Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuareghez keresek18" hátsó kereket.Aki tud kérem írjon: axeltgsi@gmail.com
Eldóak! blokk alkatrész, motorok!
elvileg egy fem fogaskerek kell meg a berugo fogaskereke es a kuplung osszekotesere igaz? durtam a netet es nagy nehezen talaltam egy kepet amin rajta volt egy berugos blokk bontva es azon igy lattam. akkor ha minden igaz meglesz hozza mindenen hogy osszerakjam vegre.
eladó
aprilia sport pro alkatrészek!
van minden! felnik gumik idomszett, főváz segédváz hátsó villa
takaróidomok légszűrő fogaskereke akkor van még rotax 123-as blokkalkatrészeim rengeteg! van még rotax 127-es blokkok is egybe vagy bontva!akkor van még af1 gyári és 1 arrow sportkipufogó rendszereim is! kuplungok váltok tengelyek km óra meghajtás ! hengerek olcsón!(rotax 123)szóval elég sok mindenem van most új!
akkor van még rx hátsó teleszkóp! filérekért felújitásra váró főtengely ! akkor van még 50-es önindítóm is szinte zsír új!
de van 125-ös önindítóm is!ird meg mi kel és mondom mi menyibe van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Kell még hozzá, egy fém fogaskerék.
Rotax 123-hoz kellene egy kis segitseg.
van egy oninditos blokkom es akarok bele berugot is tenni. a kepen lathato cuccok+egy berugokar elegendo? vagy kell meg vmi cucc hozza?
ketlem hogy ugyanaz lenne. eleg ha azt nezed hogy total mas a blokk, igy mas a felfogatasa a blokknak es mar nem is ugyanaz a vaz. meg sztem kisebb is az 50es azert hogy konnyebb legyen..egy 50es blokk igencsak pislogna 130 kilonal
Üdv Mesterek!

Olyan kérdésem lenne, hogy a Tuareg 50 és a 125 fővázában van künönbség vagy ugyanaz mind a kettőé? És a Rally Wind között? Előre is köszi a válaszokat.
Akinek van Tuareg Wind 125 gyújtáskapcsolója, vagy ülése az hívja ezt a számot az ember ezt a két alkatrészt keresi és venne!

30-984-9615
Hello!

Van valakinek ilyen táskája eladó, jó állapotú?
heló itt az email cimem!
ird le pontosan hogy mit menyibe ac és mijen álapotba van!
de minderöl!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
msn:czegledi_zsolt@freema
il.hu
Sziasztok Skacok!

Sajnos úgyhozta a sors hogy eladtam az RX125- met.
Terepen is váltok 4T-re….
Így a tartalék alkatrészeimet áruba bocsájtom akit érdekel itt vagy emailen is elér (bikerfranky@freemail.hu)
Minden jó áron vihető, csak ne álljon itt……
Mindenről tudok képet küldeni, kérdésekre válaszolok, minden alkatrész működik, külömben nem tartogattam volna én sem ha egyszer majd kellene…de nem kellettek soha.
Az alkatrészek kompatibilisek: RX125, Tuareg Rally 125, és Tuareg 125 el !

Egy kis ízelítő:

Első telók befogókkal kormánytengellyel, csapággyal – 8990
Hűtő, bal és jobb egyben hűtővédő maszkkal csövekkel- 5990
Hátsó teló – 4500
Első féktárcsa - 2000
Hátsó kerék gumival, lánckerékkel – 7500
VHSB 34-es karbi – 7990
Rotax 123 blokkfelek, bal,jobb, közép 2500/db
Rotax 123 főtengely hajtókarral – 4000
Rotax 123 komplett kuplung – 6000
Rotax 123: gyújtás, hengerfej, víztérfedél,komplett váltó,fesszabályzó, berugótengely, berugókar, vízpumpa, fogaskerekek….,
Power elektronikák, kezelőszervek, kuplungkar, fékkar csővel alsó féknyereggel,
hátsó fékmunkahenger csővel és féknyereggel, km kihajtás, hátsó fékpedál, gázkar kompletten bovdennel, kuplungbovden, telószárvédő, elsö lánckeréktakaró idom, karburátor és légszűrőház összekötő.
STb….kb ennyi jutott eszembe.

Ha többmindent viszel az árat lejebb is tornászhatjuk akár….

Keress meg és megbeszéljük!

(bikerfranky@freemail.hu)

Köszi hogy elolvastátok!
Sziasztok eladó aprilia tuareg 125 tank 5ezerért akit érdekel küldök képet.
rotax 123-as blokkcuccok eladok.komplett blokk(hengert furni kell elm) egyben vagy bontva is.
Üdv. mindenkinek!
Épp most tervezem egy Aprilia Tuareg 50 beszerzését, szívesen fogadok bármilyen tippet, mire érdemes figyelni majd a próba során.
sziasztok szereztem új alkatrészeket! ha esetleg valakit érdekel!
vannak rotax 123-as alkatrészek töménytelen menyiségbe!minden van!
van még 1 rotax 127-es blokkom is csak henger nincs a többi minden van! egybe vagy külön is eladó!(blokkfelek,váltók,hegerek,lendkerék,főtengely,kuplung,stb.,
szóval minden! akkor vannak még af1 futura fejidomom lámpával vagy anélkül! oldalidomok,főváz ,segédváz, hátsó villa,légszűrő, !,takaróidomok, műszerfal ! arrow sport kipufogorendszer .gyári rendszer, van még 1 rx hátsó telló is makulátlan!
ird meg mi érdekel és mondom hogy van e és menyibe!
vagy:msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
esetleg
beszámítok af1 futura viszapillantótükröt és első ülést!
sziasztok tudja valaki mennyi teleszkóp olaj megy az első telókba? aprilia tuareg wind 125 köszi szépen !
Szia mindenkinek!Tuareg Wind-re keresek kifogástalan állapotú ülést.Akinek van,kérem jelezze!Köszönöm!
Szia!Mennyit kérsz az 50-es tuaregért?Állapot?Köszönöm!
Sziasztok.Vízkeverő nincs valakinek?Komplett ,vagy elég lenne a meghajtó fogaskerék is.Az enyém sajnos így járt.Akitől vettem elfelejtett szólni hogy nincs benne fagyálló.
eladó, csere, alkatrészek is.
ha itt nem találsz, akkor menny el egy közeli bontóba (nem feltétlenül kell motoros bontóba) és szólj neki h keressen neked hasonlót. Hátha van...
Nekem is sikerült majdnem ugyan olyat szereznem mint ami nekem kellett, csak az pont ennek az ellentettje.
Hello!

Van valakinek ilyen stiftszerű csavarja (oldalidomot tartja) Tuareg Rallyhoz? Motorozás közben egy elveszett...