Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többet válthatnál....
Meg így legalább 2 db fogaskerékkel könnyebb a motorod!
Na én lépek, majd holnap jelentkezem rossz avagy jó hírrel, de ahogy elnézem az időjárást egyikkel se...
nekem is van egy ekkora jatek benne neha kb...minap pl 6000nel ment 95-t is...jo kedve volt. :D de atlag 85-90...

azt nem mondtam hogy szar az 5os...csak lehet jobb lenne a 6os..leg is ezt gondoltam...6osal meg nem mentem igazan hogy tudjam mennyi kulonbeg lehet...pedig van itthon 4 db komplett 6os valtom is
nekem 6000nél 80-85öt megy.. attol függ milyen kedve van :D
A hátsóra csak tippelni tudok... 41 fogas. Az enyém az. :D
De akkor viszont ne panaszkodj arra az 5-ös váltóra, még a végén kiderül, hogy hosszabb mint a 6-os, sőt....
elol 14es az tuti. a hatsot meg nem mondom fejbol.az gyari meret sztem talan meg.
Lánckerekeid hány fogasak?
nekem 5.be 90nel 6000-6500. attol fugg milyen szel van. :D
ez nem tom milyennek szamit.de ez van es kesz. :D:D
Ezt most fejből nem tudom pontosan, valahogy 90-nél 7000, 100-nál 7500. nem emlékszem pontosan, de nekem 100-nál 7500 az olyan 90 %-ra biztos. :D
jaja
lehette mondtad. :)
vki forumon emlitette ezt azt tom. :D
ezert lenne jo ha 6os lenne ja...kevesebet kene porgetni.
80-90es utazonal nektek mennyit porog?
Jaa, múltkor mintha beszültünk volna már róla, csak most kezd derengeni, mintha én mondtam volna neked a motorcserét.... :D
Azért jó a 6. hogy utazóba azért ejt fordulatot... már a fogyasztás végett is.... jó.
en 5nek vettem..ekor meg nem is tudtam hogy az atlag 6os. :D:D csak mikor nezegettem neten lattam hogy mindenkie 6os....csak nekem 5os. :D jol hasznalhato igy is szerintem. csak 5.ben utazorol nem nagyon indul meg powerrel..vissza kell tenni es kicsit raporgetni...
én még néha keresem a 7.-et is :D biztos nemtudnék meglenni 5-el
Nekem is 14-es az első....
De érdekes, hogy 6000-ig ha 6.-ban van simán el lehet vele motorozni, kanyargos úton.... Akkor most mi is a baja a talicskának?
Mondjuk a karc az karc a dugón... de 6000 alatt miért megy és erő is van? kibaszott powerszelep lenne..... felgyújtom....
nem tudom hogy 5os. :D hallottam olyat hogy talan a red rose-ba volt 5os valto...es onnan kerulhetett at ebbe vhogy vmikor az elmult 20.000 km alatt. :D
hat 5.be megy csutkan 120-125 kmh-t.... gondolom nem 6os szar 6.al. :D

a kiosztasa nem rosz amugy...de neha jobb lenne a 6os leosztas...
Hogy is van neked 5-ös váltód? :D
Nem úgy, hogy nem veszi a 6.-at?
ez jo volt. de amugy van benne vmi... gyanus hogy nem 30ert vesz egy hasznalt hengerszettet ra....
jolvan olaszba énis merném húzni neki... akárhol megáll, egyből kap hozzá alkatrészt :D
az enyémnek nicns semmi gondja a 6-ossal sem a 14-es első fogaskerék miatt
6osba is szépen gyorsul még kisebb emelkedőn is :D
Arányaiba véve azért majdnem egyforma a két motor, jó a tuareg ne legyen teletankolva.... :D
De azért az erő vele van.
6os valtoval konnyu igy gyorsulni a vegen is (nekem 5os van ) de szepen megy a kis pegaso az teny.
Legyen Tuareg, még így se....:
http://www.youtube.com/watch?v...

Az enyémnél 5. 6.-ban elfogy az erő, odáig jól húz...
hát ez 1 pegaso ugyan azzal a vázzal blokkal meg mindennel, csak fele akkora idomokkal és kicsit áramvonalasabb szerintem :D
Hát nem így megy a szekér...:
http://youtu.be/X6qqjb00PnQ
Holtig tanul az ember. :D