Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát meg volt bár a melegítés inkább a motor melegedett én inkább hűltem rajta de az érzés kárpótol mindent .
Jönnek még jobb idők aztán mindenki útra kell már
akkor megvolt az idei bemelegites nekem sajnos ezen a jo hetvegen is bennt csucsult a garazsban melo miatt....
A hétvégi 300km megvolt és dejó volt
heló a hátso lámpát menyibe adod?
küldenél rola képet?
jo szerintem a sport prohoz?
125ccm Aprilia Tuareg(ek) bontódnak. Minden van, bármi érdekel keress meg!
oksaa, kössz !
Valaki segítene hogy hogy lehet a kormánycsapágyon húzni?
Meg kell lazítani a kormány alatt lévő nagy hatlapfejű csavart, és utána a körmös anyával lehet állítani?
Helló!

Kérdezd meg itt, a multkor még volt
a mocin karbi: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hy! Nemtudja valaki, hogy kb. mennyit fogyaszthat az r127-es tuareg rally vázban, illetve hány kilós lehet a vas?
Halli , aprilia tuareg (50-es ) hez keresnék karbit , esetleg 14 es lánckereket vagy bármi tuning ccuccod van az is érdekelhet ! :) ÜDV
ismeri valaki ezt a gyökeret?

tijeszto13@vipmail.hu

ne küldjetek neki semmit!
nem veszi át a csomit és uv-be kéri!
Pegaso 650.eket én is nézegettm még csak hát azok drágábbak is meg hát azok már nem úgy vislekednek földúton mint a tuaregek azok télleg csak aszfaltra valóak
én is néztem őket.. az ára nem is lenne vészes.. de azok nem tetszenek annyira mint a Pegaso 650-ek ('98-tól :))
nézegettem a 600asokat.. szép ára van egy-kettőnek
heló nekem van!
10 ezer tölt tökéletesen!
Hello! Nincs valakinek Tuareg Rallyba (Rotax 123) feszültségszabályozója, olyan ami előtte ugyanebben a típusban szolgált? (AF1, RS fesszabályzója nem jó bele)
kis dagonya, de egyedül nem tudtam kiszedni onnan . a rázást azt észrevettem, megérezni, de az erejével nincs gond
egy kis dagonya. annyiban roszabb a 127 hogy jobban raz ugye mert nincs benne excenter...igaz gumibakon van de sztem akkor is razosabb de sokak szerint erosebb..
nem ismerős valakinek a rallym? csak furdal a kíváncsiság, hogy miért lett kicserélve a blokk r127-re.
a '89tol Wind-eken tenyleg ugy van. nekem is az van es azon is olyan. de ez meg az elotte levo Tuaregrol valo ez meg a 127es blokkos volt... csak megfejtjuk mindet melyiken milyen van
hmm.. tényleg.. bocsi :D az enyémen oldalt van mind a 4 felfogatás.. :)
igazan nincs mit, leg mi Tuaregesek tartsunk ossze.orultem volna ha tudok segiteni rem talalsz majd pancelt.
azért köszi a gyors reagálást és segítséget
ennek alul 2 oldalt 2 felfogatasa van, igy volt a motoron (Tuareg '88 ) en is amondo vagyok hogy nem lesz jo, csak eddig nem tudtam milyen a rally-e, de most mar ezt is tom leg
meg úgy tűnik, ha fel is lehetne tenni, közelebb lenne a földhöz