Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos, hogy nem jó mert ennek alul van mind 3 felfogatása és fém, a Windének (ami műanyag) mind a 4 oldalt van
Lehet, hogy fel lehet valahogy szerkeszteni, de én nem lennék benne biztos.. :D
akkor tuti nem stimmt mert ez muanyag ugye..a sima tuaregeken ugye csak a sartol kell vedjen kb...ezeket nem terepre gyartottak...de a rallyn ha terepezel nem is art egy bikabb blokkpancel ugy nez ki nem tudok segiteni akkor, de ha esetleg barmi mas kellene szolj (kerekek, fekek, elektronika, stb)
nekem ahogy eszrevettem (1000 km-en szamoltam durvan) 5 liter korul mozog.nincs tulporgetve(az 1000 km-bol kb 100at mehetett poweren).varosban es 10-20 kmes hoszabb utakon jarok vele jobban. de most probalok majd ki pont egy nagybb karbit rajta, kivancsi leszek mit mutat vele majd
alumínium elvileg, ahogy rákerestem
hat nem nagy hasonlosag van az tuti ha gondolod szivesen lemerem neked ennek a meretet meg furattavolsagait, de tenyleg nem tunnek azonosnak a rally-e fem?
elvileg ilyen kellene, ránézésre nem tudom jó lenne-e, nem egészen hasonlítanak
nektek átlagban mennyit fogyaszt a motorotok? (125-ösök)
nekem 7 Ah-s van. de hallottam mar 9et is.... de tudtommal 5-7 a gyari.de ez csak az en tudasom ami korant se biztos
sima tuarege nem jo esetleg?
egy fesszabályzó kell bele, és már mehetek is :D
Nektek mekkora aksi van benne? és mit ajánlotok? :)
hali! tuareg rallyhoz nem tud valaki blokkvédő lemezt? és mennyiért? köszi!
Az enyémen szét kellene bombázni a felfüggesztéseket, lezsírozni a "munkapontokat", a hátsónál.
Elsőnél szimering és olajcsere. Nyakcsapágyat se ártana megkenni friss zsírral.
Mást nem kell csinálni és kész a szezonra, csak jelenleg más gép javításával vagyok elfoglalva és se idő, se hely.
Hát így fényképről patentnak néz ki, nem egy viharvert masinának.
Mostmár enyimről eleget beszéltünk meséljetek ki hogy áll a szezon elött a masinákkal
Hát azért a gyári állapottól kicsit messze van de köszi szépen. főleg hogy nem a saját gyári dobja van rajta még szebben is szól
hát legyen úgy:D Én még nem nagyon tudok motorozni.. most halt meg az aksim is, meg valami gondja is van.. :S
Majd egyszer én is elindulok.. :D
Mintha tegnap toltad volna ki a gyárból... Nagyon szép!
akkor nem vetted rossz arban. ok.kivancsi vagyok meg par kepre.en is gondolkozom a 350esen..de ahogy latom nem tul sok van belole..
Shadow látom te móri vagy ,lehet hétvégén ha az idő is úgyakarja akkor pont Mór mellet megyek el Söréd-Balinka útvonalon.
250-et kértek érte perzse ez az ár ígytélen még a reális alja ha nyáron venném sokkal több lenne.
Lesz majd galéria idővel csak hát még délutánonként sötét van mikor haza érek és így nem sok értelme van.
Üdv közözzünk :)
jo kis csapat sztem.igaz neha van egy kis csend, de utana beindul az elet mennyibe fajt a geped ha publikus? tenyleg nagyon jo allapotban van a kepek alapjan. tolhatnal fel majd egy galeriat rola
köszönöm szépen asszem sűrűn fogok erre járni ha itt ilyen jó a csapat
sziasztok meghoztam a mtort!
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232