjaraton 60al. :D, de elotte meg ezen fel is mentem nagygazon. :)
jaja, chopperes volt aki nem koszont meg nagyrobogos. :)
Üdv ujra köztünk.. azthittük eltűntél :D
De örülünk h élsz :D Egyébként fogadjunk, hogy az az 1-2 aki nem köszönt vissza az vagy Cross, vagy Chopperes volt :D
Nekem eddig csak ők nem köszöntek vissza.. Meg persze a móri "kemény gyerekek" :D De ezeket nem veszem számításba :D
hat sajnos nem talaltam ilyen kepeslapot a kekesteton se, de megprobaltam. :D integettem en a hegy tetejen az ufoknak de sz**tak ram. de sok motoros tarsunkkal talalkoztam ut kozbe, 1-2 kivetellel visszakoszont mindenki
itt vagyok mar sracok! :) hazaertem a matrabol. :) nem volt netem meg ingyen wifi se a szallason aztan nem volt forumozas addig sajna. de a matra nagyon kiraly volt. jonnak majd kepek is, csak doglok egy kicsit meg igy 200 km utan. :D
Mondjuk rendszámot nem sokan szoktam látni, tehát lehet h csak eltévednek vagy nemtudom :D
(bár nekem is csak a főtengely szimering lett volna a gond....)
Szerintem még ma szét lesz kapva..
Rotax 123-hoz keresek működő, jó állapotú trafót!
e-mail: murrfy55@hotmail.com
Érdekes mód a speedesek majd 99%-a előre intett mindig, kivétel nélkül.
A chopperosok meg robogósok b..ik, tisztelet a kivételnek....
Persze ha intenek, én visszaintek. De én előre biztos h nem intek.
Nekem a Choppereseknek kb csak a 3/4-e szokott visszainteni. Szerintem ők is úgy vannak velünk mint én a robogósokkal, csak ők még vissza sem intenek :D
A Crossosok meg... ők a "nagyon kemény motorosok" eddig 1 sem intett vissza.
Nekem ennyi a véleményem róla :D
Az is lehet, hogy "jó" eladót fogtam ki :D
vannak af1 sintesi és futura alaktrészeim!
van sport pro idomgarnitúrám ! küllömböző színbe idomok!
lámpák hátcsóvilla stb.
vannak rotax 123 és 127-s alkatrészim is!
rengeteg cucc van rotax 123:főtengelyek henger (vasperselyes)
blokfelke váltók kuplungok ! egybe is van rotax 123-as blokkom ha kel!
rengeteg alaktrészem van írd meg mi kel és írom az árat és hogy van e még!
még egyenlőtre majdnem minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
tlefonon elérhető vagyok éllyel nappal
na az jo akkor ha minden ok a berugoval.en nem neztem mennyit forgat de nekem is annyi lehet akkor. :) elso rugasra indul altalaban meg hidegen is. (kiveve ha idetlenul rugom )
Nézd vissza a hsz-eket, tettem képet bőven ja és berugó már tesztelve a satupadon.
Egy lenyomásra majdnem 3x forgatja körbe a főtengelyt.
jaja, robogosok nagyon ritkan intenek vissza. chopperesek altalaban igen, kiveve aki nem
latom nincs meg meg a dugod azota se. gondolom nem vagy hot ideg meg
Rájuk telefonált reggel és aztmondták neki elfelejtették feladni, kicsit se vagyok mérges.
A chopperosok meg úgy ahogy shadowviktor írja a nagyrobogósok (meg a kicsik is, bár azoknak van mikor énse intek, jó pont akkor kellett kuplungolni azért nem) nem köszönnek vissza. Tisztelet a kivételnek mert azért van köztük rendes.
minden oke volt amugy, birta jol a motor is.epp most szamoltam a fogyasztast.egesz jo lett a vege.2 szemellyel+2x35L nyeregtaska+hatizsak=460-470km=23l benzin, azaz atlag 5 literben megallt igy is a fogyasztas. az nagyon jo ezen a hegymeneten.mondjuk volt ahol kilometereken at behuzott kuplunggal gurultam alapjaraton 60al. :D, de elotte meg ezen fel is mentem nagygazon. :)
jaja, chopperes volt aki nem koszont meg nagyrobogos. :)
De örülünk h élsz :D Egyébként fogadjunk, hogy az az 1-2 aki nem köszönt vissza az vagy Cross, vagy Chopperes volt :D
Nekem eddig csak ők nem köszöntek vissza.. Meg persze a móri "kemény gyerekek" :D De ezeket nem veszem számításba :D