Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majnem egyidőbe a kérdésedre jött a válasz. :D
Na úgy látom most sem lesz találkozó :D De akkor én is szétszedem már ha mindenki romokban van :D
Hát az mint kiderült elhagyta a gépet az erő. Gatya kompresszió, 1-be lehet tolni simán....
Lekerült a henger (az szerencsére fasza, még látszik a hónolás nyomai), de a dugattyúhoz hozzáért a szelep és bekoptatta a felső gyűrűtől a dugattyúpalást közepéig.... Még szerencse a gyűrűket nem törte el, vagy nem akadt bele....
Majd később teszek fel képet, hogy akkor hogy is kell állnia a nyelvnek.....
Röviden ennyi, a berugót szereltem ma befelé avval legalább gond nincs, csak hézagolni kell egy alátét, meg egy ütközőcsavart kell köszörülnöm a racsnihoz.
Mit csináltál? Oo
mi a baj?
én sikeresen eltörtem az alsó kormánykiflimet
Szeva, eltünt motorosok egyike. :D
Hát gyerekek balhé van, tettem képet tegnap kivettem a blokkot aztán lekerült a henger is..... Azthiszem egyhamar nem motorozok. :(
Ha már múltkor az olasz motorok hangjáról beszéltünk..
Ez is annyiba kerül mint a Pegaso. :D
http://youtu.be/Aa4hIusLz0U
Halihó!
Valaki tud nekem adni 50es Tuareg Wind-hez kapcsrajzot, ami nem önindítós? Nagyon kéne! Nem baj, ha pakisztáni nyelven is van...
Köszi!
Nincs mit! Cseréltem azt is nekem annyi buktato volt benne hogy megforgott a csapágy a házban és csapágyrögzitővel kellett beragasztani a csapágyat.Amugy szerintem egyszerü cserélni.Érdemes jobb minőségü csapágyat bele tenni.Egy kicsit drágább mint a kinai de tartósabb is!
Köszi a segítséget! Sikerült is :).

Főtengely csapágyat nem cseréltél véletlen? :D, mert most néztem, hogy hiányzik belőle pár golyó (vízpumpa felöli oldalon)...meg sem találtam őket :S és érdekelne, hogy van e vmi buktatója.

üdv.
Hali! Ha RV blokkos biztos hogy tengellyel együtt jön ki mert én is cseréltem az enyémen szimeringet.De az AM-es blokk is hasonló szerintem.Leveszed a müanyak fogaskereket és azthiszem van alatta egy kis zéger az tartja a hején a tengelyt.Itt van egy kis segitség: http://www.oemmotorparts.com
Itt nem találtam wind-et de szerintem egyezik a tuareg rally-val a blokk ha jol tudom.
Kint a blokk...
Pont benéztem, szerencséd volt. :D
Nincs mit, jó8 neked is.
nagyon gyors vagy ,köszönöm a segítséget. szép éjt!
145-ös, hívd fel az Italmondo Bt.-t. Van nekik biztos.
sziasztok!
segítséget kérnék, tuareg rally125 34-es dellorto karbi főfúvóka .milyen méretű és hol lehet kapni? sokat zabál még a levegőszűrő is benzines ,ha nem köpi be a gyertyát akkor csak magas ford.megy.nem sikerül beállítani
Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tuareg wind 50en a vízpumpa lapát tengellyel együtt, vagy anélkül távolítható el? Ha tengely nélkül, akkor hogy kéne leszedni róla? Vízpumpa szimeringet szeretnék cserélni, és eddig sikerült szétszedni.

Köszi a segítséget!

üdv.
Mai előkészületek a holnapi szétszereleléshez. :D
Alkatrész és motoros börzét rendez az Érdi Motoros Egyesület Május 15-én reggel hét órától az érdi Stop-Shop parkolóház második emeletén. Látogatóknak a belépés díjtalan.
Demonom e-mailja pedig: nagydemon@citromail.hu
köszi!
az adatlapján találtam ezeket az elérhetőségeket...
cosmo01@freemail.hu
Tel:06-70-526-1565

legközelebb nézz körbe mielőtt kérdezel ;) :D
üdv. elérhetőséget adsz?
horgyul@gmail.com
üdv. jó pár dolog érdekelne!
elérhetőséget tudsz adni?
horgyul@gmail.com
a dob ezelőtt egy 250-es quadon volt aminek olyan hangja volt vele mint egy LTZ450-nek