Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hangot meg el kell nézni.. :D A teljesítményért cserébe szerintem ez nem nagy ár :D
húúh de még mennyire jó.. :D Én általában egy cbr-essel szoktam menni motorozni és itt a falvak között van sok ilyen kanyargós út.. hogy én mennyire élvezem azokat.. :D laza 70-80-al szépen döntögetni a gépet... ááh :d nagoynjo :D a cbr-es meg fék, gáz.. nemmeri dönteni.. pedig ha nekem olyanom lenne, biztos hogy a lábam érné a földet.. :D mert elvileg azok arra lettek kitalálva.. Tuaregek meg nem teljesen döntögetésre való :D
jaja

ez pont igy van.
olasz bika de kopik.
japo lusta de stabil.
marad az aprilia akkor is.inkabb kicserelem azt a par cuccot ha kell es megy tovabb.a rotax blokk meg eleg jol birja amugy. csak kicsit hangosan dolgozik. :D:D
ez jo. :D:D:D ezen jot nevettem. amugy van benne vmi. :D
hát igen a 25-ös pegaso az csonkított Tuareg.. :D kb ez jut róla eszembe.. :D
:D:D jaja, bar jo moka kanyarogni tele tankkal stb. de hosza vagyunk szokva. nagyon kezes gepek ezek szerintem. :)
Hát igen.. mindenki leszolja az apriliát, viszont azt elismerik, hogy az olasz gyártmány a legerősebb :P :D (csak az a gáz vele, hogy nem annyira tartós mint a japóké)
A honda azért drága, mert megveszed, és csak tankolni kell bele, viszont nem kapsz cserébe erőt meg semmit csak egy motort ami megy... Az aprilia olcsóbb, jobb és néha kell 1-2 alkatrész bele.. :D alap h mit választok :D
:)
en megszoktam mar a pagakat kinezetre.korabban nem jott be nekem se. de aztan szereltem ismerosnel egy 25s pegat es ugy jobbal megkedveltem azokat is. bar a 25s pega kicsi volt...kisebb a hatasa mint a tuaregnek sokkal. ha pega akkor 650es. :)
jaja, azok is dragak...biztos jok is...de en is inkabb aprilia akkor... bar sokan szidjak amugy ezeket is hogy olasz meg osztrak stb... nekem meg nem volt kulonosebb bajom veluk. :) pedig lattam mar parat kiteritve is. :) az ilyen koru japan mtxek pl szarra vannak torve mar reg...idomokat ne is nezzuk. :D tuti azokbol is van jo, de en sok szart is lattam mar. :)
Nekem mondjuk bejön az "új" pegaso amit 1998-tól gyártottak.. Annak is olyan szép nagy idomjai vannak és egész formásak :D
Énis jókat hallottam róluk, de szivem szerint maradnék márkahű, főleg tipus.
Egyszerüen a 80-as évek végén gyártottak utoljára szép motorokat. (szerintem) Azóta nekem úgy egyik se tetszik. Legyen az Olasz, Japó, Német....
hát jah.. most megy öcsém vezetni 50-esre és végigmentem tuareggel a pályán.. hát hallod semmi nemvolt a pálya még így sem h tele volt a tank meg nem is foglalkoztam nagoyn az ívekkel... Én is meglepődtem h mivan :D Mondjuk ha azt nézzük, hogy legalább 2 éve ezt nyakalom azért ez a minimum, hogy végig tudok menni hibátlanul 1 ilyen pályán :D
most megnéztem a dominatorokat.. hát ami normálisan néz ki az ott is 500 felett van és ha már az is 500 akkor maradok a jol bevált apriliánál :D
hat nagy kulobsegek vannak vezetesi stilusra a 2 geptipus kozott az tuti. konkretan total mas az egesz. :) de addig kell kibirni ameg levizsgazunk veluk. :D
Őőőőő... ja. Előbb motor kellene aztán az alakítás.
20 perc és visszajövök addig, csocsi.
én ugye Tuareggel jártam vezetni is, és amikor ráültem arra a street gépre.. azthittem eldobom az első fordulásnál.. ugye középpen van a súly.. nem úgy mint a Tuareg h orrnehéz meg alacsonyabban is van.. áhh minden bajom volt vele.. :D Utánna mentem hazafele a Tuareggel és valahogy nem ment a váltás.. :D
a jo oreg dominator.... :D egy aprilia forumban igencsak rosszul erezheti magat. de amugy jokat mondanak arrol is.de a tuaregek vagy pegak jobban bejonnek azert. :)
Ez szar ügy, egyik se mér. Engem például qurvára zavar, ha nem működik valami....
Gondoltam már rá, hogy teszek fel egy bicaj km-órát, azt be lehet lőni pontosan.
Hát a kerék legyen a legnagyobb gondod.. :D de addig el is kéne jutni valahogy, hogy már a kereket kelljen cserélni :D
hát jelen pillanatban alszik a 2 nagyobb mutatom (fordulatszámmérő és kilóméteróra) :D de megyeget.. nincs vele gond.. csak most még annyira sem tudom h mennyivel megyek mint eddig.. :D Eddig már megtanultam h milyen fordulaton mennyivel megyek.. most még az sincs.. tehát amíg nem veszek spirált a fordulatszámmérőbe, összerakom a kilóméterórát hogy tudjam h mivan.. :D
Hát, félre raktam minden pénzt amit szereztem mindig... na jó nem mindíg.
Lassan meg leszek ezzel... aztán gyűjteni kéne a nagy vasra. (Tuareg 600 vagy Pegaso 650, de szóbakerült már a Dominator is)
Csak a Pegason tuti kicserélném az elsőkereket 21 colosra....
jaja, erdekes lesz nekem is szerintem majd. :) nem vagyok hozzaszokva a street gepekhez. :) de csak meglesz valahogy ha odajutok.
jaja. en oda is akarok erni egyben ahova indulok. :) dehat donor mindig is kellett es kell is. :) en is pislogok neha mikor rameloznek 100nal ugy hogy allvahagynak szo szerint... veri neki vagy 180al a szar utakon is...dehat mindenki ugy megy ahogy akar.csak engem keruljenek ki. :D
Hát akkor majd.....
Életre kapott a géped, vagy még csuklik az is mint az enyém?
egyébként engem egyszer huztak rutinbol :D nehéz volt megszokni azt a gépet.. Tuareg után egy street motorral menni a ge*i bolyák között.. :D