hm...nem is rossz ötlet, lehet h majd megpróbálom én is mert igy elég sok helyet foglal a kormányon.
kényelmesebb és szebb is lenne ha rejtve lenne.
holnap meglesem aztán kiderül
Értem, majd ha úgyhozza sors, hogy próbából teszel fel egyet és belövöd faszán akkor majd számolj be a teljesítménybeli különbségekről. :D
Szerintem olyan nagy különbség úgyse lessz csak fogyasztásba.... De az enyémen már dobna nem is kicsit, meg az étvágyon is...
jaja, volt fennt teszten egy vhsb34 (havere volt) de utana nem vettem meg mert nem volt igazan nagy kulonbseg kozte, de csak fel volt lokve kb...nem volt bekarburalva rendesen.:S ezert gondolkozok hogy megis ki kene probalni normalisan is. :) na mara megyek mert elobb ertem haza melobol.holnap vegre pihi. :)
hova tetted idom ala a tartot? en kerestem helyet de sehol se volt konnyen elerheto es megis rejtett..ezert maradt a kormanyon egyenlore... de atteheto ugye barmikor. :)
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy a Tuareg Wind 50-nek mekkora hátsó lánckereke van gyárilag? Tudomásom szerint az első 13as. De ha rossz az infom, akkor javítsátok lécci! Köszi!
oksa. en is csinalok kepet holnap es teszek fel. :D nekem a kormanymereviton van most de pont most akarom megvarialni ha tudom. holnap meglesem ha meg tudom varialni masik tartoval, teszek holnap kepet. :)
én is raktam rá szivargyujtót de én az idom alá rejtettem.. de a gps-nek nem találtam rendes helyet ezért el lett hanyagolva a szivargyujto és le is kaptam onnan :D
a te GPS tartódról tudnál feldobni néhány képet? kell az inspiráció legyen miből ötleteket venni. a plexi módosítás az házilag de majd arról is csinálok képeket meg mindenről
adtal egy jo otletet. :D nekem is van a kormanyon szivaraljzat, kb az is igy nez ki. jo kis helyet talaltal neki. :D megnezem hatha nekem is odafer. milyen plxeit es tartot teszel fel? :D dobjal mar kepeket meg. erdekelne.nekem is van gps tarto a mocin, meg hasznalom is. hatha tudsz meg valami ujitast. :D:D
Az enyém azért csapta az olajat mert a szivattyúra kicsit rá volt állítva. Azóta visszaállítottam a jelre. Csak sokat mentünk mostanába kis "köröket" rövid távokat. A kipufogórendszer meg nem melegszik fel kellő képp, hogy úgymond ez is "öntisztuljon", hanem a hidegebb lemezre lecsapódik az olaj.
Mikor felújítottuk énis lefújtam a rezót, dobot és az is büdös volt egy pár napig.... aztán ráégett, száradt a festék és fasza lett.
nekem is csapta az olajat nagyon a kipufogo nemreg. en allitottam a tun egyel lejebb es jo lett. sokat kapot a gep nekem szerintem elotte. mert azota jobban is megy valamivel talan es nem kopi az olajat. ha nagyon csapja akkor akar fotengelyszimeringes is lehet. :S en is pont most pucoltam es festettem a kipufugot.utana meg csapta nagyon...allitottam es azota jo. komoly volt az elso kor a frissenfestet rezoval....megyek megyek es budos van...hazaerek nagyon budos a motor...azt hittem vmi gebasz van mar vele... aztan nezem...a par nappal elotte festet rezon 'kiegett' a festek. :) elm meg volt mar szaradva, de lehet vastagabb volt kicsit a felhordas eppen...es szepen rasutotte a ho a rezora es az volt olyan budos...de azota stabilan all a festek rajta. :) házi szinterezes. :D:D:D
kényelmesebb és szebb is lenne ha rejtve lenne.
holnap meglesem aztán kiderül
Szerintem olyan nagy különbség úgyse lessz csak fogyasztásba.... De az enyémen már dobna nem is kicsit, meg az étvágyon is...
Valaki meg tudja mondani, hogy a Tuareg Wind 50-nek mekkora hátsó lánckereke van gyárilag? Tudomásom szerint az első 13as. De ha rossz az infom, akkor javítsátok lécci! Köszi!
De azért a km számláló lenullázódott. :D
Mikor felújítottuk énis lefújtam a rezót, dobot és az is büdös volt egy pár napig.... aztán ráégett, száradt a festék és fasza lett.
Ma érdeklődtem powerhez új gumiharang, rugó és szívómembrán lap iránt, van, holnap hív vissza a pali, mennyi az annyi.