koszi igy nekem is bejon az index meg jol lathato is. akkor nekem meg gyari meretuek a gumik. elol 2.75-s. hatul 120/90-s. az idei szezont kibirja meg elm, jovore gyanus hogy csere lesz mar.
sziasztok... alaki meg tudná nekem mondani, hogy a régi rotax 127-es blokkú aprilia etx/125-nek mennyi az üzemi hőfoka... vagyis meddig szabad neki úgymond melegedni? köszi a válaszokat
Jó lett az eredmény.
A gumikhoz hozzászólok én is, nekem is 130/80-17-es a hátsó gumi.
Akitől vettük már annak is ez a méret volt fenn. De a gyári méret az tényleg, 120/90-17 vagy collban 4.6-17. A 130/80-17 az meg 5.1-17 collban. Az első gumi meg 90/90-21-es méretü nekem. A könyv és annó a matrica a hátsó villán pedig 2.75 vagy 3.00-21-est ír. A 90/90-es a 3.00-nek felel meg.
Az én hátsóm egy 120/90/17-es mitas, de szerintem tök felesleges ennél nagyobbat venni...
Tuti, h befolyásolja a a fogaysztást(ami a mai világban nem utolsó), és szerintem kicsit vissza is fogja a motort! A tapadás az tény, hogy nő.
Viszont amikor felszereltem az új gumikat( az első egy Metzeler), úgy éreztem, hogy összevissza jár a motor segge, ezt kb 50km után már nem éreztem, vagy megszoktam, vagy nemtudom, de érdekes...
Egyébként milyen képeket csináljak? honnan?:D mert ahogy néztem, még elférne rajta még nagyobb is :D. Nekem elől michelin van de valami nagyon fura mintázattal azért sem tetszik :D
oksa.nem surgos a kep csak kivancsi vagyok ra nekem elol bridgestone van eleg 'lapos' vagyis nem valami nagy ballonos gumi, de egesz jol hasznalhato. dontogetem a kanyarban es eleg jol tapadt eddig
Egyébként attól nem kell félnem, hogy az megcsúszik:D az elsővel viszon annál több gond van.. nagyon nem szeretem. rámegyek 1 kis kavicsra aztán... :S De drága újat venni :D
hmm... kösz :D én azt hittem h ez a gyári tappancs :D Ezekszerint azoknak volt igaza, akik nagynak gondolták.. De meg kell hagyni, szépen néz ki rajta.. megy a motorhoz :D
holnap lefenykepezem majd es teszek fel kepet. nem gyari.annal vmivel kisebb. nem gyari volt mar mikor vettem egyik se...de egyforma se volt elol hatul.. mostmar egyforma elol hatul leg es jo fajta index, 10wos izzo es foncsoros lampatest. az elozo ilyne univerzalis fos volt 5os izzoval siman...en alig lattam hogy eg nem hogy aki szemben all a keresztezodesben
eladó alkatrészeim:
sport pro idomgarnitúra! van futura is ha kel valkinek kell több féle szinbe is vannak idomok! lámpák! !
akkor vannak még felnik főváz segédváz, kipufogórendszerek,takaróidomok,fék kar váltókar rs hátsó fogaskerék is van! akkor vannak még rotax 123-as és rotax 127-es alkatrészeim is
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telón hívhac egész nap!
meglett szerencsere. bar ahoz kepest hogy uj indexeket vettem, felszereltem es a 2bol 1 se volt jo kapasbol szedhettem szet mind2-t... a testet ado elektroda jobban be volt hajlitva a kelletenel es nem ert hozza az izzohoz egyikben se.. de orvosolva lett a dolog csinalok majd kepet vasarnap ma mar lusta vagyok kimenni holnap meg melo sajna...
jaja. remeljuk nem kell megelni azt hogy csak alljon a motor.en is igy vagyok vele amugy.rendbe van a motor meg minden...ilyet nem fogok ki meg 1t ha eladom az fix...az meg hogy megcsinaljam ilynre kurva sok melo es penz ugye megint....
epp most jott meg az elso indexem. (eddig mas volt elol meg hatul) azt szerelem fel epp
Én meg talán másfél litert.... pedig tényleg ahogy mondod kiváló az idő, pont motorozni való az időjárás....
Én úgy vagyok vele, meg apám is, ha annyira szarul megy akkor szépen eláll ez a motor itt az udvarba... eléggé szívhez van nőve minden gép ilyen tekintetben. Lejár a műszaki, biztosítás megszüntetve, eláll ez itt.... de reméljük ezt nem kell megérni.
Pedig olyat motoroznék most, hogy ihaj, de se benzin se pénzem....
ismeros a helyzet sajnos... en egy tankot hajtottam ki eddig iden a mocibol.. ami nem valami sok tekintettem milyen jo idok vannak.. de az a baj hogy a benzin csak feljebb megy majd sztem meg....meg az adok stb.... de remelem azert meg tom tartani a mocit es tudok is jarni vele valamennyit
Elég szomorú a helyzet.....
Idén kb. motoroztam 6 Km-t...
Egy kört országúton olyan 4 Km, miután előszedtem hosszas téli álmából április elején. A többi meg földút, kimentem a határba segíteni apámnak melózni. Mondhatni qurva sokat motoroztam az idén.
Fasz kivan az egésszel már, meg a feljebb ülő pénzt lenyúló emberekkel abba a bizonyos "házban".
A gumikhoz hozzászólok én is, nekem is 130/80-17-es a hátsó gumi.
Akitől vettük már annak is ez a méret volt fenn. De a gyári méret az tényleg, 120/90-17 vagy collban 4.6-17. A 130/80-17 az meg 5.1-17 collban. Az első gumi meg 90/90-21-es méretü nekem. A könyv és annó a matrica a hátsó villán pedig 2.75 vagy 3.00-21-est ír. A 90/90-es a 3.00-nek felel meg.
Tuti, h befolyásolja a a fogaysztást(ami a mai világban nem utolsó), és szerintem kicsit vissza is fogja a motort! A tapadás az tény, hogy nő.
Viszont amikor felszereltem az új gumikat( az első egy Metzeler), úgy éreztem, hogy összevissza jár a motor segge, ezt kb 50km után már nem éreztem, vagy megszoktam, vagy nemtudom, de érdekes...
mekkora hely marad meg oldalt es elol a gumi elott es a villa kozott
sport pro idomgarnitúra! van futura is ha kel valkinek kell több féle szinbe is vannak idomok! lámpák! !
akkor vannak még felnik főváz segédváz, kipufogórendszerek,takaróidomok,fék kar váltókar rs hátsó fogaskerék is van! akkor vannak még rotax 123-as és rotax 127-es alkatrészeim is
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telón hívhac egész nap!
Eredeti irányjelzők vagy valami más fajták?
Ha kész vagy a felszereléssel dobj egy képet róla.
epp most jott meg az elso indexem. (eddig mas volt elol meg hatul) azt szerelem fel epp
Én úgy vagyok vele, meg apám is, ha annyira szarul megy akkor szépen eláll ez a motor itt az udvarba... eléggé szívhez van nőve minden gép ilyen tekintetben. Lejár a műszaki, biztosítás megszüntetve, eláll ez itt.... de reméljük ezt nem kell megérni.
Pedig olyat motoroznék most, hogy ihaj, de se benzin se pénzem....
Idén kb. motoroztam 6 Km-t...
Egy kört országúton olyan 4 Km, miután előszedtem hosszas téli álmából április elején. A többi meg földút, kimentem a határba segíteni apámnak melózni. Mondhatni qurva sokat motoroztam az idén.
Fasz kivan az egésszel már, meg a feljebb ülő pénzt lenyúló emberekkel abba a bizonyos "házban".
Nem tudtok véletlen egy webáruházat, ahonnan tudok rendelni 50es tuareg windhez (89-es) alkatrészeket? Pl.: vízpumpa szimering.stb
előre is köszi!
üdv.