Hát meg volt bár a melegítés inkább a motor melegedett én inkább hűltem rajta de az érzés kárpótol mindent .
Jönnek még jobb idők aztán mindenki útra kell már
Valaki segítene hogy hogy lehet a kormánycsapágyon húzni?
Meg kell lazítani a kormány alatt lévő nagy hatlapfejű csavart, és utána a körmös anyával lehet állítani?
Pegaso 650.eket én is nézegettm még csak hát azok drágábbak is meg hát azok már nem úgy vislekednek földúton mint a tuaregek azok télleg csak aszfaltra valóak
Hello! Nincs valakinek Tuareg Rallyba (Rotax 123) feszültségszabályozója, olyan ami előtte ugyanebben a típusban szolgált? (AF1, RS fesszabályzója nem jó bele)
egy kis dagonya. annyiban roszabb a 127 hogy jobban raz ugye mert nincs benne excenter...igaz gumibakon van de sztem akkor is razosabb de sokak szerint erosebb..
a '89tol Wind-eken tenyleg ugy van. nekem is az van es azon is olyan. de ez meg az elotte levo Tuaregrol valo ez meg a 127es blokkos volt... csak megfejtjuk mindet melyiken milyen van
ennek alul 2 oldalt 2 felfogatasa van, igy volt a motoron (Tuareg '88 ) en is amondo vagyok hogy nem lesz jo, csak eddig nem tudtam milyen a rally-e, de most mar ezt is tom leg
Jönnek még jobb idők aztán mindenki útra kell már