Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neem.. Nekem is bal fékes.. Régen Elissa-é volt jobb fékes. Régen sokat írt itt a fórumra.. De már eltünt.. Nemrég néztem rá az adatlapjára itt és már gsx-rje van azt hiszem.. :S:D
Jobbos fékkel volt a tied vagy nem?
Kösz az infót. De ez engem már nem annyira érint amióta kicsit át lett operálva a Picim.. már az egész eleje Pegaso :D
Múltkor veled beszéltünk a jobb oldali féktárcsáról.... Na arról tudtam meg infót, mégpedig azt, hogy azok az utolsó szériás 125-ös Tuaregek (1989) az a jobbos féktárcsa 300-as átmérővel, tehát erősebb elsőfékkel és valami váz erősítés is van rajtuk meg a power szelepük elektromos működtetésű. Ja és gyári adat a müanyag tankra 23 liter.
Talán küld valami "képes lapot" onnan egy ingyenes tankolási bérlettel egybekötve ami Magyarország összes benzinkútjára érvényes.
Hát reméljük ott ingyen van a benzin és sok szép íves kanyar van amin szépen lehet döntögetni :D
Hát ja... múlt 7vége előtt azért késő este felnézett mindig.... nem tudom mi lehet vele. A mátrába elvitték az ufók motorostól és most az univerzum egyik másik szegletébe motorozik már.
Jelenleg még attilahunter sincs meg.. először őt is meg kellene találnunk :D
Nekem most hétvégén kész lessz a motor, énfelőlem ok a dolog csak még mindig nincs egy időpont.....
Legalább majd ha valaha összejönne egy tali akkor mégtöbben lehetnénk
Egyébként ahogy nézem, most hogy lefújtuk mostanában ezt a Tuareg tali témát, egyből nagyon sok új arc jött a fórumra.. :D
Köszönöm a segítséget!
61 fogas.
Értelek.Ezek szerint ezt nem te használtad.A lendkeréken rajta van a fogaskoszorú?Amennyiben igen,kérlek számold meg hogy hány fogas.
Köszönöm!
önindítós-berugós.önindító nincs hozzá.a gyújtásdekniről levágták az önindító felfogatást.
Szia!
Önindítós vagy berugós?
Köszönöm!
Szaisztok! Rotax 127-hez keresek jó állapotú önindítós lendkereket. 61 fogú kellene.
igen jó az olajszívattyú is meg a vízpumpa is.henger tömítésem viszont nincs.
Szia!

Az olaj és a víz pumpák tökéletesek?Ez ugye önindítós?Mert a képen nem látszik.Henger tömítésben tudsz nekem segíteni?
Köszönöm!
az egész blokk kompletten 40 ezer.csak dugó kell bele és megy.adom a régi dugót is.azzal is menne simán.de érdemes kicserélni.
Szia!
Alaplap+lendkerék kell,az biztos.
Agyalok az egészen kompletten is.Az mennyi lenne?
Köszönöm!
123as blokkhoz ha jó akkor lehet érdekel
hello gyujtás alaplap nincs?
ja és mennyiért adnám a gyújtást.6500 az alaplap és ugyan annyi a lendkerék is .ennél olcsóbban nem hiszem,hogy kapsz.
csak annyi baja volt,hogy a power beleért a dugóba.más minden teljesen jó benne csak a dugó nem.