Első futómű, kompletten ahogy a képen is látni(125ccm Aprilia Tuareg Rallyból de ugyan ez az Rx-é is), tehát teleszkópok,befogókkal, keréktengellyel, féknyereggel, és müanyagokkal. Ára összesen:17000Ft
Illetve rengeteg alkatrészem 125ccm apriliákhoz. Adatlapomon lévő elérhetőségeken érdeklődj!
Köszi az ötletet azt is megpróbáltam és kiderült h a légszűrő szivacs miatt nem pörgött ki.Kimostam és most megbolondult a motor:PUgy megy mint disznó:D Köszönöm az ötleteket és Kellemes Karácsonyt
Köszi, még megpróbálok utánajárni, mit lehet vele csinálni, mert igencsak puha a teló, ha cserés lesz, akkor irok mindenképp :). Csak még motorikusan is rendbe kell tenni sajna. Am mennyiért adnád?
tuareg 125 bontott cuccai eladok, a blokk mar elkelt, de azon kivul szinte minden van: kerekek, fekek, telok, gumik, vaz, korany, muszerfal, kapcsolok, bowdenek, spiralok, labtartok, stb stb erd:adatlapon
Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy a tuareg rally gázos telóját mivel kell feltölteni? Hol lehet kapni? Még nem volt gázos telójú mocim, nem vágom, hogy megy. Köszi!
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban h a motorom miért nem pörög 7000/percnél többet?A karbit kipucoltam szal az kilőve.Mikor elhoztam a sráctól akkor minden ment rendesen és ugy ment mint az álom.Tuareg 125 '95ös évjárítú rotax 123 blokkos a motorom.Ha valakinek van ötlete szívesen meghalgatom és kipróbálom a tanácsát.
Üdv: Gaborski
350es tuareggel kapcsolatban vannak vkinek tapasztalatai?