Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adj egy emailcimet es erdeklodnek.
Hello akit érdekel aprilia tuareg 125 bontott alkatrészek vannak!
Aprilia Tuareg Rally 125 komplett motorkerékpár bontása!
Minden van még! A blokkja teljesen üzemképes polini dugó lett bele téve nemrég,szimeringek,csapágyak cseréje is történt. Minden idom ép, de a gyári fényezés már eléggé kopott, a motor önindítós,jó gumik stb..
Ha bármi érdekel a motorról hívj bátran!
Postázom is az alkatrészeket
Aprilia Tuareg Supermoto! (igeny eseten gyari kerekszettel, jo gumikkal) erd.: attila.hunter@gmail.com
hello!
Nekem egy Aprilia Tuareg Rally 125-ös motorom van és a jobb első fordított teleszkópot kell kicserélni!
Ha valaki tud ehhez a típushoz fordított teleszkópot az legyen szíves írjon! Előre is köszönöm!

email: bela1988@indamail.hu
nagydemon@citromail.hu
Szia demonom!
Elérhetőséget írnál?Érdekelne pár dolog.
bocsi, apriliát akartam írni A pegaso 125 fórumba inkább nem írogatnék
főleg hogy ez Tuareg fórum
Azért egy kicsit elkeserítő, hogy ennyire nincs élet itt a pegaso fórumon.
Nem eladó Imádom a hangját és a dupla csövű puskát rajta Holnap csinálok videót is.
mennyiért adod el? :D egyébként nagyon szép lett. Grat :)
mennyire kell kitömni gyapottal az arrow dobot? jó sűrűn, vagy nagyon lazán? Hallottam mind2-t. Eddig sűrűn volt benne, most lazán raktam, és mintha gyengébb lenne ez lehetséges? :S
no, végre elkészült a mocim, egy dolog hiányzik csak hozzá: akkumulátor rögzítő. Esetleg van valakinek?
Hy Minarelli Rv-hez önindítós oldakeni eladó vizpumpával .Ha valakit érdekel faust1992@hotmail.com el tud érni Még van váltóhoz pár alaktrészem váltó köröm stb (Komplet váltóm nincs) Kuplungom is is. Ha érdekl valami írj Ellőre is Köszönöm
SM kerékszett aprilia tuaregbe. 2 kerek, elso fekrendszer, lengovilla. 1 az 1be belemegy a villa a tuaregbe vagy akar rx-be, pegasoba...
Sziasztok! Van egy 50es tuaregem, a baj csak az, hogy meghalt a henger. Igazából túl sokat nem értek hozzá... :D A lényeg, hogy a szerelő azt mondta, hogy nem menthető, fúrni se lehet, szóval mindenképpen újat kell bele vennem... :\ A kérdésem az lenne, hogy ti mit ajánlatok? Lehet nagyobb is mint 50es :) Ha tudtok valami használt okosságot az is jó! A válaszokat előre is köszönöm!
nekem van amugy hazsnált de tökéletes 2000 ft
szerintem a robogotuning.hu-n van
Ti honnan szoktátok venni a kuplung bowdent? (új kellene nem használt)
Valaki meg tudja mondani, hogy az övé milyen hosszú, vagy hol szokta elfűzni? mert az enyém nagyon hosszú.
előre is kösz
insane5@freemail.hu

Kifizeted a postát annyi pont elég...
Hello!

Azt a kipufogó és henger közti közbetétet, amire a rezonátor illeszkedik, mennyiért adod? Egy e-mail címet tudsz mondani?
tuareg 125-ös alkatrészek eladók.rotax 127-es blokkos.jó gumik.
szia jani nekem a jövő héten lesz egy polini 160 szettem hengerfej dugó henger......35 körül eladó lesz más ezt 45 ért dobálja kb.....és 35 ért odaadom bárkinek....
30 605 6883
ha érdekel jelentkezz és küldök fotót........üdv gabó
heló akár hogy is olcsobbat akarsz szerintem 30 ezer körül fok lenei!
én inen vetem dugot!:www.robogotuning.hu
wöshnert vetem 25 ezerbe gyári hengerhez
hello rotax 123 blokk 160 polini hegnerrel dugo kellene valki tud valmi aránylag olcso helyet?