Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így, hogy azt sem lehet tudni, hogy melyik a jobb a 350-es vagy a 600-as Tuareg, maradok a Pegasonál sztem :D Mert 350-es tuareget nemfogok venni, mert úgyis leváltanám az első alkalommal és így megspórolok egy átiratást :D

Na milyen motor kell, Tuareg 350-600 vagy Pegaso 650?
na ma megcsináltam a kilométerórát most tökéletes.. :D meg kipolíroztam a kereketet küllőnként.. eltartott 1 darabig.. :D majd valamikor az idomokat is lemosom... :D
Na azért csak meglessz az is. Gratulálni majd a kék bizi után fogok.
Én mikor először tankoltam tele, fordultam ki a benzinkútról majdnem bementem a dzsindzsásba.... elhúzott jobbra én meg a tükört figyeltem.....
De utána hozzászoktam. Kurvára magasan lessz tőle a súlypont....
az a 10 kilo plusz már lófasz
a matekot eltekintve egész jó
huhúúú az elég messze van:D nem mondok biztosat de megpróbálok valamit összehozni
Szerintem attilahunter ki tudja elégíteni minden vágyad :D a kézvédővel lehet, hogy gondba leszel, mert az ritka.. de lehet, hogy az is van neki... gyere vissza holnap este és biztos lehetsz benne, hogy találunk neked alkatrészt ;)
jolvan ;) joo8 :D
na asszem én is nyugovóra térek mert büdös lesz holnap felkelni jó éjt mindenkinek majd még folytatjuk ezt a jókis csevejt
pont lelépett az a 2 személy aki lehet, hogy tudott volna segíteni neked.. de ha visszanézel jopár oldalt nagyon sokan bontanak tuareget és itt árulják a fórumon.. biztos van az is amit te keresel
sziasztok kellen nekem aprili etx 125-re két hátsó index és kézvédő.. valaki tud segíteni? hel... köszi
hát én még eltartott ember vagyok és úgy kapok pénzt amikor kifogyott majdnem és akkor telerakom jobb esetben.. :D de itt még nem 30 lityós tankról beszélünk mint nálad... :D
t itele tankoljátok azokat a gyomrokat? én max felénél kicsit többet különben olyan súllya lesz hogy azért fog sokat enni
na mind1, mostmár tényleg lépek.
Előre a labanc gitárokkal....
jaja.ugyanaz a blokk, nincs ott par loeroel nagyobb kulonbseg max. :D

na de mostmar tenyleg itt se vok. jo ejt sracok.
jaja, bar a sulyt meg nagyjabol el is hiszem kb.mer ott korul van a gep. foleg ha teletankolom. :D
ezeket a forgalmikat nem ellenőrzi senki? biztos h nem lehet ekkora különbség Oo
szerencsére az érettségin én túl vagyok egy éve, úgyhogy az nem nagyon zavar.... :D
az széép... még a forgalmikat is úgy írják ahogy jólesik.. :D biztos nincs ekkora különbség a 2 motor között..
na a forgalmikat megíró munkatársakról inkább ne beszéljünk.....
irtak már annyi marhaságot súlyadatra, hogy kamillázik sokszor az ember..... Nekünk a 12 tonnás pótkocsira beírták 1800 kg-ot önsúlyra, holott 3,5 tonna az önsúly..... meg különböző tipus elírások folyamatosan.... áááá
jó éjt a menőknem én is lassan megyek mert holnap dolgoznia is kéne valakinek
jaja, 22 kereken :D
na megyek mostmar tenyleg en is. jo hogy vegre felelenkult a forum az elmult napokban. :) kell ez a teli majd. :) jo ejt a menoknek es tovabbi szep estet a maradoknak. :D