biztos, hogy nem jó mert ennek alul van mind 3 felfogatása és fém, a Windének (ami műanyag) mind a 4 oldalt van
Lehet, hogy fel lehet valahogy szerkeszteni, de én nem lennék benne biztos.. :D
akkor tuti nem stimmt mert ez muanyag ugye..a sima tuaregeken ugye csak a sartol kell vedjen kb...ezeket nem terepre gyartottak...de a rallyn ha terepezel nem is art egy bikabb blokkpancel ugy nez ki nem tudok segiteni akkor, de ha esetleg barmi mas kellene szolj (kerekek, fekek, elektronika, stb)
nekem ahogy eszrevettem (1000 km-en szamoltam durvan) 5 liter korul mozog.nincs tulporgetve(az 1000 km-bol kb 100at mehetett poweren).varosban es 10-20 kmes hoszabb utakon jarok vele jobban. de most probalok majd ki pont egy nagybb karbit rajta, kivancsi leszek mit mutat vele majd
hat nem nagy hasonlosag van az tuti ha gondolod szivesen lemerem neked ennek a meretet meg furattavolsagait, de tenyleg nem tunnek azonosnak a rally-e fem?
Az enyémen szét kellene bombázni a felfüggesztéseket, lezsírozni a "munkapontokat", a hátsónál.
Elsőnél szimering és olajcsere. Nyakcsapágyat se ártana megkenni friss zsírral.
Mást nem kell csinálni és kész a szezonra, csak jelenleg más gép javításával vagyok elfoglalva és se idő, se hely.
250-et kértek érte perzse ez az ár ígytélen még a reális alja ha nyáron venném sokkal több lenne.
Lesz majd galéria idővel csak hát még délutánonként sötét van mikor haza érek és így nem sok értelme van.
jo kis csapat sztem.igaz neha van egy kis csend, de utana beindul az elet mennyibe fajt a geped ha publikus? tenyleg nagyon jo allapotban van a kepek alapjan. tolhatnal fel majd egy galeriat rola
sziasztok meghoztam a mtort!
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Lehet, hogy fel lehet valahogy szerkeszteni, de én nem lennék benne biztos.. :D