Többet válthatnál....
Meg így legalább 2 db fogaskerékkel könnyebb a motorod!
Na én lépek, majd holnap jelentkezem rossz avagy jó hírrel, de ahogy elnézem az időjárást egyikkel se...
azt nem mondtam hogy szar az 5os...csak lehet jobb lenne a 6os..leg is ezt gondoltam...6osal meg nem mentem igazan hogy tudjam mennyi kulonbeg lehet...pedig van itthon 4 db komplett 6os valtom is
A hátsóra csak tippelni tudok... 41 fogas. Az enyém az. :D
De akkor viszont ne panaszkodj arra az 5-ös váltóra, még a végén kiderül, hogy hosszabb mint a 6-os, sőt....
jaja
lehette mondtad. :)
vki forumon emlitette ezt azt tom. :D
ezert lenne jo ha 6os lenne ja...kevesebet kene porgetni.
80-90es utazonal nektek mennyit porog?
Jaa, múltkor mintha beszültünk volna már róla, csak most kezd derengeni, mintha én mondtam volna neked a motorcserét.... :D
Azért jó a 6. hogy utazóba azért ejt fordulatot... már a fogyasztás végett is.... jó.
en 5nek vettem..ekor meg nem is tudtam hogy az atlag 6os. :D:D csak mikor nezegettem neten lattam hogy mindenkie 6os....csak nekem 5os. :D jol hasznalhato igy is szerintem. csak 5.ben utazorol nem nagyon indul meg powerrel..vissza kell tenni es kicsit raporgetni...
Nekem is 14-es az első....
De érdekes, hogy 6000-ig ha 6.-ban van simán el lehet vele motorozni, kanyargos úton.... Akkor most mi is a baja a talicskának?
Mondjuk a karc az karc a dugón... de 6000 alatt miért megy és erő is van? kibaszott powerszelep lenne..... felgyújtom....
nem tudom hogy 5os. :D hallottam olyat hogy talan a red rose-ba volt 5os valto...es onnan kerulhetett at ebbe vhogy vmikor az elmult 20.000 km alatt. :D
hat 5.be megy csutkan 120-125 kmh-t.... gondolom nem 6os szar 6.al. :D
a kiosztasa nem rosz amugy...de neha jobb lenne a 6os leosztas...
Meg így legalább 2 db fogaskerékkel könnyebb a motorod!
Na én lépek, majd holnap jelentkezem rossz avagy jó hírrel, de ahogy elnézem az időjárást egyikkel se...