Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok uj alaktrészek érkeztek!
van2 db rotax 123-as hegerem van 1 gineal 1 és gineál 2 !
van 1 rx hátso lengéscsilapito!
meg még rengeteg af1 sport poro alaktrészeim! kipufogo, gyáti ,arrow hátsovola,föváz, segédváz,tank,oldalidom,kerekek stb.
meg rotax 123-as blokalakatrészek is
elérhetóségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232

telon elérhető vagyok mindig hivhac akár mikor!
tuareg 125 bontott cuccai
http://www.vatera.hu/listings/...
(blokk, gyula, trafo, index nincs meg mar....)
BONTÁS!
Még van minden!

Rotax 123as, 160as Polini-vel

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
sziasztok
valakit érdekel még megmaradt alkatrészeim közül valami?
minden tökéletes sérülésmentes
van kipufogórendszereim! (arrow és gyári ) oldalidomok, tank mind a ketőnek jo a festése nem kel festeni sem! akor van még főváz ,segédváz, hátsóvilla, kerekek, gumik, fogaskereke, rendszámtartó, műszerfal, kábelköteg ,légszűrő, takaróidomok ,első sárvédő ,kormány, feszabályzó akor vannak még blok alkatrészeim is rotax 123 zsir ujfőtengej is van stb. szoval elég sok minden van!
elérhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:063073162
32
Alkatrészek eladóak! 20 975 32 70 palacsinta@citromail.hu
A képen látható Rotax123-as blokk eladó, kitünő állapotú 25eft az ára
Kösz:) igen '89-es. Én kicsit endurosabbra csináltam, mert nekem így tetszett :) egyébként eredeti Aprilia RX sárvédő van rajta (szóval azon is fentvan az aprilia felirat) :)
De megvan a lenti sárvédő is, gyári színben és matricákkal, de kicsit sérült (így vettem)
Nálam még nem esett el a motor szerencsére :)
Jól néz ki a géped! 89-es? A lenti sárvédővel mi történt, nem tetszett?
Az én Tuaregem is eladó lesz, amint meglesz a pénz a 650-es pegasora :) vagy nyár elején, vagy maximum nyár végén.
Fényképek vannak az adatlapomon. Igaz, már átlett festve azóta, de szinte ugyan úgy néz ki :)
Egyébként pöpec gép, indul mindig, nemcsörögzörög, nyáron vettem rá mitas, metzeler gumikat, nincs hiányossága, nagon megbízható, kényelmesen motorozható gép!
egyébként érdi vagyok
Akkor sajnos ezt már elbuktuk, mert az enyém nem rendszámos!
Viszont már egy éve motorozok vele, kizárólag forgalomban, van hozzá adásvételim, kötelezőbiztosításom, jogsi, és még sose volt vele problémám:)
Ha látják, hogy normálisan bevan öltözve az ember és nem játsza a ghost ridert akkor nem basztatják:)
Szia! Küldesz pár képet a mocidról? Milyen árban gondolod eladni?
Én olyan 150-180 ezer körül gondolnék venni. Esetleg kicsit több, ha nagyon szép állapotút találok. Kizárólag rendszámos érdekel.
email címem: gabor.tte@gmail.com
nyugodtan :D én igazából csak képeken láttam pegasot de úgy képen ugyan olyannak tűnt
Kössz a javítást :)
szia!
Nemtudom mikorra tervezed a motor vételt, de én kb július végén elszeretném adni az enyémet, mert ezzel a pénzel együtt plusz melópénzel már 400as motort szeretnék venni!
Majd ha érdekel esetleg, szólj!
papirosan akarod vagy 125/50? pecsen arulnak egy windet amugy potom penzert...hm...most nezem hogy mar nincs fennt.akkor gondolom el is ment (65ert arultak, delelott lattam a hirdetest, de mar nem talalom). papirost nehezebb talalni... papir nelkul viszonylag van mindenfele, minden allapotban xD
Szia!

Nézegettem őket és van is pár konkrét jelölt. Viszont ha tudsz egy jó vételt, akkor szívesen megnézném. Láttam egy szépet, 160-ért. Azt írják kifogástalan műszaki állapotú. Csak fent van Sződligeten, én meg Pécsi vagyok.
szia

en jartam a normal telosal is, most meg forditott telosom van. nekem sokkal jobbnak tunik a menetstabilitasa, csillapitasa.lagyabb sztem. stabilabbnak tunik az elso futomu igy hogy a 'vastagabb resze' van fennt befogva.de ez csak az en velemenyem. ezen nincs semmi vedogumi.de nekem nem is volt szuksegem ra eddig.nem vettem eszre hogy barmi hatranya lett volna.jo szimeringgel nem olajosodik csak annyira amennyire kell. nem fogja a port, nem koszolodik.ha 20 evet kibirt igy eddig akkor nem hiszem hogy barmi baj lenne vele.na meg kromos is az also resz..az is eleg idotallo. xD igen a 123as blokk az ujabb es sztem a jobb is.de errol megoszlanak a velemenyek.van berugos, oninditos es vegyes valtozatban. a berugorszerkezet teljesen mashol van mint az indito, igy egymastol fuggetlenul lehet mind2 akar. ha gyari inditosba akarsz berugot akkor tudtommal ugye kell a berugoszerkezet, ehhez valo dekli, fem fogaskerekek a muanyagok helyere. ha beoffol az aksi akkor elony lehet.de amugy kenyelmesebb az indito kineztel mar konkret motort esetleg?
Szia!
Köszönöm a válaszod, ilyesmi válaszokat szeretnék még kapni.
Kifejtenéd, hogy a fordított telószáras mitől kényelmesebb? Magasabb az eleje? Azoknál is van valami telószárharmónika? Vagy mi védi meg a belső cső csúszórészét a kosztól? Mert hát ugye az olajos csőre ráragad a finom szemcsés homok, ami nem tesz jót a mozgóalkatrészeknek.
Szóval a 123-as az újabb blokk? Olvastam valamit egy bizonyos berúgóssá alakító készletről. Erről tudtok valamit mondani? Csak az önindító helyére lehet tenni, vagy a kettő megfér egymás mellett is?
teljesen nem ugyanaz a vazuk, sok kis apro reszletben kulonbozik de tenyleg csak nagyon apro kulonbsegek vannak (merevitesek, felfogatasok meg ilyesmik...)
csak hogy kotekedjek egy kicsit rem nem veszed zokon
szia

en is egy tuareg mellett dontottem es nem bantam meg.nekem elotte nem volt meg hasonlom se es apriliam se..ez egy hirtelen jott otlet volt hogy ezt veszem. de egyre jobban csak megszerettem ahogy jarok vele. szemely szerint nem volt pegasom de jo cimboramnal van egy, tenyleg nagyon hasonlo a 2 felepitese. pegason kevesebb idom, meg kicsit konnyebb, de sztem vmivel kisebb az egesz motor is, nekem ugy tunt vmiert.blokkban en a 123ra eskuszok (excenter stb...) de van aki a 127re...en csak 123al jartam...de bontottam mar 127est.... az ujabb jobbnak tunik :) evjaratok kozott nincs nagyon kulonbseg azonos tipusoknak.turaegnel sztem a forditott telost valaszd.(wind '89-tol aszem..) mert az kenyelmesebb sztem, na meg jobban is nez ki xD . alkatreszt kapsz hozza elfogadhato aron.ha megadod a blokknak ami kell akkor sokaig kiszolgal.
rem tudtam segiteni es egy uj tuareg tulajdonossal tobb lesz :)
Sziasztok valaki tudna nekem 1 linket adni ahonnan Rotax 127 robbantott ábrát tudnák letölteni?.
köszi
Köszönöm a válaszod!
Nekem is a Tuareg szimpibb, de próbálok objektíven dönteni.
Mások véleményére is kiváncsi vagyok!
Hello!
Lényegében a 125 Tuareg Wind és a pegaso között szerintem semmi külömbség nincs.. csak amit látsz.. kisebb idomok és könnyebb valamivel. Egyébként a váz is meg a blokk is teljesen ugyan az.

Évjáratok között sincs szerintem nagy különbség. Szeritnem ott is szinte csak optikai változás van.. viszont az már nem mind1, hogy rotax 123, vagy rotax 127! Mindenki másra esküszik.

Én álltam itt ahol te, és én a Tuareget választottam. Szerintem jól döntöttem :)
Sziasztok!

Tavasszal - nyár elején szándékozom venni egy endurót. A 125-ös Tuareggel szemezek. A Pegaso is felmerült a lehetséges alternatívák között. Nem kemény terepre kell, de egy kis földestől azért ne ijedjen meg. Szeretnék némi információt kérni Tőletek ezzel kapcsolatban.

Kérdéseim:
A 125-ös Tuareg Wind és a Pegaso között milyen lényegi különbségek vannak?
Illetve a 89-es Tuareghez képest a 91-92es modellekben milyen újítások, módosítások vannak?
Minden részlet érdekel.
hat igen azert hosszabb tavra nem volt nagy meleg csak eltelik lassan a tel es jon a szezon