Ha jön a baj akkor csőstül.... vagyis spirálostól. :D
Délután már elállt a szél.... hétvégén remélem jó idő lessz.
Hívd fel az Italmondo-t, azoknak van spiráljuk.
én is mentem ma egy kisebb kört.. de még ki sem értem Mórról és elaludt a fordulatszámmérőm.. :D azt is kell venni.. tudtok linket adni? lusta vagyok keresni :D egyébként kegyetlen nagy szél van.. párszor majdnem megfeküdtem vele.. :S
Szeles, hideg az idő. A karbit belőttem, de csak egy rövid próbakör volt. Alsó tartományba mint előtte is jól húz és erős.
A vége szerintem az lessz, hogy baszaxik a power szelep is, meg a kipufogó el van rakódva égéstermékekkel. Az olaj csöpög a végéből, akkor mi lehet benne?
Hétvégén, ha jó idő lessz elmegyek egy hosszabb kört....hogy égjen ki a kipufogó.... Remélem segíteni fog rajta.
Kb. azóta csökkent belőle a lóerő amióta megcsináltuk a kipufogót... kifújt a hengernél és olajos volt tőle minden, de akkor ment is.... csak az ember cipője meg nadrágja bánta....
új alkatrészek érkeztek!
van minden!
van rotax 123-hoz gyújtás( sem amal) lendkerék,főtengely,kuplung,blokk felek,deknik,olajpumpák,stb
akkor van még pár cuccom rotax 127-hoz is olcsón!
akkor van még aprilia af1 sport pro és af1 sintesi alkatrészeim is!
van sport pro idomgarnitúrám is!
van sintesi is! felnik is vannak lengőkarok hátsó lengéscsillapító is ! van még feszűltségszabályzóm is ! kábelkötegek!af1 gyári és arrow sport kipufogórendszer is végdobok is!af1 hűtő,ellső fék szívócsonkok is vannak membránok is rotax 123-as blokkhoz zsír új elő fogaskerekem is van ! af1 hátsó fogaskerkek gumiágy,műszerfalak olcsón!
stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hat jo kor lesz az tuti.nekem ilyen lesz minden honap kb.javareszt melozok hetvegen sajnos es hetkoznap van szabadnapom. nyaron is telen is. :D de csak osszehozzuk vhogy azert a dolgot. :) na elteszem magam en is mara, reggel melo...tovabbi szep estet es addig is agyalj ezen az 5os valton hogy honnan is johetett pontosan
jaja, ezt neztem mar en is sztem akkor.
arban egesz jo. nem nagyon van olcsobb ahogy nezelodom...meg ugye nekem is fontos a zart parkolo azert stb... gondolom nincs akkora tuljelentjezes meg majsuban hogy foglalni kelljen elore hetekkel szobat. :)
de asszem az, de beírod gugliba hogy sástó már adja is ki a cuccot;)
most vtunk fenn barátnőmmel két hete a jó időben ott, mondjuk a motel részében, az 3250/fő volt egy szoba. De tök jó szerintem, mert őrzött terület, kapuval zárják este, van éjjeli őr, a motorokat nyugodtan lehet kinnhagyni, nem nyúl hozzá senki.
Szerintem kurva jó hely, nem csak árban hanem hangulatban is.
Olcsóbban nemhiszem hogy lenne. vagy ha van akkor is mennyivel?
hát nekem akármelyik nap jo... de NemesGnek nemjo a 7köznap.. idén is nehéz lesz összehozni ezt a találkozot.. :D még csak 3man beszélünk, de így sem tudjuk összehozni... milenne ha lenne még vagy 2-3 olyan ember mint te, hogy nemsok szabadideje van.. :D
jaja. hatha vki fennt van meg es benez es pont tud vmit ajanlani. :)
hat eleg szar a majusi beosztasom.a javat mar tudom.
a heten ilyen 1-1 napom van szabad.. majus kozepen (16-20ig kb) van szabad de ekkor megyunk elm matraba ha minden jol megy, utana ho vege fele lesz szabadnapom, de csak hetkoznap mind.:S oszesen 1 vasarnap vagyok itthon a honapban hetvegen...:S
ok.megvan meg az ules.szolj ha kell es beintezzuk. :)
ketten megyunk csak. az egesz jol hangzik sastón. :)
ez nem az a matra kemping vagy vmi ilyesmi a neve talan?
hat a diakkedvezmenyem mar lejart sajnos par evvel ezelott
koszi a tippet
Hívtalak az AF1 ülésekkel kapcsolatban. Valszeg kell, de van nagyobb baja is a mocinak... sajnos
Sástón vannak jó szállások egyébként. Nemtom hányan mentek, de két embernek egy faház 2250/éj...diáknál nincs kurtaxa...
A faház hideg, de hálózsák a megoldás. Vagy van ott motel és ilyen nagyobb komfortos faház, amit szintén 3-4en ki lehet venni. Nézz itt szét.
jo kis valto ez sztem.nem tul rovid, nem tul hosszu, talan pont jo is. de hajt a kivancsisag engen is milyen lenne a 6os...
neztem elobb a red rose-kat...azokat is 6osal aruljak javareszt... nem lattam meg sehol 5ost.:D az enyem vmi ritka jo vagy pont szar. :D:D:D
tenyleg nem jar vki a matra fele majus kozepen? :)
hoohoo :D jöhettek nyugodtan..:D amíg alszol (vagy asszonykával mást csinálsz :D) elviszem a tuareged pár körre :D megnézem milyen is az az 5-ös válto :D
jaja. de amugy meg jo kis gepek szerintem.en kivancsi leszek hogy meddig birja majd az enyem hozzanyulas nelkul (henger, dugo, fotengore ertem) jo olajat kap, nem gyilkolom, stb... rem kiszolgal sokaig gond nelkul. 2 het mulva ugy nez ki irany a matraba vele, jo kis kor lesz (kb 500 km a tervek szerint). nem tud vki olcso szallast esetleg?
vannak ilyen erdekessegek neha. :D
nekem most vmivel jobb lett, mert allitottam a tun 1 rovatkat hogy kevesebbet kapjon mert nagyon kopte az olajat a kipuf... azota mar nem kopi es meg jobban is megy vmivel. :)
jaja, van benne vmi. 20 dekaval konnyitett
elegedett vagyok en ezzel amugy. :D meghat nincs mas. :D:D:D vagyis van de azert nem bontom meg hogy kicsereljem 6osra....
holnapra jobb idot mond mar. leg is felenk. :D bar en estig melozok ugyhogy nekem mind1 igazabol. :S:D jo pihit akkor neked.
Délután már elállt a szél.... hétvégén remélem jó idő lessz.
Hívd fel az Italmondo-t, azoknak van spiráljuk.