Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy lesz bal idomom is etx hez. azt hiszem pont a bal van meg meg. de meglesem es fenykepezem. 1-2 ora es fennt lesznek a kepek. akar tudsz irni privatban az attila.hunter@gmail.com -ra es akkor tudom kuldeni emailben is a kepet akar majd.sietek a kepekkel.
kernek kepeket.. esetleg etx 1988 hoz bal idom van?
szia

nekem van hibatlan. rotax 123as windhez kell?
ha erdekel csinalok kepet.

a 2 oldalidom kell meg ami fennt van a 'csomagtarton' kis idom?

teljes idomszettem van amugy meg....
dobj egy levelet privatba es megbeszeljuk.osszehozzuk vhogy ha komolyan erdekel.pont most bontottam ki amugy a masikat is. attila.hunter@gmail.com
eladó aprilia tuareg idomok,tank,ülés,teleszkopok,fékek,bontott blokkalkatrészek
szacsomotor@freemail.hu
helo!
tuareg 125 '91. hatso idomokat keresek jo alapotban
még mindig a központi telóval nyaggatlak.inkább ide írok mint a vaterára.a 12 még mindig sok (nekem).esetleg valami csere nem kell.aprilia cucc.hátha van nekem.tudnák adni mondjuk érte 127-es komplett váltót,kuplungot meg egy trafót.ezek megérnek annyit.
Rotax123-nál nem kell blokkot széthuzni hogy beépithető legye, csak az oldal deklit kell levenni illetve a kuplungot és be is építhető!
Majd beszélünk még.... holnap korán kell (kéne) felkelni.
Szépen ésszel és érzéssel, nem szakadásig.
A tuaregen meg majd rendszeresen elenőrizni, mert ugye nem lehet annyira meghúzni....
jaja, ugyhogy csak csinjan a megcibalassal ugye. a csavar birja de a kar nem sokaig de nem lesz azzal gond
Jah.... Simson-ba is cseréltem tengelyt, kart és bele egy 10.9-es RÁBA csavart jól meghúzva. Azóta se lazult még meg.
Csak abba az a jó, hogy vas a ricnis része is, de a tuareg-é meg aluba húzod a csavart....
jaja, az meg rogton kinyirja a berugokart...es sajnos ilyenkor van aki odacsipi egy kicist ugye en mindig figyelem hogy stabilan all a tengelyen mikor rugom
Bírni fogja jó darabig biztos, a bontott racsnin kopás nem nagyon látszik..... jó anyag a labanc.
Sok berugókart avval baxnak el, hogy meglazul, de még rugdossa a hülegyerek.
jaja.sztem se kopik el egy jodarabig.a berugo ugye meg ha jol ra van huzva akkor az is birja hat az tuti hogy mas berugo nem nagyon jo ra...eleg specko. de szerencsere van mar mind2nek jo allapotu
Majd meg látom milyen lessz....
Jó ha van tartalék, de az a tengely szerintem sose fog eltőrni legfeljebb a racsnis fogaskerekek kopnak el.
Más motor berugókarja meg nem is nagyon jó hozzá mert majdnem mind jobbosak...
jaja.ha amugy jol indul a mocid inditoval akkor rugasra indul majd gyogyoruen. nekem szerencsere jo volt a ricnije a berugonak. van amugy nekem is egy komplett berugoszettem meg tartalekba. (tengely, rugo, racsni....) 1et vettem ugye magamnak anno...azt be is szereltem..de utana meg jott egy rx blokk bontasra. csak berugokar nelkul mar sajnos.
Na ez jó hír a 2 rugás.
Itt volt a fórumon hirdetve szerkezet, én meg akartam is és az könnyen ment. Aztán vadásztam berugókarra nem keveset. Kiderült közben, hogy kell még a közvetítő fogaskerék... na az is lett. A berugókar is közben meglett, de a ricnije elég leharcolt állapotban van.... ezért vadásztam tovább és sikerült egy tökéleteset találnom a ricnije sértetlen. A másikon meg valamennyire javítottam vasfűrésszel, de nem az igazi.
Bolond osztrák pont a ricnit csinálta aluból.
vagom.a lenyeg hogy stimmeljen. mind1 mibol van bontva
nem neztem mennyit fordit pontosan.de meglesem majd neked ha nem felejtem el.
hidegen is indul szepen szivatoval elso rugasra.max 2. de eddig az esetek 90%aban elsore indult hidegen is.es melegen is ugye.nem kell agyonrugdosni szerencsere,mert ugye azert kapaszkodos a berugokar. jaja, nagyon keves berugokart arulnak.mondjuk maga a berugoszett is keves. en is vadasztam nagyon mire talaltam nagy nehezen. bar egesz jo aron tudtam venni szerencsere a vegen.
Jaja 123-as Windbe nem volt berugós, de még az én fajta windbe se volt. Igen szét kell ahhoz húzni amit nem nagyon akarok meg apám se. A rally-t tényleg kihagytam, az én cuccaim 127-es berugósból valók csak a közvetítő fogaskerék aszthiszem RX-é volt.
Tényleg, azt nem próbáltad, hogy egy rugásra mennyit fordít a főtengelyen? Hidegbe hanyadik rugásra indul?
Berugókart volt qurva nehéz szerezni, a franc egye meg....
vagom. de akkor azt meg szethuzva kene ratenni gondolom.de ugye nem tud kimaszni ugy se a racsni miatt jaja azt vagom hogy a 127esek voltak berugosak is....de 123as wind nem.az csak inditos tudtommal gyarilag mind. a rally es az rx berugos gyarilag. nekem is rally blokkbol van a cucc
Mind1 az enyémen van helye, nem lényeg.
Azt szerintem azért tették rá, hogy a tengely kifelé ne tudjon jönni, tengelyirányba mozogni. (de a racsni kerekektől hogy tudna...)
Van tisztán berugós tuareg... csak azok öregebbek mind az enyém, és kis fejidomosok, hátul dobfékesek, és sokba még olajszivattyú sincs. (127-es blokkal) 85-87-ig asszem.
De a berugós tuareg wind az tényleg ritka.
Tisztán berugós 123-as blokk RX-ekbe.
en gyari robbantot abra alapjan neztem. ott nem mutat semmilyen segert. es helye sincs a tengelyen nekem.nincs mi leesen vagy barmi ilyesmi a tengelynelami biztositani kene sztem. jo szerelest hozza.en elegedett vagyok a berugoval.es ritkasagba is megy ugye a berugos tuareg.
Nincs mit.
inkább msncímet írok, az kényelmesebb :D fejtormsn@citromail.hu viszont ha nincs msned akkor ez e-mail is egyben csak nem szoktam annyira sűrűn olvasni :D