Heló mindenki!
Egy kis infóra lenne szükségem, egy hajszál választ el attól hogy megvegyem az első Aprilia etx 350-esemet, viszont nemigazán tudok az alkatrészutánpótlásáról semmit, és addig nem merek beleugrani. Tudna esetleg vki infóval szolgálni h mennyire vannak hozzá cuccok, illetve hol? Főleg a blokkhoz érdekelne, ha esetleg motorgenerálra kerülne sor, gyári utnágyártott, minden.
A válaszokat itt, vagy istu87@gmail.com címre
köszi mindenkinek a segítséget!
ja a moci am a képesmotoron fent van, be tudom linkelni.
Aprilia Tuareg 128 '88 -s gep. magyar papiros.forgalmim van hozza.aszem vmikor 2006 vagy 2008 fele volt rajta muszaki meg..rendszem viszont nincs.de tudok adni telefonszamot akinel utana leet jarni annak is meg az adasvetelinek a papiron szereplo tulajjal... nem tartom tul sokra.. par 1000redesert barki viheti ahova akarja azonnal. :)
hát, nekem is azok a Cube A legújabb deasingje a Strada már nem annyira, mert egy kicsit supermotors beütéses már szerintem, a tankja viszont nagyon bejön.
karambolos volt. De megvan hozzá minden, a váz görbült, de ki tudjuk javítani a párommal. A papírozást még nem tudom, de max 80.000 A párom jó párat papírozott már
Az első lépés az lesz, hogy fulra szétkapjuk és kijavítjuk a vázát majd szépen át takarítjuk és megy a festés, majd összerakás és gó vizsga. Legkésőbb májusra meglesz remélem!
Egyébként mit mondott az oldalidomra? az el van törve? mert láttam a kipuff védő is sérült. Mi van vele? Meeeg.. mennyi lesz a papírozás kb? (hogyha találnék még 1 hasonló pegasot akkor ez hasznos információ lehet)
beszeltem delutan cimbimmel neki van pegasorol bontott labtarto az elvileg ugyanaz ahogy neztem mint a wind-e ami neked kell. :D megbeszeljuk majd amikor beszelunk ugy is teleszkopugyben.
Ár megegyezés szerint, nem kérek érte sokat ígérem...
Üdv!
tehát: első sárvédő, fejidom,tank,2 oldalidom, faridom és ülés
Posta elvileg megoldható
Egy kis infóra lenne szükségem, egy hajszál választ el attól hogy megvegyem az első Aprilia etx 350-esemet, viszont nemigazán tudok az alkatrészutánpótlásáról semmit, és addig nem merek beleugrani. Tudna esetleg vki infóval szolgálni h mennyire vannak hozzá cuccok, illetve hol? Főleg a blokkhoz érdekelne, ha esetleg motorgenerálra kerülne sor, gyári utnágyártott, minden.
A válaszokat itt, vagy istu87@gmail.com címre
köszi mindenkinek a segítséget!
ja a moci am a képesmotoron fent van, be tudom linkelni.
amúgy vi pínz ?
de ez is megéri és alkudni is lehet: http://www.kepesmotor.hu/april...
Az első lépés az lesz, hogy fulra szétkapjuk és kijavítjuk a vázát majd szépen át takarítjuk és megy a festés, majd összerakás és gó vizsga. Legkésőbb májusra meglesz remélem!
Egyébként üdv köztünk!
Ahohy nézem sajna nem látok Aprilia pegaso 650 fórumot, így remélem nem baj, ha ide csatlakozom be ?
beszeltem delutan cimbimmel neki van pegasorol bontott labtarto az elvileg ugyanaz ahogy neztem mint a wind-e ami neked kell. :D megbeszeljuk majd amikor beszelunk ugy is teleszkopugyben.