Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia Tuareg 350 Wind-hez nem tudjátok a vezérműszíj pontos méretét milyen kell bele vagy esetleg autó típust amivel megyegyezik? Egy ismerősömnek kéne én meg nem akarom enyémet lebonmtani hogy leolvassam róla.
THX
köszi mindenkinek a segítséget majdnem mindent kaptam ha esetleg tud valaki 92es évj. 125ös tuareg wind hez komplett tatóval hátsó lábtartót és első irányjelzőt,irjon martongyurma@freemail.hu-ra üdv mindenkinek
sziasztok van regeteg eladó alkatrészem!
ha érdekel valakit!
af1 sport pro-t bontok! van váz oldalidom villa segéd váz műszarfal kormány stb.
akkor vannak még rotax 123-as alakatrészek is !
hegerek!(nikacilosak)
blokkfelek főtengely váltó kuplung deknik felnik gumistól olcsón!
rx hátsó teleszkóp is van !
rs 125 idomok is vannak ! jo festésel olcsón! 2002(gömbölyű)
meg még 1 csomóm minden!
cserébe alkatrészekért érdekel vagy ha valaki tud olcsón af1 futura első ülést af1 viszapillantó tükröket tökéleteseket!
érdekelnek cserébe
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
elobb irtam mar levelet. :) valaszoltal is mar hogy mi kell.azota en is valaszoltam. attila.hunter@gmail.com
szia attilahunter küldesz e-mail címet vagy tell számot leirnám mi kellene pontosan köszi
köszi a segítséget mire jó idő lesz remélem összeáll a gép
kezvedot is konnyu talalni nalam. :D van egy potya gyari kezvedom es sok mas cuccom (egy fel tuareg)
Hello!
Először is üdv köztünk :) Az irányjelzők és a tükrök nem csak téged fognak zavarni ha ráülsz, hanem a rendőröket is :D
Gyári kézvédőt nagyon nehezen lehet szerezni, szerintem azt ne is keress, de azért sok sikert hozzá :)
Kuplungkart láttam a robogótuning.hu oldalon, a többit meg szerintem megtalálod a fórumban. Nagyon sokan bontanak itt Tuareget.
A lábtartó szerintem ugyan olyan a Windnél, Rallynál, sőt még a Pegasonál is, szóval szerintem az lesz meg a leghamarabb :)
sziasztok kis segitséget kérnék!tegnap vásároltam egy tuareg wind 125öt elég trehány volt a gazdája hiányzik pár dolog róla ami engem zavar.szeretném megvenni a dolgokat. ha tudtok köszönettel fogadom a segitségeteket! martongyurma@freemail.hu amik hiányoznak:első irányjelzők,tükrök,kézvédők,hátsó lábtartók,és elvan törve a kuplung kar.köszi szépen
en is kb egy eve hasznalom problemamentesen. :) de amugy az italmondo-nak is lehet siman spiralja.
én is innen vettem, csak elfelejtettem az oldal címét :) Ez tényleg olyan mint a gyári. nekem már legalább 1 éve ez van bent
hello

en innen vettem anno...nekem bevallt.
http://cma-motor.hu/BOWDENEK_S...
ez ugyanaz mint a gyari.

de ha kell van bontott gyari sprialom is tuaregre.
adatlapomon megtalaldo az elerhetosegem. (email)
italmondo.hu -n minden van, csak fel kell hívni őket.
Sziasztok.
Pneumatikus powerhez kellene rugó+fedőlap amivel az erőt szabályzom.Ha van valakinek írjon.SOS...
Sziasztok
Kellene nekem Tuareg Wind 125 kilóméter és fordulatszámmérő spirál
Nem találok sehol , esetleg ha van valakinek kérem jelezze ! :)
msn címem : kalmesz77@hotmail.com
vagy telefonszámom 06302993581
előre is köszönöm !
szép napot !
Sziasztok!Aprilia Rave Rotax 127-es,1989-es évjáratú,csak berugós,
motorba szeretnék gyújtást és lendkereket.Ha valakinek van az írjon.
sziasztok!
Aki tud aprilia tuareg wind 125 cm3 127-es blokkos motorhoz bendixet olcsón az válaszoljon.Üdv.
köszönöm, tutom, ez egy nagy probléma, ezen már sokat gondolkoztam én is.
szia Misi LEHETNE VALAMI MÁS a nevetek sokan azért nem találnak cuccokat mert ,vagy a fórum jön be ,vagy ránéznek a honlapra ˙(áááá ez csak robogós )és már bele sem mennek a menübe....Pedig ha tudnák mennyi minden van nálatok
Szevasztok.

Aprilia tuareg 125-be 1988-as hol tudnék új kuplung lamella szettet vásárolni?

köszi
szia anyit még hogy a blokközép is meg van?
szia annyit tudnék tanácsolni hogy ha van haverod akinek van tuaregje akkor nézd meg az övét és csináld meg valami szimszon vagy más bovdenből....amugy nem a bovden mérete a léyneg
indulj kia kuplungbovdenből!
leygen holtjátéka kb 2-3 miliméter
csináld meg úgy ne feszüljön és ennyi!
rakj rá egy akkora bovdent ami annyit lóg ki a házból hogy be tudd rakni alaphejzetben a különolajzóhoz és ha meghúzod a gázt akkor látod hogy 2 miliméter játék után annyit húz hogy ha csutkáig húzod akkor a vezeték is akkorát húzzon amekkora a gázhuzás!
pl ha fél fordulatot húzol a gázon akkor a különolajzón is csak a felét húzza a teljes hossznak!
ennél többet nemtudok segítteni:) vagy vidd el szerelőhöz vagy mutasd meg apunak!
Hello!
Én már nagyon régóta külön olajzás nélkül használom a motort. 30-as keveréket szoktam belerakni mindíg. Igaz, hogy füstöl rendesen, de legalább olajozva van :D. Szerintem 1 2T-nek sok kenés kell.
Ettől baja nem lesz, max nem megy annyira :D
Békés megyeben talalhato a vaz.de talan posta is megoldhato lehet... arban megegyezunk! irj ide aztan megbeszelunk mindent ha jo neked is igy : attila.hunter@gmail.com