Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jo arban lehet akkor gondolom....
nekem egyenlore a kulonbozetire sincs meg meg a ravalo...eleg gatya az ev eddig sajnos...
hát az én 2 megapixeles mobilommal készített képen még a 10 réteg lakkot sem látnád meg:D majd találkozón megnézed.. :D
Szeritnem is pont annyit megy amennyit kell.. közúton úgysem mész 100nál többet általában.. autópályán meg simán tudod tartani az iramot.. vagy akár még diktálni is ha szeretnéd :D
Egyébként igen.. nagyon sok ilyet hallottam, hogy mentek szépen 150-160-al autopályán és a haya-k csak úgy a semmiből a semmibe 1 pillanat alatt... sok értelme van ennek...
akkor nem kell tul sokat szarakodni vele az a lenyeg. :) bar jobb lenne mar majd sajat geppel tolni. ki kene szoritani a ravalot vhogy iden nekem is.
Az fasza.
Egy közeli jó minőségű képet tegyél föl róla légyszives. Had vizslassam meg milyen a 3 réteg lakk.
Jaja. B és C kategóriát most csinálom egyszerre és húzós....
Kocsiból már megvan, teherből még vezetek....
hát pontosan már nem emlékszem hogy hány óra de azt hiszem h van 3 óra rutinod azt utánna vizsa, aztán mehetsz fordalmira megin 3 óra körül aztán vizsga.. hamar lezavarod ha nem huznak meg.. :D
hm. az egesz barati lenne meg. :D en ilyen 70re saccoltam. es hogy is van ez amugy? mi kell pontosan es hany ora?
en is hallottam mar sokmindnekitol miert nem veszek egy ciberet vagy stb..mondom en motorozni tuarzni akarok nem meghalni az elso kanyarban 230al. :) mentem en mar R6-os palyageppel..eleg is volt belole... jobban bejon a turaenduro kategoria. megy az annyit vigan ami kell szerintem.
olyan 30 körül van max.. nemrég voltam.. Mondjuk ezt autóiskolánként változó
Egyébként sokan mondják, hogy miert ilyen motort veszek mert ez alig tud menni meg ilyenek.. Hát úgy hallottam, hogy a 120-130-as utazót bőven bírja meg úúgy 180 körül van a vége.. Az már bőven jó.. arról nem is beszélve, hogy nyomatékos 4ütemű motor.. :D tehát nincs akadály :D
hat jo arban van a jogsi sajnos manapsag. :( meg draga is volt mindig is sajnos. en meg se mertem nezni meg mibe fajna most egy kulonbozeti. :)
hehe. nem lenne draga annyiert ugye, csak kinek van annyija mostansag. :) en is azt hallom amugy hogy jol birjak a gyurodest es nem nagy szervizkoltseguk van.
az enyémen nemtudom hány réteg festék, meg 3 réteg lakk :D
Nekem is ez a fő gondom.... Egy 600-as árát elvitte (viszi) a jogsim most....
Hát igen.. elég drága venni egy peasot.. de akikkel beszéltem, mindenki aztmondta, hogy nem annyira szervízigényes.. Jó mondjuk az egyik az az injektoros volt asszem 2004-es.. Mondta h eladja 600-700 körül :D mondtam h kösz szépen :D
Így érthető, könnyebb a dolog ha van "kéznél" szakember.
Szerintem jó minőségű festék kell és jó lenne az.... + 2x-er átnyomnám lakkal, hogy olyan legyen mint a tükör.
jaja.
egyik se egy mai csirke mar.bar bontottan kapni hozzajuk egyenlore meg mindent.amit meg nem azt gyartanak eppen joaron. :) eleg sokat latuk 350eshez is bontott cuccokat...szerintem 600ashoz is van..pegakhoz is van bontva olcson cucc ha kell.... nekem a fo gondom az hogy nincs penzem megvenni egyet. :D:D
az lehet. :D a lenyeg hogy sokba van sajnos elegge. de egyszer raszanom majd ugy is ha meglesz a moci sokaig. :)
Hát igen... ide szakember kell... (mármint a fényezéshez)
Nekem is bejön az újabb kasztni, csak abba a 350-esbe a 30 lityis tank ami vonz (valamiért).
A világból kimegy egy tank benzinnel.
Én tudok 600-ast többet is, de abból csak egyik dupla első tárcsás, (nekem is az a kedvencem, mert ritka, az amúgy is ritka tipuson belül).
Vagy egy másik alternatíva nekem is Pegaso, az már ugye az újévtized szája ize szerinti vonalvezetés ami nekem már nem jön be.... (az új, hegyes baltával faragott motorok se )
De ez egyelőre csak terv a sok közül, csak egy baj van, egyre öregebbek lesznek ezek a gépek és az elkatrészek is lassan elfogynak....
Egyébként nem a festés a drága általában.. hanem az anyag.. Jó mondjuk mivel sajátot festettünk nem sajnáltuk az anyagot.. Mert ha már csináljuk legyen jó.. :D de nagyon drága az anyag.. Azért szoktak sokat kérni általában a festők...
jaja, eleg sok az nekem sajnos egyenlore. :( es akkor a fenntartasrol meg nem beszeltunk..bar az nem tul sokkal lenne tobb talan mint a 25s..
Egyébként igen.. már kb 2 éve szeretnék egy pegasot és meg is szerzem előbb-utóbb:D remélem még idén :D
ugy jo ha van a csaladban festo. :)
nekem sajnos kokemeny 1000resekert festenek le csak...es ezert is para ha nem jolcsinaljak meg...szar lenne a festes is es egy halom penz is elmenne potyara....:S
400? hehe abbol még nincs meg..:D átlag a 450 + átiratás meg minden... laza 500 körül áll meg az egész :S