Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tartalék alkatrészeimből, már csak ezek a dolgok maradtak, aki gondolja mazsolázgasson belőle,

Az alkatrészek kompatibilisek: RX125, Tuareg Rally 125, és Tuareg 125 el !

AKCIÓS áron vihetőek, csak ne álljanak itt.

Tehát :
- VHSB 34-es karbi - 6500
-Rotax 123 blokkfél : közép és jobb oldali - 2000/db
-Szívócsonk - 1990
-Szívómembrán - 1990
- Komplett kuplung - 6990
-Kipufogó és henger közti, közbetét amire a rezonátor illeszkedik
-Hengerfej - 1990
- Víztérfedél -1990
- Vízpumpa - 2800 vízpumpameghajtó fogaskerék - 1000
- Komplett váltó, váltótengely, váltókar - 7990
-Power elektronikák, 2féle is van 2500/ db
- Hátsó villán lévő láncvezető - 1000
- Hátsó fékkar, hátsó fékmunkahenger-fékcsövel-hátsó féknyereggel+olajtartály - 5000
- Első fékkar, első fékmunkahenger-fékcsövel-első féknyereggel - 5000
- Km csigakihajtás a keréknél elől – 1000Ft
- Baloldali komplett világításkapcsoló kezelőszerv, hibátlan állapotban – 2000 Ft
hello! Több alkatrész is érdekelne! Lécci ird meg az elérhetöségi cimedet hogy felvegyem veled a kapcsolatot! az enyém : maltesics@freemail.hu
Hali!
Van egy Aprilia Tuareg Windem amit eladásra szánok de nem jelentkezik senki pedig elég rendesen hirdetem.Ha valakit érdekel a moci és megvenné az írjon a torokgabor007@citromail.hu-ra és ott küldök infókat képeket meg amik érdekelnek.Alkatrészként nem eladó csak egyben.Az árat megbeszélhetjük.
Üdv: Gábor
sziasztok a képen látható alkatrészek eladól!
30 605 6883
hívj fel egy íaprilia szervizet és megmondják neked szivesen .........még többet is mondanak mint amire számíttasz....
Sziasztok!
Ha valaki esetleg műszaki leírást keres: www.diplodocs.com
Ingyen letölthető kézikönyvek. Ott van minden. Nem mindíg van magyar nyelvű a régi tipusokhoz álltalában olasz a leírás. De azért alapadatok kiböngészhetők belőle. Több mint a semmi!
Fékolajat szinte az összes benzinkúton lehet kapni, autós-motoros boltokban, teszkó, stb...
Rá van írva a fékolajtartályra, hogy milyen típus kell bele
Az olaj ami a benzinbe megy, arra én mindíg Repsol 2t-t szoktam venni, de végülis az a lényeg h Full szintetikus legyen. Azon belül meg rajtad áll, hogy mennyit költesz rá.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban:Most vettem egy Aprilia Tuareg Wind-et 125 ccm '91-es évjáratú.Namost kéne benne olajat cserélnem,fékolajat,hajtóműolajat,és ami megy a benzinhez(nem tudom pontosan hogy hívják) motorolaj?
Az lenne a kérdésem hogy milyen fajta hajtómű,motor és fékolajat lehetne bele rakni ami jó mínőségű,mert nem találtam leírást a motorról sehol... ...és fékolajat hol lehet kapni?Lehet valaki azt gondolja,hogy ezek alap dolgok de inkább rákérdezek nehogy rosszat rakjak bele aztán megvan a baj....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Széles utat!
A melegítéssel csak óvatosan. Alumínium a cucc. Ki kell annak jönni csak ne bimbiacél imbuszkulcsal állj neki.
Tényleg milyen telóról van szó hagyományos vagy fordított?
Ütögettem csavarlazítóztam..De nem akarja.. két ínbusz már kint a tengely csavar még mindig bent. Ismerős hozz faszább ínbusz kulcsot hétvégén De ha azzal se..
Amúgy köszi a tippeket de lehet csak a hevítés fog segíteni!
Csáo!

Tudja valaki, hogy a régebbi (barna) Rotax 123 blokkba milyen váltóolaj kell?
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy nincs-e egy eladó APRILIA TUAREG RALLY 125 tansapkája.
e-mail:boston123@citromail.hu
A motor kereséshez ajánlom a következő oldalakat:
hasznaltmotor.hu hasznaltmotorok.hu hasznaltauto.hu motor részlege
A 125/50 témát pedig elég rendesen kiveséztük már. Sokan mondják, hogy nyugodtan ha nem fogsz vagánykodni akkor nem vesznek észre a zsaruk. Viszont ha elkapnak akkor cumi :)
Sziasztok!
A keresztfiamnak keresünk szép állapotú 50-es Tuareget. Tud valaki ebben segíteni? Esetleg a 125-öst nem lehet 50-esként elsütni?

Köszi!
Sajna nincs, de ha egy kis időt rászánsz, biztos találsz róla valamit a neten...
Nagyon patent a gép
szia én azt tudnám ajánlani hogy eccer odagurulsz a legközelebbi aprilia szalonhoz és megkérdezed a tulajt vagy szerelőt...........náluk jobbat nem fog tudni neked mondani senki...és átfogóbbat sem......
sziasztok vettem egy tuareg 600 wind et dupla tárcsás elöl
a kérdésem az lenne , hogy hol tudthatok meg többet erről a tipusról főleg a multja érdekel és a dakaron való szereplése és hogy miben tér el az egy féktárcsástól?
valakinek van leírása róla?
Ha a két 6-os imbusz csavart kivetted a jobb oldalról, akkor a tengelyt kell kifelé csavarni, azt is azt hiszem 10-es imbusz kulcsal tudod hajtani kifelé. Ha még ezt nem tetted meg.
A szöveg lemaradt ha valakit érdekel akkor eladó a hengerszett, kevesett futott kitünő állapotú
Üdv!

Nem vagyok az Apriliákba és szeretnék pár tanácsot és véleményt kérni a következő hirdetésben szereplő motorról:

http://kepesmotor.hu/aprilia-e...

kérdéseim az lennének hogy szeintetek megéri az árát, milyen szervízháttéral rendelkezik a motor, milyen hibái vannak, mennyit eszik, hogy teljesít, mennyire megbízható, mennyire kell odafigyelni,azaz hogy igényes motor-e , endurohoz képpest milyen motorozni vele terepen illetve hogy túrázni lehet e az ilyenekkel, illetve az a baszott nagy tank az minek rá meghogy hány literes?
segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv Dávid
Szeva!
Valószínű kicsit berohadt. Kocogtasd meg mind a két oldalró finoman de azért határozottan. Nekem is voltak már hasonló gondok tengellyel, csavarokkal. Ha megütögeted kicsit lazúl és utánna szétjön. Én is nagy öregektől hallottam ezt a módszert és nekem eddig bevált.
Helló all!
km meghajtó-t akarom kicserélni de az istenért se akar megindulni a tengely a másik két ínbuszos csavart már kiszedtem sőt a teleszkóp már mozog jobbra balra ..
Van valami trükk ?Bárkinek bármilyen 5lete?