Ne haragudj,de milyen hangnemről van szó?EZT NEM ÉRTEM!Én csak annyit írtam,hogy ,,örülök,és kösz,hogy elárultad a titkod˝.ennek melyik része sértő?ez poén akart lenni,mert egyszer már kérdeztem és nem válaszoltál.Azért bátorkodtam megkérdezni,mert nekem is van egy ilyen nevű ismerősöm ,akivel egy városban lakok.Nem tudtam,hogy ez a Pama becenév név ilyen gyakori.Idáig még soha nem hallottam máshol.remélem kielégítő volt a válaszom.
Ha rámész az adatlapomra, ott van, hogy Budapest. Direkt nem adok meg több infót, maximum csak személyesen, ha kéne valami. Nem értem, hogy mire fel alkalmazod ezt a hangnemet.
Sok szerencsét a felújításhoz ;) és Üdv köztünk! Azért azt elég bátran jelentetted ki, hogy nem olyan drága az alkatrész.. Szerintem azért van ára mindnek.. :D
Én 2005-ben vettem mint 50-es leharcolt de felujthatom a saját ötletem szerint./70eft/Egyszer már összeraktam de egy nagy bukás miatt ujból felújításra szorult,amit most csinálok.A lényeg az hogy nem csoda hiszen most derült ki hogy az elözö tulaj felfurta a 70cm3, 90cm3-ra és mondanom sem kell még sok ilyen buherálás volt rajta.A blokk mostani felujítója szerint egy verseny krossz blokk lehetett mert a porlasztó sem átlagos.Most már csak azt várom hogy végezzek vele.Teljesen különleges lesz azt garantálom,de ha kész lesz felrakom a képet.Még annyit,EZEK A GÉPEK IGAZÁN BRUTÁLOK és NEM TÚL DRÁGA AZ ALKATRÉSZÜK!Nem bánom hogy vettem egy inyen tipust!/volt már hondám és más/
A képen látható motor bontódik!
125ccm, rotax123-as blokkal szerelt, minden alkatrésze hibátlan!
pl.:komplett idomzat, tehát minden ami müanyag, nem régen festett, teljesen tökéletes, nagyon szép állapot, ára:30000Ft
Első teleszkópok, nem régen felújitott, befogókkal eggyüt:20000Ft.
Központi teleszkóp:15000Ft.
34-es dellorto karburátor kompletten:10000Ft.
...stb Érdeklődj bátran!
sziasztok valakit nem érdekel aprilia rotax 123-as alaktrész?
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
Keresem azt az iletöt aki multhéten hivott az Apriliával kacsolatban,és úgy egyeztünk meg a héten hivom vagy hiv,csak az a baj nem mentettem el a számát.Köszi! Várom válaszát!
Szia! Köszi,még gondolkodom,de igazából eladnám igy ahogy van egyben az egészet,vagy elcserélném pitbikére, vagy valami 60-80-as crossra,Ha esetleg tudsz valamit kérlek üzenj.
palacsinta@citromail.hu
Van valakinek egy jó feszültségszabályozója Aprilia Tuareg Rallyhoz? Rotax 123 blokkos, '91-es évjáratú.
125ccm, rotax123-as blokkal szerelt, minden alkatrésze hibátlan!
pl.:komplett idomzat, tehát minden ami müanyag, nem régen festett, teljesen tökéletes, nagyon szép állapot, ára:30000Ft
Első teleszkópok, nem régen felújitott, befogókkal eggyüt:20000Ft.
Központi teleszkóp:15000Ft.
34-es dellorto karburátor kompletten:10000Ft.
...stb Érdeklődj bátran!
meg majd januárba lesz többi cucos is!
Ezek közül van sok mindenem, ha érdekel keress meg, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Kuplung:
Kuplungkar:
Kuplungbovden:
Vizpumpa:
Csavarok:
berug
okar:
Tőmitésszett:
Dugattyú: 59.5 mm átmérő .
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
8 ezer