Kedves Tuareges Kollégák! A mai naptól fogva én is egy Aprilia Tuareg Wind boldog tulajdonosa vagyok! :D Valaki tudna esetleg "használatit" illetve szerelési leírásokat adni? Illetve ha a műszerfalon a high B lámpa világítm az mita takar? (először van dolgom olasz motorral és nem vagyok szerelő:D) Köszi
Aprilis Tuareg 125 bontott alkatrészeim vannak, ha jól tudom 127es rotax blokkos, a blokkja bontva is eladó, illetve kerekek, futómű , idomok stb sok minden van még. ha bárkit bármi érdekel irjon és megbeszéljük;)
hat ha az elso lanckereket csavar fogja akkor tuti nem rotax 123.:S mert az csak egy zegergyuru fogja.vagy mar vmi maszekolas van rajta. oksa dobok egy mailt mindjart
Rotax123-ra 160 polini szett eladó! (Minden féle átalakitás nélkül felrakható a 125-ös henger helyére)
Frissen hónolt henger(Nicasilos), és hozzá tartozó vadi új Polini dugattyú szett!
Érdeklődni lehet emailon és telefonon is!
patvaros87@gmail.com
06303207630
Eladó egy komplett Tuareg gyújtás tökéletes állapotban! Kb. 5éve vettem még bontóból az 50-es Tuaregemhez, de végül nem lett beépítve. Nem tudom, hogy 125be jó-e. Plussz van még egy lendkerék is.
Irányára 20ezer, de várok ajánlatokat, szerintem meg tudunk egyezni.
Ha valakit érdekel, képet töltök fel ide vagy küldök e-mailben.
Köszi a gyors választ.
Eddig nekem mindenki azt magyarázta, hogy rotax123 de én totál laikus vagyok.
Az adatlapomon lévő emilcímre elküldöd, hogy mit és mennyiért esetleg milyen cserével tudnánk megoldani ?
Apropó nem tudod véletlenül, hogy az első lánckereket rögzítő csavart hogyan lehet leszedni. Melyik irányba? és mi a trükkje?
Hali!
Köszi, de jobbszeretnék egyben mocit venni :D ráadásul 50es kellene, mert nincs jogsim nagyobbra...:P Azért kössz,h rámírtál Ha minden igaz, akkor holnaptól én is a Tuaregesek táborát erősíthetem :D:D:D
rendben.
köszöntem szépen.majd ha ugy lesz a zsééé máris neked irok majd meg teszek fel képet a motorról h bíztos 123mas e.( mert nem értek hozzzá :D). majd szólok.
Hali.
kompletten kell vagy felig szetszedve is jo? nekem van 2 tuaregem szetkapva...meg megvan mindene egy wind 125-nek. idomok, henger van leveve meg par cucc...de megvan minden meg es hibatlan.meg tudod nezni a hengert is, gyari nicasilos assowerke dugoval stb....de akar ossze is dobom eppen ha kell...csak az ido.... ha erdekel gyorsan irj mert viszik a teleszkopot a hetvegen talan. :) onnantol kezdve nem komplett.
igen a pneumatikust siman fel tudod tenni a hengerhez ugye.ahhoz ne kell elektronika.csak felteszed a komplett powert bekotod a bowdent a fekpedalra es kesz is kb... leg is sztem nincs kulonbseg a gyarilag elektromos vagy pneumatikus powerrel szerelt hengerek kozott. de ha gondolod nekem van komplett elektromos powerszettem.akar pneumatikust is tudok. rotax 123?
eloszor is a kepen lathato motorban rotax 127-es blokk van. de nekem vannak ilyen cuccaim.idom is, gazszektor is, konzol is..stb... attila.hunter@gmail.com irj egy emailt es kiegyezunk vhogy.(akar meg csere is erdekelhet )
80-as etx-emet nagyobbra cserélném, 4T is jöhet. Ha valakit érdekel írjon. Kp-ra is vihetitek.
orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769
Frissen hónolt henger(Nicasilos), és hozzá tartozó vadi új Polini dugattyú szett!
Érdeklődni lehet emailon és telefonon is!
patvaros87@gmail.com
06303207630
Eladó egy komplett Tuareg gyújtás tökéletes állapotban! Kb. 5éve vettem még bontóból az 50-es Tuaregemhez, de végül nem lett beépítve. Nem tudom, hogy 125be jó-e. Plussz van még egy lendkerék is.
Irányára 20ezer, de várok ajánlatokat, szerintem meg tudunk egyezni.
Ha valakit érdekel, képet töltök fel ide vagy küldök e-mailben.
Köszi a gyors választ.
Eddig nekem mindenki azt magyarázta, hogy rotax123 de én totál laikus vagyok.
Az adatlapomon lévő emilcímre elküldöd, hogy mit és mennyiért esetleg milyen cserével tudnánk megoldani ?
Apropó nem tudod véletlenül, hogy az első lánckereket rögzítő csavart hogyan lehet leszedni. Melyik irányba? és mi a trükkje?
Köszönöm
Köszi, de jobbszeretnék egyben mocit venni :D ráadásul 50es kellene, mert nincs jogsim nagyobbra...:P Azért kössz,h rámírtál Ha minden igaz, akkor holnaptól én is a Tuaregesek táborát erősíthetem :D:D:D
köszöntem szépen.majd ha ugy lesz a zsééé máris neked irok majd meg teszek fel képet a motorról h bíztos 123mas e.( mert nem értek hozzzá :D). majd szólok.
Hali.
123ashoz van pneumatikus powerem is.
szivesen segitek barmikor.
(hasznald a 'valasz erre' gombot a hozzaszolasnal hogy tudjuk kinek valaszoltal)
De és pneumatikust akarok feltenni mert nem akarok aksit rakni a mociba.
MAjd irok ha kell.
Köszöntem a segítséget.