Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én inkább arra tippelek, hogy nincs benne.
Üzemi hőfok, hát 110-től piros a mező... 2 ütemüek főleg a léghűtésesek simán felmennek 120-130-ig, de azokban nincs ami felforrjon... Vízhűtésnél, vízzel töltve, van a bűvös 100-as határ mert rotyog akkor már rendesen. Nyomás alatti hűtőrendszer a hőfok tovább növelhető, fagyállóval mégtovább és persze nyomással.
Szerintem olyan 105-110 a plafon ennek. A tuareg hűtőrendszere, ha jól emlékszem az enyém 0,8 bár a nyomása. Hűtősapkára rá van írva. Az enyém a nyáron mindig 100-105 között mozgott.... Termosztátom meg olyan 70-75-nél kezd nyitni...
na meglestem ma indulas elott hogy melegszik. szerintem nincs benne akkor termosztat vagy nem jo. ahogy melegszik a hengerfej erzem hogy a cso is melegszik vele meg a huto is. a tulmelegedestol nem felek. de az nem problemas hogy nem megy 60 fole a hofok kb menet kozbe se? (nem tudom mi lenne az idealis uzemi hofok)

a talalkozoval kapcsolatba tenyleg kene egy idopont hozzavetolegesen kezdetnek.
Tavaly jutottunk arra a megegyezésre, hogy Székesfehérvár az a hely ami mindenkitől kb. egyforma távolságra van. Kivéve te, mert neked egy köpésre van.
Valami nagyjáboli időpontot, helyet azért megbeszélhetnénk, aztán lehet finomítani még rajta...
Jaja.
sziasztok

szervíroztam olcsón egy apriliát 50ccm és kéne hozzá pár dolog:
-visszapillantó tükör 10 menettel
-sportlégszűrő 60-as
-irányjelzők előlre
illetve egy komplett kényszerólajzási rendszer(olajszivattyú-karburátor)
Ha valakinek van eladó esetleg, vagy tudja honnét lehet beszerezni azt megköszönném ha szólna
hat lehet nem tul sok ilyen van amit rogton megvetelkor batran lehet hasznalni. bar mindeki ugy arulja hogy frissen furva a nicasilos henger meg stb stb...aztan a fele se igaz ennek... nekem vasperselyes a henger igy lehet furva. bar a nicasilos jobban birja elvileg mint a perselyes aztan majd kiderul... egy 10.000ret ki kene birnia a perselyesben is a dugonak.. enyemben eddig kb 2000 van max elm..
Hát grat, hogy olyat fogtál ki, ami haza is vitt ekkora távon is :D mi ahogy hazahoztuk, kaphattuk is szét, mert valami gondja volt :D
az elozo tulaj elmondasa alapjan 200 km-rel elotte volt hajtokarozva, furva, dugozva, csapagy, szimmering, ... vaz festve volt, fekbetetek meg aprosagok. meglestem a mocit.elsore jonak tunt..mentem vele par kort..jol ment...megvettem aztan go haza bar meg1x nem biztos hogy bevallalnam en se latatlanba
Az szép :D akkor még jo, hogy olyat vettél ami rendesen össze van rakva.. :D én nem mertem volna az enyémmel hazajönni.. már csak azért sem, mert nem is volt még rá jogsim amikor vettük :D
en 'probakoron' jottem 190et anno... bp-n vettem a mocit es ugye onnan bekes megye kicsit odebb van sajat laban hoztam haza..
nekem eddig a legtöbb az 110 volt az sem egy huzamban, hanem féluton megáltunk kicsit mert nem tetszett már annyira neki :S:D
az tolem csak 255 km-re van jo kis tura lenne az teny. de ha nem lesz kozelebbi helyszin es ez lenne jo mindenkinek beszelhetunk rola... 190et mentem mar a geppel egyhuzamban. ez nem sokkal tobb mar
Eddig arról volt szó, hogy Székesfehérvár megfelelne 1-2 embernek.. nekem pl tökéletes :D
a helyszinre van mar konkret otlet? (mondjuk nagyjabol az orszag kozepso resze, talan az van kozel mindenkinek..vagy nem tom )
Tehát mikorra szervezünk 1 találkozót? :D
jaja, de 1x kell megvenni vegulis. csakhat ugye csodalkozunk miert kokanyolnak annyian...ha fele ennyiert adnak a cuccokat talan tobben vennenek hasznalhato szerszamot :)
Ja az árát elkérik elég jól. Megpróbálok kérni egyet jövőhéten.
Kössz a segitséget.
neztem en is ezt a dozsarat. jo kis cucc. csak kar hogy egy 10esbe lenne a szett. :( bar en elegedett vagyok a fuvokammal.de jol jott volna mar parszor. :)
Van benne valami....
Ehhez még kell egy kaliber is.
Értem.
Nem tudom, lehet.
Fúvóka dörzsárat hol lehet venni, nem is láttam még olyan kicsit. :D
ja, ha vki csutkazza egesz nap akkor tuti benyel vagy 8at sztem is. de ha kulturaltan jar vele az ember akkor szerintem atlag 5 max 6bol ki lehet jonni.de nem is szabad kisajnalni ezektol a gepektol a benzint mert azt meg a dugo banja hosszutavon...ami valljuk be nem olcso mulatsag ha jot akarunk venni...akkor inkabb egyen picit tobbet
Télen 145-ös volt, most 140-es.
De ezek kalibrált fúvókák, tényleg akkorák mint amit a szám jelöl.
Lehet hogy a tiedben se 90-es van, hanem már fel lett dörzsárazva.