Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Vettem egy aprilia 50-est és szeretném felújítani. Még igazából átnézés alatt van de az bizti, hogy első indexek kellenek!
Ha érdekel, akkor tudok, adatlapomon lévő elérhetőségen elérsz
nekem van ilyenem. attila.hunter@gmail.com dobj egy emailt es megbeszeljuk az arat.
Hello!

Ilyen gyújtás állórésze, jó állapotú, kinek van mennyiért eladó?
nem kösz ujjat bele :S
sziasztok van valakinek eladó elsö lánckereke meg nem jukas poverszelep gumija ? rotax v127-hez kéne ha van képet is adjatok köszi .. olcsoba gondolkozok ! :D
én rotax 123 ba vetem tavaj 20 ezer de az minőségi cuc volt és 2000 a beletétel!
HA érdekel van tökéletes állapotú főtengelyem, olcsón.
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
aham és a szettet menyiért lehet kapni ?és a szerelési dily menyi volt ?
heló csak felső tügörgőt szoktunk cserélni alsót azt szetbe mármint hajtókar szetbe mert a hajtókar is kophat valameniyt meg a csapszeg és akkor hiába veszel bele zsír új tűgörgőt akkor is kotya lesz!
Uj indexek eladók a képen látható választékban.Ár:1500 ft/db.Postai úton is.Debrecen 06 70 459-6036
hélló valaki aki már cseréltetett hajtókar csapágyat az tudna nekem egy részletes árat mondani ? nagyábol -köszi elöre is !
Hali!
Nagyon szépen köszönöm a linket.Ez nagyon sokat segített.Sőt a képeken is minden látszik.Sokat segítettél vele nagyon szépen köszönöm.
Üdv: Gábor
tt megtanálsz mindent! itt vannak rajzok is meg képek is jo minőségbe!
ha nem sikerülne akor ha érdekel én szoktam motorokat szerelni!
http://apriliamania.freeweb.hu...

msn:czegledi_zsolt@free
mail.hu
tel:06307316232
Hali!
Olyan rajzra hogy hogyan van össze rakva a blokk.Olyat találtam ahol minden alkatrész meg van nevezve csak nagyon homyálos és szinte semmit nem lehet kihámozni belőle.Szal valami hasonlót csak jobban láthatót.
Köszi
heló mire lenél kiváncsi hogy hogy néz ki?
és a blokban tudok segiteni ha érdekel
Hali!
Szeretnék kérni tőletek olyan szerelési rajzot ami rendesen látszik mert ami a neten van az nagyon homályos és nem látni rajta sok mindent.Ha esetleg tudtok olyan oldalt ahol van rendes kép amin minden jól látszik az is jó.Képeket vagy linket a torokgabor007@citromail.hu e-mail címre várom.
Köszönöm előre is.
nekem van. kuplungkonzolnak hivjak. dobj egy emailt es megbeszeljuk.
Van valakinek kuplungkar tartója? Nem tudom hogy mondjam :) Ami tartja a visszapillantót is. Remélem érthető :) (Aprilia Tuareg Wind '89)
Szia nekem berúgókar nincs mert ez nem berúgós de a többi az van, irj emailt, és megbeszéljük.
nekem van mindenem neked. :) dobj egy emailt es megebszeljuk.adatlapon ott a cimem.
Hali! Én az italmondo-tol szoktam vásárolni.Postáznak is, nem vészes áron. http://www.italmondo.hu/
Nem minden van fenn a weblapon, én telefonon szoktam rendelni, érdeklődni.
Szia,
Nekem egy aprilia tuareg 125 mocim van (rotax123) és érdekelne berugókar esetleg önindító, de az enyém gyárilag nem önindítós de úgy tudom , hogy beépíthető. Bár nekem a berugókar nagy segítség lenne. Egy fékkar is jól jönne esetleg egy szivató bowden és egy kuplung kar a szivató karral.
Köszi
Tamás
Üdv mindenkinek!
Ha minden jól megy, akkor hétvégétől egy Tuareg 50 boldog tulaja leszek. Azomban van egy kis bökkenő a leendő motorral... a km és a forulatszámmérő spirál el van szakadva.:S Azt hallottam,hogy ugyanaz a spirál van a SIMSONokban is. Erősítsétek meg nekem lécci, h jól hallottam! Ha nem, akkor kérlek titeket, ajáljatok nekem boltot/webshopot, ahonnan ezt pótolni tudnám! Köszönöm mindenkinek!:D
szia! cosmo01@freemail.hu