Így, hogy azt sem lehet tudni, hogy melyik a jobb a 350-es vagy a 600-as Tuareg, maradok a Pegasonál sztem :D Mert 350-es tuareget nemfogok venni, mert úgyis leváltanám az első alkalommal és így megspórolok egy átiratást :D
na ma megcsináltam a kilométerórát most tökéletes.. :D meg kipolíroztam a kereketet küllőnként.. eltartott 1 darabig.. :D majd valamikor az idomokat is lemosom... :D
Én mikor először tankoltam tele, fordultam ki a benzinkútról majdnem bementem a dzsindzsásba.... elhúzott jobbra én meg a tükört figyeltem.....
De utána hozzászoktam. Kurvára magasan lessz tőle a súlypont....
Szerintem attilahunter ki tudja elégíteni minden vágyad :D a kézvédővel lehet, hogy gondba leszel, mert az ritka.. de lehet, hogy az is van neki... gyere vissza holnap este és biztos lehetsz benne, hogy találunk neked alkatrészt ;)
pont lelépett az a 2 személy aki lehet, hogy tudott volna segíteni neked.. de ha visszanézel jopár oldalt nagyon sokan bontanak tuareget és itt árulják a fórumon.. biztos van az is amit te keresel
hát én még eltartott ember vagyok és úgy kapok pénzt amikor kifogyott majdnem és akkor telerakom jobb esetben.. :D de itt még nem 30 lityós tankról beszélünk mint nálad... :D
na a forgalmikat megíró munkatársakról inkább ne beszéljünk.....
irtak már annyi marhaságot súlyadatra, hogy kamillázik sokszor az ember..... Nekünk a 12 tonnás pótkocsira beírták 1800 kg-ot önsúlyra, holott 3,5 tonna az önsúly..... meg különböző tipus elírások folyamatosan.... áááá
na megyek mostmar tenyleg en is. jo hogy vegre felelenkult a forum az elmult napokban. :) kell ez a teli majd. :) jo ejt a menoknek es tovabbi szep estet a maradoknak. :D
Na milyen motor kell, Tuareg 350-600 vagy Pegaso 650?
De utána hozzászoktam. Kurvára magasan lessz tőle a súlypont....
Előre a labanc gitárokkal....
na de mostmar tenyleg itt se vok. jo ejt sracok.
irtak már annyi marhaságot súlyadatra, hogy kamillázik sokszor az ember..... Nekünk a 12 tonnás pótkocsira beírták 1800 kg-ot önsúlyra, holott 3,5 tonna az önsúly..... meg különböző tipus elírások folyamatosan.... áááá