Szerintem ha normálisan van lefestve, nem lehet semmi gond... Először nekem is feljött, mert nem figyeltünk a gumira a tank tetejénél és a gőz miatt feljött kicsit a festék.. De a mostani festésemnek semmi baja.. Én azt mondom, hogy ha normálisan le van festve akkor nincs semmi gond.. (Mondjuk nekem könnyű dolgom van.. fater festő :P)
a lenyeg hogy nehez jol lefesteni az idomokat. es ha ugye leszedted a gyarit akkor mar nincs visszaut. :D
nekem pont az 'ujabb' kaszni jon be. mind a 125ben mind a nagyobbakban. a 600asbol a dupla elsotarcsas a meno. :D:D az egy igazi ritkasag. 1 eladot lattam osszvisz, azt is papir nelkul aszem. :)
nekem a jogsim már megvan, már csak a motor kellene.. Én is nézegettem régebben a 600-as tuareget, mert nagyon megszerettem őket, de inkább áttértem a Pegasora.. Nem sokkal drágább és sokkal több a papíros belőlük.. Arról nem is beszélve, hogy szerintem szebb hangja lehet a 650-es pegasonak mint a 600-as Tuaregnek :D
ezzel nincs baj. eloszor is van berugo ha kell. :D de amugy a riaszto az allandoan 'aktiv'. a zsivargyujton meg max a tolto van...de az ugy is csak akkor van rajta ha mar jar a motor. (alt akkor teszem ra mar csak) de az az 5V amit legombol 500mA-el a tolto, az nem viszi sirba az aksit. :) es ez is csak akkor mikor turazok es kell gps es le is van merulve. :)
Ezt a szilikonos dolgot nem hallottam.... de a franc se tudja. Van pluszba fejidomom meg sárvégő, azok le vannak fújva feketére... az előző tulaj volt... Egy két helyen megpattant neki, de biztos nem egy jó festékkel fújta....
A 350-es gyári adat szerint 33 lovas, a teljesítménye nem sokkal volna nagyobb mint a 125-ösnek, csakhát a 4 ütem mégis másként muzsikál és motorfék is lenne ugye. Meg persze kényelmesebb túrázó motor, gázból lehetni gurulni vele mindenhol. :D
Nekem az a fajta 350-es teszik mint a kolegának itt tegnap van Odyspin (bocs, ha rosszúl írtam). Annak a fejidomja meg egyéb dolgai olyanok mint az enyémnek, az "öregebb" WIND. Meg a 30 lityis tank, kitömni is sok...
De az "újabb" kasztnis 350-es is megfelelne tökéletesen vagy netalán egy 600-as....
jaja
enyem 'csak' 22 lesz iden decemberben. :)
jaja, meg hallottam olyat hogyha volt valamikor szilikonozva az idom akkor semmi nem all meg jol rajta utana...:S
ismeros helyzet.nekem is a kulonbozeti hianyzik a korlatlanhoz.de nem is akarom meg nem lesz valami nagyobb gep...felesleges addig sztem... nezegetem en is a nagyobb tuaregeket, de nagyon keves a papiros tenyleg.pedig fasza lenne egy polir 350es.
20, 24 már az enyém....
Hát a tényleg jól bírja a gyári. Énis úgy hallottam, hogy müanyagot nem lehet akármivel festeni.....
A lámpákkal kellene még csinálni valamit, az elsők nem valami jól világítanak, másnak se jó....
Vannak hirdetve olyan fasza 350-esek és 600-asok, de papír nélküliek.... :S
Pedig faternak is bejönne egy 350-es vagy 600-as Tuareg.... nekem is csak különbözeti kéne a nagymotor jogsira....
ismeros, ugye csak 20 eves gepek mar...soooot... :D
de ahhoz kepest meg jol birja a gyari fenyezes. az tuti hogy nagyon megdobna az osszkepet egy friss fenyezes. csak ugye a muanyag eleg kenyes a festesre ahogy hallom..:S ha tudnam hogy megall faszan akkor festetnem is. :D
jaa, en is kiszurom neha a hirdetest es jot mosolygok.jo vetel volt szerencsere. :)
Az enyémen is vannak apró esztétikai hibák. (karc, lepattanás)
A hátsó villát újrafestettük, ugye gyárilag ilyen aranyszínű volt... na olyat ki keverni... Így hófehér lett. Gondolkoztam már rá énis, át kellene fújni, sokat dobna rajta egy új fényezés...
koszi. :) folyamatosan csinalgatom az aprosagokat.ugye mindig lehet valamit csinositani meg.gondolkoztam az idomok ujrafestesen is mar regebben, csak nem tudom hogy allna meg a festek...ha nem all meg jol az ciki ugye...birja a gyari meg boven csak ugye le van verve itt-ott mar sajnos...
nekem nem volt meg a motornak sajnos mikor vettem, de akatresznek vett mocin volt es egy kis javitas utan mintha uj lenne. :) nalam is van terkep a biztonsag kedveert ha hoszabb tavra megyek, de nem szokot gond lenni a gps-szel szerencsere. :) jol jon ismeretlen helyen az a kis nyil ami mutatja merre kanyarodj. jaja, lassan lesz minden a gepen.fullos lesz mar tenyleg.(gps, szivargy., riaszto es mindez egy jo motoron )
Szerencsére nekem is megvan a gyári táskája. GPS tartót meg áramellátást nekem is ki kellene építenem, a talira. :D
Vagy maradok a régi dolgoknál... térkép olvasás.
Csinálsz egy nagy dakaros homlokfalat és teszel rá mindent... GPS, ÍTÍNER, Tuareg kereső radar, fedélzeti számítógép, stb.-stb.
Jé egy Imi :D Rég láttalak.. úgy néz ki, hogy idén talán összehozunk egy találozót.. A helyszín naggyábol megvan eddig Székesfehérvár.. Ebben a hónapban próbáljuk összehozni, de úgy néz ki, hogy nembiztos h összejön de próbálkozunk... neked mikor lenne jó? Le tudnál jönni Székesfehérvárra?
ime a mai delutan termese. vegre meglett a gyari szerszamtartom is. (mar megvan reg csak el volt szakadva teljesen es meg kellett varni :) ) es allitottam kicsit a gps tarton is hogy jol passzoljon a toltokabel is majd. at akartam tenni a szivargyujtot is vhova ahol nem latszik de nem talaltam jol hozzaferheto helyet. (neztem az indexet fogo csavarnal, de eleg kenyelmetlen benyulni oda, meg az en szgyujtom tartoja nagyon nagy oda) egyenlore marad igy ahogy van.
ezert agyaltam es agyalok is egy 350es tuaregen en is, hosszutavon jobb azert mint egy 125s 2T. es a fogyasztas is jobb lenyegesen. :) mennyiert sikerult megvenned ezt? hany kw-osak ezek kb? egyenlore Ak-s jogsim van azert erdekel. :) (mehetnek ezer eve kulonbozetire csak nincs ravalom sajnos, meghat nagyobb moci nelkul ertelme sincs meg)
Hat 125-ösböl krosszokkal szoktam jönni menni de volt mtx-em 125-ös. Azert volt szimpatikus mert 4T aminek csodas a hangja es nagyon kenyelmesen lehet hosszu tavon menni vele. 4 literes fogyasztassal ami 2 szemellyel max 4.5. 110töl megjön az etvagya viszont
az mar szep tank akkor.ez a muanyagtankos ami nekem van is szep meretes a maga 20 literjevel. de kepzelem az mekkora lehet akkor. :) es milyen amugy a 350es? volt esetleg elotte 125osod vagy mentel ilyennel? gondolkoztam mar en is hogy egy olyat kene szervalni.de nem tul sokat latok eladot se belole(foleg nem rendezett papirokkal).
nekem pont az 'ujabb' kaszni jon be. mind a 125ben mind a nagyobbakban. a 600asbol a dupla elsotarcsas a meno. :D:D az egy igazi ritkasag. 1 eladot lattam osszvisz, azt is papir nelkul aszem. :)
A 350-es gyári adat szerint 33 lovas, a teljesítménye nem sokkal volna nagyobb mint a 125-ösnek, csakhát a 4 ütem mégis másként muzsikál és motorfék is lenne ugye. Meg persze kényelmesebb túrázó motor, gázból lehetni gurulni vele mindenhol. :D
Nekem az a fajta 350-es teszik mint a kolegának itt tegnap van Odyspin (bocs, ha rosszúl írtam). Annak a fejidomja meg egyéb dolgai olyanok mint az enyémnek, az "öregebb" WIND. Meg a 30 lityis tank, kitömni is sok...
De az "újabb" kasztnis 350-es is megfelelne tökéletesen vagy netalán egy 600-as....
enyem 'csak' 22 lesz iden decemberben. :)
jaja, meg hallottam olyat hogyha volt valamikor szilikonozva az idom akkor semmi nem all meg jol rajta utana...:S
ismeros helyzet.nekem is a kulonbozeti hianyzik a korlatlanhoz.de nem is akarom meg nem lesz valami nagyobb gep...felesleges addig sztem... nezegetem en is a nagyobb tuaregeket, de nagyon keves a papiros tenyleg.pedig fasza lenne egy polir 350es.
Hát a tényleg jól bírja a gyári. Énis úgy hallottam, hogy müanyagot nem lehet akármivel festeni.....
A lámpákkal kellene még csinálni valamit, az elsők nem valami jól világítanak, másnak se jó....
Vannak hirdetve olyan fasza 350-esek és 600-asok, de papír nélküliek.... :S
Pedig faternak is bejönne egy 350-es vagy 600-as Tuareg.... nekem is csak különbözeti kéne a nagymotor jogsira....
de ahhoz kepest meg jol birja a gyari fenyezes. az tuti hogy nagyon megdobna az osszkepet egy friss fenyezes. csak ugye a muanyag eleg kenyes a festesre ahogy hallom..:S ha tudnam hogy megall faszan akkor festetnem is. :D
jaa, en is kiszurom neha a hirdetest es jot mosolygok.jo vetel volt szerencsere. :)
A hátsó villát újrafestettük, ugye gyárilag ilyen aranyszínű volt... na olyat ki keverni... Így hófehér lett. Gondolkoztam már rá énis, át kellene fújni, sokat dobna rajta egy új fényezés...
Igen erre gondoltam.
http://www.kepesmotor.hu/april...
erre gondoltal? :)
A hirdetéseket nem nézted mostanában, a motorod még mindig fent van. :D
Vagy maradok a régi dolgoknál... térkép olvasás.
Csinálsz egy nagy dakaros homlokfalat és teszel rá mindent... GPS, ÍTÍNER, Tuareg kereső radar, fedélzeti számítógép, stb.-stb.
Végre feléledt a fórum az elmúlt hetekben....
Érettségi eddig hogy ment? Tudsz mindent nem?..... :D