Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt az 1-2 napot tudod, hogy hogy mikor van már most is, vagy az bizonytalan?:D mert mondjuk akkor ha leírod, hogy milyen napokon vagy szabad, akkor könnyebben választunk és akkor biztos h ráérsz :D
Nincs mit.
Nagyon szépen köszönöm!
Kukkants ide, hátha van neki: http://www.kepesmotor.hu/april...
Srácok, nekem is hétvége lenne a jó. Hétköznap meló, augusztusban érnék rá hétköznap is...
Kibírja az...
Tedd addig rendbe aztán go.
de jo is lenne nekem is egy kis eretsegiszunet nekem majusban 15.e utan van egy 4 napos pihim...elotte utana meg csak ilyen 1-1 napok... ezert lesz necces eltalalni egy jo napot ami nektek jo. :) de csak osszehozzuk vhogy.mondanam azt hogy majd juniusban stb.... de akkor se konnyebb sztem.
Nekem végül is mind1 májusban, csak jövö 7-en nem érek rá azután érettségi szünet :D
en lehet bajban leszek pont a hetvegekkel.. majusban aszem 1 vasarnap vagyok itthon csak egesz honapban tobbi melo.
szia

nekem van feszszabom tuareghez. dobj egy levelet es megbeszeljuk. attila.hunter@gmail.com
Üdv mindenkinek!

Keresek szeretett Aprilia tuareg 350-es rotax blokkos mocimhoz berúgókart! Ha bárkinek van eladó, kérem keressen fel Érd:0630/6920668
helo!
tuareg 125-hoz feszultsegszabalyozot keresek... rotax 127es blokk van benne
Egyenlőre még megy a gép, szóval mennék én is, Sz.fehérvár nekemis megfelel, de nem zárkózok el semmitől...
Tavaly tavasz elején vettem, még nem kellett hozzányúlni, és indul hidegen melegen, szóval remélem még megy egy darabig
Nyáron sajna valószínű, hogy megy el, mert jön majd valami nagyobb...
Nekem végülis akármikor jó akár május akármelyik 7végje is (kivéve a 7-8. Amúgy sztem sokan dolgoznak már, ezért mindenképp csak 7vége jöhet szóba. (lehet h énis elmegyek nyárra dolgozni)
Annyi, hogy gajavölgyi motoros találkozóra ne szervezzetek rá :D (júni 10-12) Viszont várok mindenkit itt is :D
Hello!

Én szívesen mennék, amint kicsit üzembiztosabb lesz a motorom. Mióta megvettem (pontosabban elcseréltem) azóta körülbelül a fél blokkot kicseréltük... Váltó, főtengely, hajtókar, gyújtásalap, kilóméteróra... Valami elképesztően trehány suttyó gazdája volt..
jaja, ebben bizok en is.
Remélhetőleg leszünk még egy páran és kiokoskodunk valamit.
jaja, hat ha nem lesz kozelebbi akkor nekem is jo eppen a szfvar. elvisz a moci. :) hat igazabol kb ennyien is vagyunk folyamatosan aktivak forumon... de hatha benez par kevesbe aktiv tag es kiszurja hogy tali lesz es tarsulna.
Tavaly nyáron is beszéltünk a taliról, de nem sok lett belőle...
Akkor olyan helyekről érkeztünk volna, hogy pont Székesfehérvár volt a középont... Most nem emlékszem rá pontosan kb. öten ha voltunk...
Lássuk ki van aktív tuareges: Te (Attilahunter), Én (NemesG), Shadowviktor, Streetdavid azthiszem tavaly jött volna ő is... meg én tudnék szólni mégegy embernek és ő mégegynek, az már + 2
Jelentkezzen még az aki benne lenne és eddig nem szólt hozzá...
jaja, akkor szokott a baj lenni..hogy csak megnezem jo e...utana meg nem jol rakjak ossze stb... en addig nem nyulok hozza meg nem muszaj kb...megadom neki amit kell (jo olaj a blokkban, keverekhez stb....) szerintem kiszolgal vele sokaig. leg is rem varom azembereket ki honnan jonne a talira ha osszejon. nekem eleg messze van a szfvar sajnos.:S de egyenlore nincs nagy tolongas sajnos :(
Van benne valami.
Azért nem szabad szétszedni, hogy megnézze az ember miért megy...
jaja, pont ma hallotam egy ismerostol is: "2T motornak ameg hidegen,melegen konnyen indul es ero van benne addig nincs nagy baja es nem szabad hozzanyulni" ameg jol megy es indul es nincs furcsa hangja a blokknak en se akarom piszkalni...
Motoros találka; irja le mindenki az ötletét, mikor és hol naggyából.
Július, augusztus, hétvége, szombat-vasárnap, Székesfehérvár vagy valami más város vagy helység?
Hát akkor meg jön az ige: Ami jó ahhoz nem szabad hozzányúlni!
aahhhh. :D en meg a 80as vonal kozelebe se lattam nyaron se. :)
talan mikor jottem haza pestrol akkor volt max 80on... :D
eddig nem is agyaltam rajta mert ugye nem volt mihez hasonlitanom hogy ez most sok vagy keves...de akkor nekem kevesebben megy mint az 'atlag'. de nem kell aggodnom akkor igazabol hogy nem nyit a termosztat es tulmelegszik a lenyeg hogy megy szepen es nem melegszik tul. ma is mentem paromert delutan... jol szuperal a gyertya eddig nagyon.alapjarat is jobb vmivel talan.a motor meg erezhetoen jobb vele.