beszéltem olyan motorossal akinek volt 600-as tuaregje meg 350-ese is. azt mondta neki a 600-as nem nagyon tetszett mert nehezebb mint a 350-es (350-es 168 kg száraz súly) és csak kb8-10 lóerővel erősebb csak miután majdnem 2x akkora blokk van benne. nekem ezt mesélték
Azt nem tudom, hogy eladták-e. Tavaly láttam a motort amúgy....
szóval ki tudja, bár nem kapkodnak érte az biztos....
Levették a 600-as tuaregről a hirdetést amit én néztem ki, vagy lejárt vagy valaki megvette, ezt mondjuk kétlem 400 ropiért.... Patent gép 19 ezer km-el mintha tegnap tolták volna ki a szalonból...
A tartóssághoz.... volt hirdetve régebben egy 600-as 65ezer km-rel.... akkor annyira nem lehet szar nem?
igen jól mondod 350-esben 2 fajta Wind van enyém a régebbi dizájn. "újabbik"-on már fordított teló van, dupla betöltős tank ,burkoltabb motor annak viszont nekem nem tetszik a hátulja ott olyan csúnyán van megoldva.
azert teszed a nagyobb plexit gondolom akkor. majd tegyel fel kepelet.erdekelne.en is agyaltam ilyenen csak nem volt jo otlet eddig. :D
ezert maradt a kormany eddig. :D de nem zavaro vezeteskor se.mentem mar vele igy is hoszabb tavon es jol lathato.
gyanus hogy ez lesz amugy belole. mert nincs is lovem egyenlore 350esre se meg jogsira se. :D igy marad a motani. ha lesz love megy a jogsi es a 600as. :D
Hát mikor élőben láttam elhúzott előttem a városban 40-50-nel, csak a nyálam csorgott utána, de jó lenne..... Amúgy nagyon tűzpiros élőben, vagy csak a nap sütött a szemembe....
hasonló tokot vettem én is csak még úton van ide :D. én a gps-t eleve fiksz helyre szeretném rakni ne mozogjon nekem a kormánnyal együtt minden ezér tkell csinálnom helyet a műszerfal fölé.
egyébként most megveszed 300-ért a 350-es tuareget, leteszed a jogsit és veszel utánna 600-at? :D miert nem bírod ki még egy kicsit a 125-tel amíg leteszed a jogsit és utánna veszel 600-at akkor 1 komlett átiratási ceremóniát és költséget megúszol
haha ezt en is nezegettem ano mikor vettem a 25st. :D csak nem volt lovem akkor se ra. :D jonak tunik a kepen nagyon.bukocso stb.....popec lehet eloben is.
na ez egy jo kerdes ugye mindig...hogy erdemes e megvenni a kiszemelt gepet...neha talan erdemes varni kicsit a masikra...de neha meg jobb megvenni egyet kozbe. :D mondanam azt hogy veszel egy tuat aztan eladod, de szerintem nem olyan konnyu jo arban eladni ezeket.se a 25s-t se a nagyobbakat. bar kitudja. :)
Hát ha már sikerülne eladni az enyémet 180-200ért.. van már férre téve 80-am :D és vannak szüleim is.. :D ha szeretném akkor most el lehetne indítani ezt a dolgot.. Csak kérdés h Tuareget szeretnék-e vagy várok még fél évet és lesz Pegasom vagy még akkorsem lesz..
iagazbol ha kibirtat 20 evet akkor csak tartosak. :D:D:D
szóval ki tudja, bár nem kapkodnak érte az biztos....
Levették a 600-as tuaregről a hirdetést amit én néztem ki, vagy lejárt vagy valaki megvette, ezt mondjuk kétlem 400 ropiért.... Patent gép 19 ezer km-el mintha tegnap tolták volna ki a szalonból...
A tartóssághoz.... volt hirdetve régebben egy 600-as 65ezer km-rel.... akkor annyira nem lehet szar nem?
ezert maradt a kormany eddig. :D de nem zavaro vezeteskor se.mentem mar vele igy is hoszabb tavon es jol lathato.
tenyleg. a 125s tuareg kmoraszamlalo nem jo neked ehez?
Ezaz: http://www.kepesmotor.hu/april...
299 ezer az sok érte... de legalább papiros és élőbe is láttam egyszer.