Hát, hogyha jót akarsz a motorodnak akkor castrol 2T power racing
Kicsit mélyebbre kell nyúlni a zsebben a gyenge minőségű olajokhoz képest, de megéri, és soksok km-t megteszel vele:)
hello
van komplettem is meg mar bontva is (lamella, belso resz, rugok...) allapottol fuggoen 1500-10000ig. pontos ar es info emailben vagy msnen privatban.
rengeteg alkatresz elado tuareghez(kerekek, gumik, fektarcsak, munkahengerek, idomok, kapcsolok, behuzok, sarvedok, muszerfal, vaz, villa, teleszkopok, kmspiral, .....) ill. rotax 123-hoz.(hengeren kivul minden van hozza, tobb darab is akar, akar egyben is...) 1-2 kep a cuccokrol. erd adatlapon.
Nálunk februárban a jardok a 125\50 robogókat ellenőrizték, nem is egyet küldtek kpm-re
A vicc hogy amíg nem volt a Tuareg addig a 6év alatt max egyszer igazoltattak..De most kb mindenhol büntetni akarnak!
Nem, egy nem két haveromat kapták már el így motorozni, de ők tényleg az ilyen kisutcás motorosok xD
Volt akinek még jogsija se volt, de 125ös RX-el ment, leeresztették a gumit, ennyi.
A másiknak volt jogsija, de nemvolt rajta semmi biztosítás, ez miatt büntették meg.
Meg se kérdezték, hogy nem-e 125ös véletlen:)
Ez természetesen 2 külön eset, különböző rendőrök, szóval azért kis részben a szerencsénken is függ, hog kit fogunk ki...
nem tudom milyen városokról beszélsz, én még nem találkoztam eggyel sem... Szerintem nagyrészt tényleg a mentalitásodon múlik, ha látják, hogy vmi faluszéli suttyó betyárkodik egy 125/50-es motorral, akkor nyílván lekapcsolják, viszont ha beöltözöl és betartod a szabályokat akkor nem csesztetnek, ők is csak emberek, kevesebb papírmunka nekik is...
Aham, ezt mond azoknak akik már ez miatt buktak, mióta elég nagy a büntetés és a rendőrök egyre szegényebbek bizony fokozottabbak az ellenőrzések. Itt Fejér megyében hetente 2 razziáztak a nyáron és csak a motorosokkal.
persze persze.... a segédmotorokon meg 2008-tól van rendszám... nem kéne ennyire ráparáztatni, ez Magyarország... szerintem fontosabb dolga is van a rendőröknek mint szaros 125/50-es motorokkal bénázni..
ez így van, most már vannak olyan műszerek amikkel be tudják mérni. Illetve elküldenek a KPM-hez bevizsgálni. Már nem nagyon éri meg 125 papír nélkül rohangálni, nem hülyeségből próbálnak meg annyian megszabadulni tőle. Egyre fokozotabbak az ellenőrzések. Ha megnézed lassan már olcsóbban adják őket mint a 80ccm vagy az 50ccm -et. Pont ezek miatt.
Azt szeretném megkérdezni hogy nincs-e valakinek egy eladó APRILIA TUAREG RALLY 125 tansapkája.
Kicsit mélyebbre kell nyúlni a zsebben a gyenge minőségű olajokhoz képest, de megéri, és soksok km-t megteszel vele:)
van komplettem is meg mar bontva is (lamella, belso resz, rugok...) allapottol fuggoen 1500-10000ig. pontos ar es info emailben vagy msnen privatban.
A vicc hogy amíg nem volt a Tuareg addig a 6év alatt max egyszer igazoltattak..De most kb mindenhol büntetni akarnak!
Volt akinek még jogsija se volt, de 125ös RX-el ment, leeresztették a gumit, ennyi.
A másiknak volt jogsija, de nemvolt rajta semmi biztosítás, ez miatt büntették meg.
Meg se kérdezték, hogy nem-e 125ös véletlen:)
Ez természetesen 2 külön eset, különböző rendőrök, szóval azért kis részben a szerencsénken is függ, hog kit fogunk ki...
TUEREG 600 WIND-hez keresek gyújtás alaplapot van valakinek vagy tud bontót?