helló van egy aprilia tuareg wind 50-em és azt szeretném kérdezni hogy ugye a bovden kettéválik és az olajzás bovdennél ami rajta van mekkora hogy mennyi olajat ad neki? mert nekem elszakadt a bovden és elhagytam és így csináltatni se lehet. nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
eladó alkatrésziem vannak még!
vannak sport pro alkatrészek ! felnik oldalidom takaróidom hátsó villa stb.
és rotax 123-as alkatrészek! zsír új főtengely! hengerek blokkfelek váltok kuplung! stb!
és 1 rx 125 hátsó teló!
rs 125 idomok! olcsón!
rengeteg alaktrészem van még !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon élyel nappal elérhető vagyok
esetleg trafó és tekercs csere érdekel!
Üdv! Eladó Arrow rezonátor! Nem lett jó a motromra. A motor jobb oldalára vezeti ki a kiput(nekem balra kellett vna). 8E ft. Csere érdekel ETX 50 hibátlan indexekre(4db) vagy ford és km spirálokra.
levi96@citromail.hu. Kérésre kép.
Csá! Égen földön nem találok tuaregem-hez harangot a karbira. Dellorto sha 14 12 . Az ami összeköti a karbit és a légszűrőt. Ha valakinek van írjon ide vagy az emailemre.
levi96@citromail.hu
Mennyit kérsz érte? Illetve rendszámos?
50-es Pegaso-hoz keresek első lámpa porvédőt és kilométeróra meghajtót, rossz is érdekel!
Pegaso 125-höz (nem tudom mennyire jo Tuareghez) van eladó komplett műszerfal, irányjelző és hűtőtakaró idomom.
vannak sport pro alkatrészek ! felnik oldalidom takaróidom hátsó villa stb.
és rotax 123-as alkatrészek! zsír új főtengely! hengerek blokkfelek váltok kuplung! stb!
és 1 rx 125 hátsó teló!
rs 125 idomok! olcsón!
rengeteg alaktrészem van még !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon élyel nappal elérhető vagyok
esetleg trafó és tekercs csere érdekel!
levi96@citromail.hu. Kérésre kép.
Adatlapomon lévő elérhetőségeken keress meg
palacsinta@citromail.hu
20 975 32 70
Tuareg wind 350-hez esetleg nem talált valaki mégis otthon pont elfekvőben egy normál magasságú ülést?
Ha igen mindegy milyen?
Szerintem az ITALMONDO-nál kapsz.Postzzák is ha kell!http://www.italmondo.hu/index....
levi96@citromail.hu