Aprilia Tuareg 350 Wind-hez nem tudjátok a vezérműszíj pontos méretét milyen kell bele vagy esetleg autó típust amivel megyegyezik? Egy ismerősömnek kéne én meg nem akarom enyémet lebonmtani hogy leolvassam róla.
THX
köszi mindenkinek a segítséget majdnem mindent kaptam ha esetleg tud valaki 92es évj. 125ös tuareg wind hez komplett tatóval hátsó lábtartót és első irányjelzőt,irjon martongyurma@freemail.hu-ra üdv mindenkinek
sziasztok van regeteg eladó alkatrészem!
ha érdekel valakit!
af1 sport pro-t bontok! van váz oldalidom villa segéd váz műszarfal kormány stb.
akkor vannak még rotax 123-as alakatrészek is !
hegerek!(nikacilosak)
blokkfelek főtengely váltó kuplung deknik felnik gumistól olcsón!
rx hátsó teleszkóp is van !
rs 125 idomok is vannak ! jo festésel olcsón! 2002(gömbölyű)
meg még 1 csomóm minden!
cserébe alkatrészekért érdekel vagy ha valaki tud olcsón af1 futura első ülést af1 viszapillantó tükröket tökéleteseket!
érdekelnek cserébe
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Hello!
Először is üdv köztünk :) Az irányjelzők és a tükrök nem csak téged fognak zavarni ha ráülsz, hanem a rendőröket is :D
Gyári kézvédőt nagyon nehezen lehet szerezni, szerintem azt ne is keress, de azért sok sikert hozzá :)
Kuplungkart láttam a robogótuning.hu oldalon, a többit meg szerintem megtalálod a fórumban. Nagyon sokan bontanak itt Tuareget.
A lábtartó szerintem ugyan olyan a Windnél, Rallynál, sőt még a Pegasonál is, szóval szerintem az lesz meg a leghamarabb :)
sziasztok kis segitséget kérnék!tegnap vásároltam egy tuareg wind 125öt elég trehány volt a gazdája hiányzik pár dolog róla ami engem zavar.szeretném megvenni a dolgokat. ha tudtok köszönettel fogadom a segitségeteket! martongyurma@freemail.hu amik hiányoznak:első irányjelzők,tükrök,kézvédők,hátsó lábtartók,és elvan törve a kuplung kar.köszi szépen
Sziasztok
Kellene nekem Tuareg Wind 125 kilóméter és fordulatszámmérő spirál
Nem találok sehol , esetleg ha van valakinek kérem jelezze ! :)
msn címem : kalmesz77@hotmail.com
vagy telefonszámom 06302993581
előre is köszönöm !
szép napot !
szia Misi LEHETNE VALAMI MÁS a nevetek sokan azért nem találnak cuccokat mert ,vagy a fórum jön be ,vagy ránéznek a honlapra ˙(áááá ez csak robogós )és már bele sem mennek a menübe....Pedig ha tudnák mennyi minden van nálatok
szia annyit tudnék tanácsolni hogy ha van haverod akinek van tuaregje akkor nézd meg az övét és csináld meg valami szimszon vagy más bovdenből....amugy nem a bovden mérete a léyneg
indulj kia kuplungbovdenből!
leygen holtjátéka kb 2-3 miliméter
csináld meg úgy ne feszüljön és ennyi!
rakj rá egy akkora bovdent ami annyit lóg ki a házból hogy be tudd rakni alaphejzetben a különolajzóhoz és ha meghúzod a gázt akkor látod hogy 2 miliméter játék után annyit húz hogy ha csutkáig húzod akkor a vezeték is akkorát húzzon amekkora a gázhuzás!
pl ha fél fordulatot húzol a gázon akkor a különolajzón is csak a felét húzza a teljes hossznak!
ennél többet nemtudok segítteni:) vagy vidd el szerelőhöz vagy mutasd meg apunak!
Hello!
Én már nagyon régóta külön olajzás nélkül használom a motort. 30-as keveréket szoktam belerakni mindíg. Igaz, hogy füstöl rendesen, de legalább olajozva van :D. Szerintem 1 2T-nek sok kenés kell.
Ettől baja nem lesz, max nem megy annyira :D
Békés megyeben talalhato a vaz.de talan posta is megoldhato lehet... arban megegyezunk! irj ide aztan megbeszelunk mindent ha jo neked is igy : attila.hunter@gmail.com
THX