Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és milíen fajta olajok jöhetnek szóba, hogy fárasztó legyek
1:40-es keverék jo vagyis 25 ml /liter
Köszi! Még annyit légyszi, hogy a benyához milyen olajat és milyen arányban keverve tegyek (R127)?
sziasztok!
nem érdekl valakit aprilia alaktrész?
van minden ami blok(rotax 123)! és van 1 vázam is idom elektonika minden végülis 1 komplet motort bontok af1 sport pro!
kinek mi kel?
akor van még 1db 50-es öninditóm is!
arrow sportkipufogo meg 1 gyári is!(125)
rs viszapilantotükör stb.
van 1 zsir uj hajtókaros főtengejem is!
ird meg mi kel és én mondom hogy mi hogy van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefofno élyel napal elérhető vagyok
várom a hivásotokat!
Hello!
Sajna nincs meg. Azt megköszönném ha holnap megnéznéd. Jóéjt
Most így fejből nem, meg épp megyek aludni, majd holnap ha gondolod meglesem. A manuál nincs meg?
telcsi elmentve. vasárnap kereslek
Hello!
Még régen jó régen írtad hogy a neten egy manuálban találok ellenállás értékeket. ÉN nem tudtam megtalálni. Tudnál picit segíteni?
Elöre is kösz.
ok. arat es a reszleteket privatban beszeljuk meg ha lehet. attila.hunter@gmail.com kuldok majd kepet is akar.
ÜDv mindenkinek!
Egy kis segítség kellene!
Aprilia tuareg 125 91-es motoromon állítólag a gyujtás a szar.
Ki tudom mérni hogy tényleg az e? És ha igen milyen adatokat kellene mérnem?
THX
Az attol függ hogy milyen árban van .
Amugy kellene kihajtas az elsö kerékhez + spirál is , de itt jelezném hogy a képen látható motorhoz kellene .
kilometeroraspiral kellene vagy a kihajtas az elso kereknel? nekem van amugy mind2.gyari. kmoraspiralom van uj is amugy akar.
Szia !

Érdeklödnék hogy kilométeróra meghajtod van e mert a képen nem láttom igazán , ha van akkor mennyiért lenne eladó?

Üdv Killerby76
Bocs elnéztem. 127
A képen Rotax 123 van. Egyébkén Repsol 2T Transmissions 10W-40 a váltóba mehet.
Hali!ezek az aprilia papírjai-többet telefonon!06304906559amúgy a motort igy ahogy van lehetne vinni műszakira!
heló a blokba a váltohoz én 10w40-et teszek!
Köszi a választ még egyszer.
Hali! Biztos sokszor kérdezték, de azért felteszem : rotax 127-be milyen váltóolaj kell, milyen olajat érdemes a benzinhez keverni és milyen arányban? Köszi
Valakit nem érdekel jó állaptú pirelli gumi ocsóért?
Szerintem jó! Szerintem ezek a Pegaso, rx, tuareg, etx.. ez mind 1 sémára készültek... Az első lengéscsillapítóból is jó az RX-es a Tuaregbe.. szóval gondolom az elsővel semmi gáz nem lehet.. Gondolom a hátsóval se...
Sziasztok nem e tudja valaki hogy rx 50 kerékszett jó e 50-es tuaregbe köszi a választ.
Sziasztok.

Mocit vennék. Aprillia Pegasot vagy Tuareget szeretnék 350ccm felettit. Max 200.000-ért, esetleg motorbeszámítással Csak olyan érdekel amit le tudok rendszámoztatni.
Honda
hali, megvan még a moci?
sziasztok
megmaradt alaktrészeim ha érdekelnek valakit!:
minden van rotax 123-ashoz kivéve hegerszetet!
van kuplung blokfelek váltó tengejek fogaskerekek főtengejek,öninditok deknik,szoval minden ami rotax 123
akor van még 1 arrow sportkipufogorendszerem is!
meg 1 gyári is! van 1 pár rs viszapilantotükör is! ! trafó,
meg van még 1DB 50-es öninditom is ujszarü!stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefon
on
élyel napal elérhető vagyok!