Elég sok Km már benne... jobb lenne megelőzni a bajt....
Most annyira nem tudom, hogy mennek, de 5 éve került a Wössner dugóm 25 ropiba gyűrűvel, csapszeggel....
Nehogy a pinkmotorsba vásárolj :D énis voltam már náluk.. elég szép áron adnak mindent.. én mondjuk 1 éve szerelőn keresztül 22-ért vettem wössner dugot. de a többiek többet tudnak mondani alkatrész beszerzésről :)
jah és a másik. beletettem már 12.000et a gépbe az előző tulaj pedig azt mondta hogy 13.000et. ez így már elég sok ideje lenne felujítani. néztem a pinkmotorsba dugót ami 25 ezer gyűrű 7. tényleg itt mozognak az árak?
említettem még a multkor hogy bassza ki az olajat a kipuffnál. hát nem ott hanem felette a powernél bassza ki, valószinüleg rosszul raktuk össze amikor hengerfejes volt de még mindig nem tudom hogy ekll összerakni normálisan nincs valami ábrád?
Kösz.. Tehát nem éri meg 350-ért külföldi papíros pegasot venni, hanem inkább várjak amíg sikerül összekaparni valahonnan 500-at egy magyar papírosra?:D
Jövőhéten valamikor énis szedem széjjel.... Megy ki belőle a blokk, kedden vagy szerdán megjön az alkatrész amit rendeltem.... hátsó futőmű is szétugrik, egy friss zsír erejéig. Egy brigós mosás neki és had szóljon az idei szezon.
Hűtőt ne felejtsd el kifujatni.
Időben sok, több hónapig eltart.... (ezt egy olyan ember mondta aki csinált ilyet) Pénzbe is ott van, (Regisztrációs adó, eredetvizsga-műszaki, forgalomba helyeztetés, sok-sok illeték megfizetése...)
Kb. annyiba leszel, mintha itthon veszel egy papirost, de a kinti motornak makulátlannak kéne lennie és minden ottani forgalomból kivonásról szóló irat megléte..... Szóval nem egyszerű, csak annak aki kintről behoz alkatrésznek motort és itthon bokorugrónak eladja.... akor neki csak a megvétel volt pénzébe, itthon meg eladja 100-200 ezerrel drágábban.....
Szerintetek mennyi lehet egy külföldi papíros motort átiratni és rendesen lepapíroztatni? Nem csak pénzre gondolok, hanem hogy mennyi munka lenne vele? Hosszú idő?
Én meg szerintem maradok egy jó darabig a 125-ösnél, szeretnék még belecsavarni 10 ezer Km-t legalább,.... kb. akkor jön el a következő motorfelújítás.... Aztán addig pénz gyűjtögetés..... és akkor majd lehet nézelődni mi a kínálat.... meg jogsi sincs egyenlőre rá.
Nincs valakinek egy jó állapotú eladó APRILIA TUAREG RALLY 125 hátsó teleszkópja
E-mail:boston123@citromail.hu
Most annyira nem tudom, hogy mennek, de 5 éve került a Wössner dugóm 25 ropiba gyűrűvel, csapszeggel....
Nekem is van egy ilyen....
De itt egy kép, tessék:
Meg tudnád mondani ennek a kipuffnak a pontos típusát? Köszi
De még így is szépek :D
Hűtőt ne felejtsd el kifujatni.
Kb. annyiba leszel, mintha itthon veszel egy papirost, de a kinti motornak makulátlannak kéne lennie és minden ottani forgalomból kivonásról szóló irat megléte..... Szóval nem egyszerű, csak annak aki kintről behoz alkatrésznek motort és itthon bokorugrónak eladja.... akor neki csak a megvétel volt pénzébe, itthon meg eladja 100-200 ezerrel drágábban.....