Hát az mint kiderült elhagyta a gépet az erő. Gatya kompresszió, 1-be lehet tolni simán....
Lekerült a henger (az szerencsére fasza, még látszik a hónolás nyomai), de a dugattyúhoz hozzáért a szelep és bekoptatta a felső gyűrűtől a dugattyúpalást közepéig.... Még szerencse a gyűrűket nem törte el, vagy nem akadt bele....
Majd később teszek fel képet, hogy akkor hogy is kell állnia a nyelvnek.....
Röviden ennyi, a berugót szereltem ma befelé avval legalább gond nincs, csak hézagolni kell egy alátét, meg egy ütközőcsavart kell köszörülnöm a racsnihoz.
Szeva, eltünt motorosok egyike. :D
Hát gyerekek balhé van, tettem képet tegnap kivettem a blokkot aztán lekerült a henger is..... Azthiszem egyhamar nem motorozok. :(
Nincs mit! Cseréltem azt is nekem annyi buktato volt benne hogy megforgott a csapágy a házban és csapágyrögzitővel kellett beragasztani a csapágyat.Amugy szerintem egyszerü cserélni.Érdemes jobb minőségü csapágyat bele tenni.Egy kicsit drágább mint a kinai de tartósabb is!
Főtengely csapágyat nem cseréltél véletlen? :D, mert most néztem, hogy hiányzik belőle pár golyó (vízpumpa felöli oldalon)...meg sem találtam őket :S és érdekelne, hogy van e vmi buktatója.
Hali! Ha RV blokkos biztos hogy tengellyel együtt jön ki mert én is cseréltem az enyémen szimeringet.De az AM-es blokk is hasonló szerintem.Leveszed a müanyak fogaskereket és azthiszem van alatta egy kis zéger az tartja a hején a tengelyt.Itt van egy kis segitség: http://www.oemmotorparts.com
Itt nem találtam wind-et de szerintem egyezik a tuareg rally-val a blokk ha jol tudom.
sziasztok!
segítséget kérnék, tuareg rally125 34-es dellorto karbi főfúvóka .milyen méretű és hol lehet kapni? sokat zabál még a levegőszűrő is benzines ,ha nem köpi be a gyertyát akkor csak magas ford.megy.nem sikerül beállítani
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tuareg wind 50en a vízpumpa lapát tengellyel együtt, vagy anélkül távolítható el? Ha tengely nélkül, akkor hogy kéne leszedni róla? Vízpumpa szimeringet szeretnék cserélni, és eddig sikerült szétszedni.
Alkatrész és motoros börzét rendez az Érdi Motoros Egyesület Május 15-én reggel hét órától az érdi Stop-Shop parkolóház második emeletén. Látogatóknak a belépés díjtalan.
Lekerült a henger (az szerencsére fasza, még látszik a hónolás nyomai), de a dugattyúhoz hozzáért a szelep és bekoptatta a felső gyűrűtől a dugattyúpalást közepéig.... Még szerencse a gyűrűket nem törte el, vagy nem akadt bele....
Majd később teszek fel képet, hogy akkor hogy is kell állnia a nyelvnek.....
Röviden ennyi, a berugót szereltem ma befelé avval legalább gond nincs, csak hézagolni kell egy alátét, meg egy ütközőcsavart kell köszörülnöm a racsnihoz.
én sikeresen eltörtem az alsó kormánykiflimet
Hát gyerekek balhé van, tettem képet tegnap kivettem a blokkot aztán lekerült a henger is..... Azthiszem egyhamar nem motorozok. :(
Ez is annyiba kerül mint a Pegaso. :D
http://youtu.be/Aa4hIusLz0U
Valaki tud nekem adni 50es Tuareg Wind-hez kapcsrajzot, ami nem önindítós? Nagyon kéne! Nem baj, ha pakisztáni nyelven is van...
Köszi!
Főtengely csapágyat nem cseréltél véletlen? :D, mert most néztem, hogy hiányzik belőle pár golyó (vízpumpa felöli oldalon)...meg sem találtam őket :S és érdekelne, hogy van e vmi buktatója.
üdv.
Itt nem találtam wind-et de szerintem egyezik a tuareg rally-val a blokk ha jol tudom.
Nincs mit, jó8 neked is.
segítséget kérnék, tuareg rally125 34-es dellorto karbi főfúvóka .milyen méretű és hol lehet kapni? sokat zabál még a levegőszűrő is benzines ,ha nem köpi be a gyertyát akkor csak magas ford.megy.nem sikerül beállítani
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tuareg wind 50en a vízpumpa lapát tengellyel együtt, vagy anélkül távolítható el? Ha tengely nélkül, akkor hogy kéne leszedni róla? Vízpumpa szimeringet szeretnék cserélni, és eddig sikerült szétszedni.
Köszi a segítséget!
üdv.
cosmo01@freemail.hu
Tel:06-70-526-1565
legközelebb nézz körbe mielőtt kérdezel ;) :D
horgyul@gmail.com
elérhetőséget tudsz adni?
horgyul@gmail.com