Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

nekem van 127es oninditom. attila.hunter@gmail.com vagy 0670/5655856
Sürgősen eladó, Arrow komplett rendszer, 125ccm aprilia tuareg rally-ról származik. ára:10000FT
Nem néztem, de szerintem nem lehet vele gond mert most még egész tűrhető ahhoz képest, amit eddig csinált.. Nyáron szinte végig 100 fokon mentem vele.. alapjáratom sem volt már ilyen melegen és így elég rossz volt mondjuk kifogni még 1-2 piros lámpát is :D
Amióta egyszer besült miatta a dugóm, azóta ki van kötve tehát én keverem a benzint 50-es keverékkel
énsem
azt nem tudom hogy jó e rá
csak 123-as van! vagy az nem jo rá?
szia.127-öninditó kellene
jaja.mas a lamella is vmivel.a berugom meg rally-rol van. blokkom volt mar rally is meg rx is.van 34es karbim is. de nem mentem meg rx-el meg rally-val.
Nincs mit.
Ez volt a tipp, mar benne van. Koszi! Jo is!
Az elvileg nagyobb igénybevételre van azért vastagabb...
Más, volt a kezedbe Wind, Rally, RX 34-es karbival?
A váltóba sima 10w-40-es motorolaj. Benzinbe szintetikus 2T olaj.
nekem most rx blokkbol valo lamellaszett van benne rx rugokkal.vmivel vastagabb a rugo mint a normal.eleg nehezen birtam beallitani en is anno.es most lesz egy korom meg vele ugy nez ki.
Az enyémek jók, csak azt nem tudom, hogy nagyon kopott-e. Mert az alap vastagságot nem tudom, nincs mihez viszonyítani. De valószínüleg kopot lehet valamennyire mert a kuplungot nagyon nehéz beállítani, csakis egy ponton hajlandó jól működni, apám szerint az utángyártott bowden miatt van ez, mert hosszabb mint kéne.
én is erre tippelek hogy kopott és kell egy kis utánállítás. asszem láttam már valahol neten lamellaszettet hozzá de bontottan is lehet pár ezer forintért jó állapotút kapni. én is tavaly cseréltem mert el volt törve 3 lamellám(így vettem a motort)
Biztos nincs nagy a baj vele. Gyorsan kopik a lammela benne, tavaly is kellett után állítanod.
Tényleg, lehet ilyen méretű új lamellát kapni?
jaja.szerintem is jó lesz a gyertya. a váltásnál a kuplung lesz a ludas. tavaly is volt ilyen akkor állítottam kicsit a kuplungon és rendben lett. remélem most is ennyi lesz a gubanc.
Jó lessz az a gyertya bele. Ezekszerint a 127-es nem szereti....
Nehezen vált....hmmm, könnyen kéne annak, e tipusú váltóval elvileg simán lehet váltani felfele, terhelés alatt... A gyakorlatban is lehet.
eladó aprilia sport pro alkatrészek!
van komplett rotax 123-as blokk fasza főtengellyel mindennel!
akkor van idomgarnitúrám is! (több féle színben!
van még rotax 127-es alkatrészim is!(olcsón)
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
jarattam alapjaraton ugye hogy melegedjen...jol indult elsore... utana varosban mentem par kort.. megalltam a buszmegalloban..ott kb 3 percet jart alapon majd mentem tovabb... ekkor is szepen ment.jonak tunt elsore.de majd tesztelem meg azert. a kuplungomon kene allitani meg mert nehezen veszi felfele a fokozatokat kicsit mostansag
Akkor sok szerencsét hozzá.
Nem próbáltad alapjáraton járatni pár percig és megindulni vele, nem slusszoskodik?
Az enyémmel csak ennyi baj volt, járt alapjáraton vagy alacsony fordulaton slussz. Másnap apám ment volna vele, beindítja és leállt. Aztán visszatette a Bosch-t.
na megvolt a probakor a br10eg-vel (4-5 km) szepen megy vele a moci.elsore jobbnak ereztem az eddigi b8eg-nel. holnap vagy penteken kiprobalom picit hoszabb tavon is (20 km) de szerintem nem lesz baj vele.ugy tunik tetszik neki a gyarilag eloirt gyertya
heló
127-hez csak 2 blokfelem komplet tökéletes válto és a deknik ezek vanak még minden tökéletes ! ha gondolod azt olcosn odadom!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Na erre énis kiváncsi vagyok.