Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
eladó
aprilia af1 sport pro alaktrészek !
idomgarnitúra,idomom több színbe is vannak!lámpák,felnik hátsóvilla főváz,gumik fékek tárcsák kapcsolón kipufogórendszerek (gyári és arrow) takaróidomok, légszűrő műszerfalak,sárvédők kábelkötegek stb.
akkor van még rengeteg rotax 123 ( hengerek,blokkfelek,váltok,oldaldeknik főtengely,,kuplung,kiegyenlítő tengely önindító.stb. szóval minden ami rotax 123 és 127-es alkatrészek olcsón !
van még rx hátsó teló! stb. tökéletes minden alkatrész!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Én is 50-es papir+ biztosítással akarnám használni csak hát hallatom olyat hogy elkobozzák,elküldik vizsgálatra utána meg csak leshetek..

De minden elismerésem a motornak!Nagyon faxa..,Brutálisan megindul 5e-töl. Hang élmény menet tulajdonságok 5-ös!
Tuareg Wind km óra csiga, Tuareg Rally 2 oldalsó tábla, és hátsó kapaszkodók!
Ha valakit érdekel valami akkor adatlapomon lévő elérhetőségen keressem meg!
Én már egy éve használom 50esként, és csak közúton, terepre nem viszem...Rengetegszer mentem el rendőr mellett, és még soha nem állítottak meg. Van hozzá egy adásvételim, kötelezőbiztosítás, aztán csoki:)
Ha látják, hogy nem játszod a janit, és rendesen bevagy öltözve, felkapcsolod a lámpád, senki nem fog veled kötözködni...
Hali!
Ha régi tipusu a Tuareg és 50-es azon még 18"-os a hátsókerék. Az első meg 21"-os. Nekem van egy ilyen vasam ezért tudom.
Mester7 én kerülöm a rendőreit és ennyi.
Helló!Tapasztalataitokra lennék kíváncsi, ugyanis van egy tuareg125 wind ,amit 50-es papírokkal használnék de annyira böszme hogy rendőr se hiszi el hogy 50-es, van itt valaki aki így használja a gépet ?
Tapasztalatok info minden érdekel!
Váo, mien kihalt ez a fórum, ha ezt tudom akkor nem apriliát veszek
Na üdv újra srácok!

Mint irtam a régebbi felsorolásomban az Rx-től megváltam és a tartalék alkatrészeimet,
eladósorba szánom illetve ami már nincs azt szántam...
Az elmúlt egy hétben nagyon-nagyon sok alkatrészt eladtam.
Vélhetően a kedvező ár miatt…
Mindenről tudok képet küldeni, kérdésekre válaszolok.
Az alkatrészek kompatibilisek: RX125, Tuareg Rally 125, és Tuareg 125 el !

Ezek a dolgok maradtak, aki gondolja mazsolázgasson belőle,
AKCIÓS áron vihetőek, csak ne álljanak itt.

Tehát :
- VHSB 34-es karbi
-Rotax 123 blokkfél : közép és jobb oldali
-Főtengely hajtókarral
- Gyújtótrafó
-Szívócsonk
-Szívómembrán
- Komplett kuplung
-Kipufogó és henger közti, közbetét amire a rezonátor illeszkedik
-Hengerfej, víztérfedél
- Vízpumpa, vípumpameghajtó fogaskerék
- Komplett váltó, váltótengely, váltókar
-Power elektronikák, 2féle is van
- Gázkar gázbovdennel
Hátsó villán lévő láncvezető
- Hátsó fékkar, hátsó fékmunkahenger-fékcsövel-hátsó féknyereggel+olajtartály
- Első fékkar, első fékmunkahenger-fékcsövel-első féknyereggel
- Km kihajtás akeréknél elől
- Első kerék, aggyal küllőkkel, a felnin egy helyen van hajszálrepedés de aki át tudja fűzni magának vagy át tudja fűzetni az agyat, másik felnibe vagy SM felnibe annak jól jöhet…
- Baloldali komplett világításkapcsoló kezelőszerv, hibátlan állapotban
-

Ha többmindent viszel akár még kedvezőbb árat is ki tudunk találni….

Keress meg és megbeszéljük!

(bikerfranky@freemail.hu)

Köszi hogy elolvastátok!
Hello, elado tuareg rally idomok ill. csere rx idomokra!
itt vannak a képek zoli,ha érdekel hívj!
tessék. palacsinta@citromail.hu
szia adsz e-mailt ? érdekelne pár kacatod :)
Eladó Aprilia etx 125 tuareg alkatrészek! 1988-as évjárat! Érdeklődni e-mail: toni161@freemail.hu
rotax 123-hoz mindenfele alkatresz elado+tuareghez is van meg:kerekek, fekrendszerek, idomok, teleszkopok, vaz, muszerfal, elektronika, lengovilla, kapcsolok, ..... (af1-hez is van kb mindenem)
Tuareg Rally 125 benzincsap, hibátlan állapotban szűrővel eladó--1200FT
Érdeklődni itt vagy mailon: bikerfranky@freemail.hu
hat ha neten rendeled le az olajat meg az ilyesmiket, akkor egyben olcsobban kijon mint boltban. en is pont most akarok olajat rendelni
köszi. Igen én fogom meg a párom. Szerencsére nem kell szerelőhöz járnunk mert háznál van

Csak azon múlik mennyiért tudom beszerezni hozzá a cuccokat!

motorolaj, vízhűtő folyadék, fék folyadék, olajszűrő, légszűrő, motorblokk és fémtisztító, saválló csavarok, festék és majd idővel lánc meg fékbetét de azok az idei nyarat még kibírják.

esetleg egy tipp hol tudom ezeket beszerezni occon?
akkor jo aron vetted. bar nem tom milyen hibak vannak vele, de ha te csinalod meg legalabb tudod hogy tenyleg meg van csinalva jol. sok balesetmentes km-t vele.
220.000 házhoz hozva. De van mit csinálni vele rendesen.

De még így is megérte nekem mert olyan 100.000 olcsóbban megúszom mintha egy hibátlant vettem volna.
mennyiert sikerult hozzajutni ha szabad kerdezni?
18-ast nem nagyon fogsz talalni mert 17-es a tuareg hatso kereke. nekem van amugy. erd adatlapon.
Ez egy motor

Aprilia Pegaso 650 Cube
mijen motorok ezek?
no, meggyűtt a mocim, már el is kezdtük szét kapni