Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegre vege a mai melonak es hazaertem. :) pff.. mekkora lamak hogy nem tudjak kitalalni tipus alapjan.:S:S en ahova szoktam menni ilyenekert mondom a tipust evjaratot es nezik katalogusba es tudjak rogton mi kell bele,nezik gepbe van e es menyiert es kesz is. :) (italmondo-ba jarok altalaban) akkor nem volt vmi jo napod. szarnak tunt a dugo? lehet nem a karbival lesz a gond?
heló mi az ára a toregnek?
és a bloknak elektronikáknak?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
itt móron is van olyan autós/motoros bolt ahol egy égőhöz is elkérték az alvázszámomat.... .. Elköszöntem és többet nem láttak még a környéken sem.. :D Látszik milyen szakértők dolgoznak ezek mögött a pultok mögött..
eladó-.
Mi a helyzet, vadász? :D
Ma vettem új gyertyát meg pipát. Rákérdeztem a motorosboltba a fúvókára.... majd rámdöntöttték a pultot...
Alvázszám, alvázszám kell, bameg faszom se tudja fejből.... mondom, mondok pontos tipust (motor, karbi) évjáratot, változatot stb... áá alvázszám szerint. Na basszátok meg.....
Hazaértem, rá az új pipa vízhatlan NGK! Bele az új gyertya, na próba..... kör előre fasza.... vissza csuklik, dadog..... irány haza, karbi szét, hörgőszelep ki. Kitakarítottam mindent és vissztoltam a helyére.... rohadj itt. Holnap melózok, majd szerdán délután visszatérünk rád.... Nem jól emlékeztem eddig a fúvókára 98-as ami benne van.... na mind1. Ahogy kint volt a hörgőszelep, némileg rálátni a dugóra és a hengerfal aljára.... hát, nem tetszett amit láttam..... Faszom az egészbe! Kell pár nap míg lehiggadok.... lehet a gyanúm beigazolódik.....
heló nekem van jo főtengejem álórészem és lendkerekem is!
nekem van fotengelyem par db.
Kellene nekem Rotax123 komplett blokk, vagy

gyújtás állórész
CDi
lendkerék
power
hengerszett
főtengely

Aki tud jó árban mindezt, az szóljon!
Hát "tisztábban" működik... A RAVE-E
Lehet szerezni újat, mert a rotax gyár még mindig csinál 123-as hengerrel rendelkező gokart motorokat. Elég intenzíven támogatja a gokart sportot... Azokon a motorokon pneus power van és úgy új gumiharang.... német oldalon találtam kpl. powert RAVE 2-est. (107 Euro).... meg külön gumiharangot 10,5 Euro....
Magyar gokartos oldalokon meg vannak alkatrészek a motorokhoz, persze főtámogató a rotax, szóval ővelük kell felvenni a kapcsolatot az ügyben.....
ha lesz idom lemerem vizzel en is a muanyagot. van most ugy is ures muanyagtankom. :D az elektronikus power jobb elm vmivel 'hatasfokra' gyorsabban reagal, meg jobban szabalyozhato elm.

a pneusnak a gumiharang az atka hogy eloregszik...es onnantol nem ugy mukodik mint kene sajnos.. ujonnan lehet kapni vmerre?

na megyek mara mert reggel melo.holnap este vagyok. :)
Most úgyis majdnem üres a tank lehet lemérem....
Csak kérdeztem.... szerinted érdemes alakítani? A pneushoz meg nem ártana egy új gumiharang.... ami nem kis kutató munka egy új beszerzése.... de megoldható.
lehet hogy az nagyobb, nem tom. :) nekem a muanyagosba minimum 18 fer azt tom, hogy mennyivel tobb azt nem. :)

a powercuccok megvannak egy par hete, mikor hogy mennek, van amikor hiphop elmegy, van amikor kell par het. de viszik. nem evek ota porosodnak a polcon
Én a jó pár literre, tankoltam már rá 18 litert és nem lett tele.... Lemeztankba.
Gondolkodom a dolgon.... hogy alakítsam-e át.... a pneust nem tudom pontosan beállítani csak körülbelül valamikor 7 ezer körül nyit, de a gyári rugó sincs meg... tehát nehéz ügy... látni meg nem látja az ember mikor nyit.
Nagyon kapkodnak érte, vagy régóta áll nálad?
a muanyagtankos az 18 literes hivatalosan es annyi bele is megy kb sztem.en tankoltam mar ugy bele 14et hogy meg volt benne jo par liter.a lemeztankrol nem tom mekkora, volt olyanom is de azt nem tankoltam egy decivel se
Próbáld ki vízzel....
Kb. 20 +-1-2liter, passz sose mértem pedig akartam már...
10e a az elektronika es a behuzo ahogy a kepen van, bowdennel ha jo neked is igy.

mukodik termeszetesen.teszteltem.
Tapasztalatotok szerint mekkora lehet egy átlag tuareg tank? :D tudom, hogy 20-at írnak sokan, de most komolyan.. sikerült már valakinek akár megközelítőleg is belerakni annyit?:D (hát ha eddig nempróbáltátok, akkor mst már nem nagyon fogjátok ezek meleltt az árak mellett de azért remélem tudtok válaszolni :S:D)
Hoppá, most jutott eszembe a fedél nem is kell.... RAVE 2-eshez minek, alapból azon is van bowden.
Hmmmm, szóval az elektronika és a mágnes a saját bowdenével mennyibe fájna? Ja és működik, ez a legfontosabb kérdés?
ime 1-2 kep. a fedel mar nincs meg, azt elvittek. az elektronika es a behuzo van meg meg ahogy a kepen van.
Tudnál dobni róla képet.... hajt egy kis alakítási vágy....
ami a hengerre kell fedél az nincs neked hozzá?
nekem van elektronika es behuzo bowdennel. 10e-ert. amugy szettben adjak 15k korul vagy tobb inkabb atlagban.
Mennyibe megy mostanság egy működő elektromos power szelep?
elektronika, behuzó mágnes, fedél, bowden.... nyelv nem fontos.
Eddig úgy néz ki, hogy Székesfehérvár. De akkor megvárjuk, amíg tudsz pontosat mondani és akkor továbbtárgyaljuk a dolgot :D
meg nem tudom pontosan. de 1-2 nap es kiderul elm az egesz havi terv..hogy mikor erek ra.. a helyszin meg szfvar?