Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vááááááá most olvasom hétvégén a budapest wallismotornál BMW tesztnap és kint les zszinte az összes vas és nem tudok menni
május 28-29?
nekem juni vége érettségi időszak szóval nekem az kilőve sajnos.. :S
Akkor én azt mondom Június 25. Szombat vagy 26. Vasárnap. például.
ez egy nagyon jó elképzelés csak azt az időpontot kéne kitalálni
Üdv!

Az csak egy időpont. Előreláthatólag ki kell tűzni valami dátumot és mindenki mond rá valamit, hogy jó-e neki vagy sem. Aztán lehet finomítani, hogy kinek mikor lenne jó pontosan. Csak az volna jó, ha már jó előre lenne egy időpont amire mindenki úgy tudná intézni a dolgait, hogy szabad legyen arra a napra.
És nem néztél be hozzám? Szégyen :D
Bodajkon és Móron voltam egy párszor már a 350-es tuareggel
szép estét everybody
Látom a találkozót ismét elkezdtétek szervezni, az a júni 10-12 nekem nem jó már most tudom. Akkor van Somogybabod off-road fesztivál
Streetdavid van Érdről, PAMA Bp-ről jön, ha jön.
Jó neked... :D
Az semmi távolság, meg bodajkról lenne egy nsr is. Talán Imi is eljön, ha úgy alakul, meg Odyspin a 350-essel.
háhá nekem ki van párnázva a picikém :D az eredeti szivacsra tetettem még puha bútorszivacsot is az újrabőrözésnél :) így már nem annyira seggzsibbasztó (nekem) :D
aaz RX Bodajkról az RS pedig Mórról de lehet szolok győrieknek is:D csak jólenne tényleg valami időpont h ne csak a levegőbe beszéljek nekik :D
jah, de ha megnézed, még érdről vagy honnan jönne egy tuareg rally, a rx-est nem tudom milyen mesziről meg az 50-es rs. De nekünk emlékezetes lessz az biztos. meg zsibbadt hátsófertájos.... :D
Hát lehet hogy nekem nudli lenne, de akiket szervezek, azoknak lehet h nem :D pl 50-es RS meg az RX sem éppen aszfaltra termedt főleg nem a cross gumikkal :D
mondjuk kellene egy időpont, hely már megvan bár, ha csak ennyien jövünk akkor fehérvár nekem és hunternek elég meredek, nektek meg nudli.
hát igen.. neked a 7vége lenne jó neki meg 1-2 hétköznap :D nagyon durva lesz ezt így összehozni az biztos.. de jó lenne valami megoldás.. jó előre ki kellene tűzni az időpontot és akkor tudunk szolni jópár embernek hátha sokan leszünk :D
Ez hangolás kérdése mikor. :D
kinek mi a jó, nekem 7vége, Attilahunternek kevés az ideje.
Egyébként ha ebből nem lesz semmi, akkor kötelező eljönnötök júni 10-12-én Gajavölgybe a motoros találkozóra.. :D (fvártól kb 15-20 kiló) ha már ittvagytok fváron akkor az a 20 kiló már nemszámít semmit :D
Úgynézki, hogy be tudok szervezni még 1 RX-eset is.. csak kellene időpont és tudnám hírdetni
Akkor dobjuk fel megint a találkozó témát, hogy mindenki eméssze magát, amiért még mindig nem sikerült összehozni 1 év után sem :D
Várjuk a lehetséges időpontokat :D
Jaa mondjuk a KW túllépi a korlátot, de belátják, hogy szar a rendszer.... Mert az új motoroknak kell ezeknek a szabályoknak megfelelniük, de senki nem gondolt a régiekre mikor ezen szabályokat hozták....
Mondjuk elvileg aki A1-es jogsival vezeti a Tuaregjét az alapbol büntetendő a rendfenntartó szervek szerint, mivel gyárilag erősebb a motor, mint amire le van korlátozva az A1-es jogosítvány.. De általában 2 rendőr közül mindíg csak az 1ik foglalkozik vele, a másik meg le**arja :D
Énis így képzelem a motorozást.... Látszik rajtuk, hogy húú ez most nagy fogás lessz.... odaadom a papirokat, rendben-rendben, jó utat viszlát. Mondom viszlát.... Na ez a rendje és módja. Sosem szerettem és nem is hajtok gépet, ha valami gebasz van vele. Nem hiányzik egy jó kis büntetés, így is drága az élet...