Az nem jó, ha teszek nagyobb átmérőjü, vagy vastagságú alátétet, attól még a nyelv akkoris lemegy addig. Az alátét ütközik föl a hengeren, de a henger azon része már kopott valamennyit... és elérte a dugót. A bowdennel lehetne kijebb hozni a nyelvet, de azért mégse kéne rábízni a bowden és a fékpedál közti picsa rugóra a dolgot, ahhoz drága egy új dugattyú....
Azon gondolkoztam, hogy a nyelv, szár felöli részéből kellene lefaragni egy 5 tizedet, akkor annyival feljebb jönne....
elég szépen néz ki :D
De azt neked kell eldönteni h mit csinálsz most :)
A legbiztosabb megoldás az új dugó lenne, de akkor ugye egy ideig nincs motor (se pénz :D) De az is lehet, h semmi baja nem lenne ezzel sem..
Mit szólsz a dugattyúmhoz? Elég szarul néz ki....
Azt nem tudom most, hogy mi legyen. A kopás nem olyan mély mint inkább látványos, kapna két új gyűrűt és meglátnánk mi lenne. De ha nem jön be akkor újból le a henger, új tömítés stb.-stb.
Vagy egyenlőre sztenderre rakni a gépet, megkeresném az új dugó (Asso) árát és faszán újra bejáratni stb.-stb.....
Eléggé szívom a répát most énis..... A qurva életbe.
Új dugó állná a helyét, de most nem nagyon van rá kes.
De főleg az a bosszantó, hogy idén kb. 10 km-t motoroztam vele....
Elő kell szedjem a simsont....
Az 1. képen a könyv szerinti beszerelési mód. (így is volt benne)
A 2. kép a fordított helyzet, szerintem az 1. képen látható módon kell beszerelni, mert a nagy könyvben is ígyvan.... Csak evvel az a baj, hogy eléri a dugattyút.... (3. képen látható a kopás)
Na evvel kell valamit kezdeni, hogy kicsit feljebb hozzam a nyelvet.... valószínű a ház kopott már meg és az engedi lejjeb....
Nagy szerencse, hogy csak bekoptatta a dugót és nem csinált nagyobb bajt.
Megnéztem a régi dugót, Asso Werke volt benne.
rotax 123 és 127-es alkatrészek eladók!
van blokkfelek váltók kuplungok rotax 123 főtengely deknik stb. van 1 zsír új dellorto 28-as karbim is olcson!
van valamennyi 127-es blokcuc is olcsón!
akkor vannak még vázallaktrészeim is!
felnik hátcsóvilla bovdenek,müszerfalak kipufogók,
idomok ! vannak sintesit idomok és van 1 komplet sport pro idomgarniturám is futura fejidom is lámpák fék stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Jaaa a hangja, na az nekem is bejön. Inkább túrázó, nagy cirkáló a gép. Annyira ebbe a részébe nem folytam bele a dolgnak, mármint az utcai motorok egyéb kategoriáinak, mert én nem nagyon szeretem őket. (lehet változna a véleményem, ha tehetnék egy hosszab utat valamelyikkel....)
Szived joga milyen motort akarsz. :D
Tuareges tali? Tán valamikor nyár közepe felé ezekszerint... (majnem mindenki "romokban")
Igazából úgy írják h ez egy túra.. tehát gondolom Túrasport..
Egyébként nem szeretnék átnyergelni speedre, de nekem a hang nagyon sokat számít.. és ahogy meghallottam ennek a hangját... hát beleszerettem.. :D
Egyébként mi a véleményetek a motorról? :D Igaz, hogy nem tetszik annyira mint a Pegaso, de a hangja.. Mindenért kárpótol.. :D
A másik, hogy végül is hű maradnék az Olasz motorokhoz :D
Azon gondolkoztam, hogy a nyelv, szár felöli részéből kellene lefaragni egy 5 tizedet, akkor annyival feljebb jönne....