Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtad hogy a különolajzással voltak gondjaid. Be van kötve vagy kevered a benzint?
Üdv!
Van valakinek 50es Tuaregen Arrow rendszere rajtam kívűl? Ha igen, akkor meg tudná mondani, h milyen típus? Köszi!
nezted a vizet hogy nem buborekol amikor jar a moci? en is jartam mar ugy hogy uj tomites es szar volt... :( en most tettem bele az uj ngk br10eg gyertyat. most megyek probakorre.kivancsi leszek.
Heló kérlek keress emailben ott egyszerübb. palacsinta@citromail.hu

fejér megye Daruszentmiklós
most lett kicserélve minden tömítés
hat akkor ott van vmi gebasz vmivel. nekem hidegen is 1-2 rugasra indul es inditoval is konnyen indul.persze szivatoval hidegen ugye... masik gyertyaval nezted mar? ha teker rendesen az indito es meg is forgatja szepen a fotengot akkor nagy baja nem lehet..
sziasztok.kérdésem lenne most vettem egy aprilia tuareg windet.hidegen nektek is nehezen indul? vagy az öninditom rossz? lecsutkáza az aksit.az aksi uj benne.127-rotax blokos
Írj a bacsanyi.gabor@gmail.com címre és ott ledumáljuk. Ugyanez az msn címem is, ha úgy van.
komplett blokk henger, dugatyu, gyujtas, karbi nelkul..
meg a lendkerek fedel
Mi kellene?
helo!
vanak meg elado cuccok?
helo!
vanak meg alkatreszeid?
Szervusztok!

Az egyik baratom nyakaba akasztottak egy Aprilia Tuareg 125 Rally-t. A kerdes: Milyen olaj kell a blokkba? Mi az eloiras es mi a javaslat? (Nem feltetlenul egyezik a ketto.)

Udv: Cap
szia!
rotax 127 lendkerek es onindito fedeled van?
helo!
rotax 127 blokk henger, dugattyu nelkul van valakinek elado?
onindito es lendkerek fedel is kell
akkor nem tudom miert melegedhet annyira. en is atlag 6k-n megyek 80-90el kinnt...varosban meg 4.5k .. en mol dynamicot hasznalok. mot is tekertem 5 km-t varosban. 50 fokos vizzel kb. nem fuj at a tomitesnel esetleg a vizbe?
castrol 2t full sintetic éés max 6k-s fordulat
nekem is fagyallos van (ha jol tudom a fagyallos jobban hut mint a sima deszti viz), hat a 100 feletti mar tuti nem egeszseges nagyon milyen olajat hasznalsz? mennyire porgeted a gepet altalaban? (milyen fordulaton)
most fagyállós van bent a tél miatt... de nekem mindíg is nagyon meleg volt... nekem nyáron általában 90 és 100 között mozog.. de a felvonulásokat nagyon nem bírjuk.. most is 100-110 között voltam végig.. ami nem épp egészséges állapot.. :S
nemtudom igazabol mennyi lenne az idealis nekem atlag 60 korul van. nyaron melegben megy fel 70-80ra kb..a fole nem nagyon ment meg nyaron se hosszabb uton se.sima vized van vagy fagyallos?
nekem egyfolytában 80-on van a mutató... nekem ez a minimum.. ezekszerint ez nem normális?:D
a tulmelegedessel nincs baj eddig. most kb 60 fokos a viz menet kozben. tavaly is max 80 volt aszem nyaron. de azert meglesek majd egy ngk b10eg-t vagy br10eg-t is mit produkal vele.ha jo akkor megy az bele.
tuareg cuccok eladok. lemeztankoshoz is van par cuccom meg (kerekek, idomok, vaz, ...) muanyagtankoshoz szinte minden. rotax 123hoz is rengetek alkatresz. ugyantt af1 cuccok is vannak attila.hunter@gmail.com vagy 0670/5655856
Azért lehet nem pörgetném annyira, nehogy valami gond legyen :D
mondjuk mostmár elég hideg van ahhoz, hogy ne melegedjen túl a gépezet:D
Hát igen...