Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen.. Csak sokan bíznak a szerencséjükben, hogy a "birka rendőrök" le**arják őket. Én személy szerint szeretek úgy motorozni, hogy nem kell félnem a rendőröktől... Nem kell azon izgulnom h jaaj most ne állítson meg.. Csak nagy mosollyal átnyújtom a papírokat és viszlát.
Énse vennék 125/50-est Egyáltalán mi az, ilyen nem létezik!
(de magánügy, meg nincs már olyan birka rendőr aki ezt beveszi. megnézi alvázszámot beüti a "fedélzeti computer"ba és ki is dobja neki, hogy ez a gép 125-ös.....)
A lemeztankos Wind-el egyezik a váza, de a hátsóvilla nem mert az dobfékes.
125nél érdemes alaposan átnézni a külön olajzást, Gyertyát csak gyárit, vagy jobbat rakj bele :) (NGK 10EG a gyári). Amúgy ha vigyázol rá, meg kapja a jó minőségű olajakat akkor nem lesznek vele nagy gondjaid.
Ezen a Tuaregen az első sárvédő nem gyári, hanem azt hiszem, hogy Aprilia RX-é
Egyébként én nem vennék 125/50-es motort de ez mindenkinek a magánügye :)
Az italmondot fel kell hívni. Az, hogy a webshopon nincs, az nem azt jelenti, hogy nincs nekik... Általában minden van náluk ami nekünk kell ;) :D
Üdvözlet!
Tudja valaki, hogy az 50es Windnek hanyas lánckereke van elöl és hátul gyárilag? (csak a Rally karbantartási könyvét találtam meg, ahol van egy 12:44 és egy 16:61 es, de ez RV3as blokkal van szerelve)
Illetve még az volna a kérdésem, hogy hol tudok 61es hátsó lánckereket szerezni? Italmondoéknál webshopon nincs :S
Köszi!
Mindenféle bontott alkatrészem van 125ccm aprilia tuaregekhez.
Utoljára a képeken látható tuareg rally-k bontódtak.
Rotax123-hoz mindenem van, ami csak létezik.
pl.:kék sárga-fehér motor teljes idomgarnitúra, karcmentes nagyon szép állapot, mindennel eggyüt üléssel, tankcsapokkal és az összes müanyag elem 20000Ft-ért elvihető!
Van nagyon sok mindenem ami poton pénzért is vihető. pl.:teljes kipufogórendszer(ek)
Érdeklődj bármire is szükséged van, emailon képet is tudok küldeni a kivánt alkatrészről.
érdeklődőni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
160 Polini szett eladó!
Nicasilos henger, ami frissen hónolt, hozzátartozó eredeti polini dugattyú-szettel, és természetesen jár hozzá a henger fej is!
Rotax123-as blokkra felszerelhető mindenféle átalakítás nélkül!
Érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Sziasztok!Aprilia Gulliverről szeretnék tuaregre váltani.Tudnátok segíteni,hogy vásárlásnál mire érdemes odafigyelni?Tipushibák,rejtett,gyakran előfoduló hibák?Első körbem ezt szemeltem ki,ismeri esetleg valaki?http://www.kepesmotor.hu/april...
Az etx 125-nek más váza van mint a Windnek?
Szia Mindenkinek!
Eladó Tuareg Wind 125 bontott alkatrészek!
127-es rotax blokkal szerelt,az is darabokban.
Mindenem megvan,és funkcionál.
Mond hogy mire van szükséged,és megbeszéljük.
Eladó Aprilia Tuareg alkatrészek (Rotax 123-as blokk):

kipufogócsonk csavarokkal és rugótartókkal: 1000 Ft

első fékcső felfogató (teleszkópra szerelhető): 1000 Ft

1 pár lábtartó gumi: 1000 Ft

Bal oldali kézvédő(megvan a jobb oldali is csak az törött, de ingyen elvihető): 1500 Ft

olajzó bovden: 1000 Ft

fordulatszámmérő bovden: 2000 Ft

Gyújtáskapcsoló burkolat: 1500 Ft

olajtartály: 3000 Ft

indexek (4 db): 2000 Ft/db

további infó vagy képek a p.zs.123@hotmail.com e-mail-en!
en is bizok a joidoben. :D lassan matra. :D en is lepek, nekem is keles reggel... jo ejt neked is.
Reménykedjünk jövő7-en jó idő lessz.
Na én lépek ám, holnap már korán kell kelnem.... :S
Jó8
jaja, ismeros, en meg meloztam egesz hetvegen, nemreg estem haza ma is..meg meg 2 nap melo...utana vegre lehet motorozni ha engedi az ido. :)
Tényleg, igazad van. Na de gyárilag ilyet tettek volna bele?
Most hétvégén is rossz volt az idő, nem tudtam elmenni egy hosszabb útra. Majd talán a következő 7végén. Szerintem kipufogó eltömődés miatt csökkent az ereje.... de ha jól megpödörném a bajszát, akkor kiégne.
még egy érdekes dolog az assowerke dugónál a felső gyűrű "L" alakú , ezért olyan érdekes a teteje.
:)
nekem hala az egnek jo eroben van meg.
elm kb 2500-3000 km-rel ezelott lett dugozva es furva. (elozo tulaj elmondasa alapjan) es ezt a tavot en tettem mar bele majdnem mindet.eddig nem csalodtam a gepben, valszeg tenyleg meg lett csinalva jol. :)
Tudod mit, teszek rá.
Ha nem javul a motor, akkor majd lehet kap egy új dugót....
ebben van vmi. :D
a lenyeg hogy nem ugyanaz a 2 semmikepp ha jo ha nem jo. :D:D:D
Akkor olvasd el, 85-87-ig meg ETX-hez is. azok meg csakis 127-essel jöttek. :D
A Wössner tuti 127-esbe jó, mert ilyen van benne jelenleg is. De az Assowerkére azt írja régi tipus és van külön 122/123-as tipusba való. Szóval nem tudom mi a hiba. Vagy a kép rossz vagy a leírás.
jaja, ez igy van, de jott a valasz miert mas. :D:D
ez lehetseges. :D en nem is figyeltem az irast csak a kepet neztem rogton. :)