Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

patent allapot. viseld gondjat es meghalalja. udv a Tuareg-esek kozott.
Íme egész alakosban sajnos a kis képek telóval készültek mert a fényképező össze fo....ta magát és itthon vettem észre hogy a méretet állítani kéne .
Üdv a klubban.

Nem lehetne egész alakos képet arról a ritka szép példányról?
Hello
Nem rég én is beléptem a Tuaregesek csapatába és hát a moci előző gazdája elég kis termet volt ehez a vashoz ezért neki ilyen vékonyított ülése volt de nekem viszont alacsony ez és kéne nékem egy a normál vastagságú ülés rá.
Ha valakinek van ilyen ülés eladóba vagy cserélne erre (ha ő is egy kis termetű) az engem érdekelne.Az ülés patent állapotú ilyen vastag huzat van rajta nem csúszik és hibátlan.
Aprilia Tuareg Wind 350 1988-as a masina
Üdv mindenkinek
Sziasztok!
Sokadjára keresem a megoldást már igy rövid leszek!

rotax 127 (apri. tuareg 125 1994) GYÚJTÁS ELLENÁLLÁS!
Elöre köszönöm a segítséget
Ok, ha találok olyat ami a tiédnek megfelelő "ábrázatú", akkor írok ide a fórumra neked.
Ha a rendszám meg UCM-571 mindenképp.
Neem tuti nem a tiéd az, így oldalról nézve a kipuf sem az, meg hát én 04 körül adtam el. Köszi azért, hogy írtál.
A bikepics-en a 87-ek között csak magyar képek vannak:D

Azért ha később valaki felbukkan hasonló géppel mint a tiéd jussak eszedbe! Köszi
Egyébként a Bikepics-en egy csoportba vannak a Tuaregjeink.
Helló Tuaregesek!

Csibu, nem a tied volt az én motorom egy pár dolog nem stimmel.
'99 vagy 2000 óta a mienk, Paksról vette apám. A dakaros matricák meg tavaly kerültek föl rá.
A rendszám se stimm UAX-...
Sajna nem tudok segíteni, hol, kinél lehet a motorod.
Nézd meg a 24640-es hozzászólást, én ebből következtettem
Köszi, hogy fordítottál rám egy kis energiát.

Csak szemből van neki kép fent, vagyis nem találtam másikat. Lehet, de nekem a plexi közepén volt egy nagy dakaros matrixa+ egy castrolos mind a kettő belülről. persze lehet valaki lekapta idő közben. Na de majd ír, ha az övé.
Még annyit, hogy a jobb hátsó farokidom alul el volt repedve. Illetve a hátsó kerékből ki volt szakadva egy küllő. A markolatok nem voltak gyáriak és a különolajzásra nem volt már meg a gyári kupak. Persze ezeket a későbbi tulajok orvosolhatták.

NemesG ha a te géped volt az enyém írj! Köszi
Lehet, hogy a tiéd van NemesG.-nél:)
De csak feltételezés, az övén is ilyen matricák vannak:)
Sziasztok, érdeklődnék a régi Tuareg 125 Windem után, hátha éppen valamelyikőtöknél van. A forgalmi alapján 93-as, de valójában 1987-es évjáratú, rendszám: UCM-571, a képeim között van róla kép, a galériában több is van. A plexin volt egy dakaros matrixa ha jól emlékszem 150-es rajtszámmal+ felette castrolos matrica+az oldalan is voltak különböző matricák, de a plexin lévő dakarost nem hiszem, hogy bárki is levette.
Ha valaki tud róla valamit akkor írjon, köszi !
szia. van egy gyarim es egy uj bontatlan csomagban. bovebben attila.hunter@gmail.com irj ram es megbeszeljuk a reszleteket!
Sziasztok!
Sokadjára keresem a megoldást már igy rövid leszek!

rotax 127 (apri. tuareg 125 1994) GYÚJTÁS ELLENÁLLÁS!
plzzz helpppp
Van, amelyikben 123-as van, nem tudtam, hogy a tied melyik... Akkor arra keress! Sajnos nem vágom az Apriliákat, pláne, hogy ilyen gondom még nem volt, szóval a keresésnél többet nem tudok segíteni. SZERINTEM a gyújtás egyezik... Írd le mégegyszer, hogy mi is a probléma, hátha valaki tud segíteni!
Hello!
Rotax 123 at írtál, de én úgy tudom hogy ez a motor R 127-es!
Gyújtásban nincs különbség?
Ilyesmire keress a goglival:

rotax 123 ignition ohm coil
rotax 123 ignition ohm resistor
Itt találsz PDF-et. Szerintem jó más motoré is, ne csak tuareghez keress, mert ahoz, ha jól látom, nincs. www.manualedereparatie.info

Pl. RS-hez van, és ha jól tudom, ugyan az a blokkja, szóval talán benne van. Régen tudtam, hogy hol van meg, de most fogalmam sincs, új op.rendszerem is van, szóval most nekem is minden más... Vagy pl. nézd meg ezt először. http://www.disorientaticoppito...

Üdv
Nagyon szép a gép, enyémnek is ilyen volt a gyári fényezése
Motorex
Köszi! A berúgótengelynél picit csöpög az olaj, van ott valamilyen szimering, vagy valami?
Ha van még km spirálod, akkor én is igényt tartanék egyre:)
Én egy amerikai olajmárkát használok:texaco!
Jó minőségű olaj, csak nemlehet túl sok helyen kapni!
én pl repsol compationt használok!
ful szintetikus legyen az a lényeg
ja és minél jobb minőségü