Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv urak !
350es tuareggel kapcsolatban vannak vkinek tapasztalatai?
alkatrészek olcsón eladóak!
palacsinta@citromail.hu
06209753270
Valakinek van eladó felesleges első-hátsó MOTOREMELŐje?
Első futómű, kompletten ahogy a képen is látni(125ccm Aprilia Tuareg Rallyból de ugyan ez az Rx-é is), tehát teleszkópok,befogókkal, keréktengellyel, féknyereggel, és müanyagokkal. Ára összesen:17000Ft
Illetve rengeteg alkatrészem 125ccm apriliákhoz. Adatlapomon lévő elérhetőségeken érdeklődj!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Köszi az ötletet azt is megpróbáltam és kiderült h a légszűrő szivacs miatt nem pörgött ki.Kimostam és most megbolondult a motor:PUgy megy mint disznó:D Köszönöm az ötleteket és Kellemes Karácsonyt
Hali! A motorszámból meg lehet tudni, hogy mikori a blokk? 127es rotaxról van szó. dgm53067est010m04401278.

Kellemen ünnepeket kívánok mindenkinek :) !
Békés Boldog Karácsonyt Minden Kedves Motorosnak!

Elissa :
Neked megvan még a tuareged... nem úgy volt hogy eladod?
Még egyszer Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Nézd meg nincs-e behalva a power szeleped... nálam az volt a ludas... elkoszolódott és "megszorult" .
Békés Boldog Karácsonyt minden Tuaregesnek!
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Eladó bontott Tuareg ETX alkatrészek.
Érd.: MSN/Email kisvasut16@freemail.hu
Tel:06 30 40 70 624

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.

Üdv.
Hali!
Köszi a tippet meg is nézem.
Köszi, még megpróbálok utánajárni, mit lehet vele csinálni, mert igencsak puha a teló, ha cserés lesz, akkor irok mindenképp :). Csak még motorikusan is rendbe kell tenni sajna. Am mennyiért adnád?
Ha érdekel akkor én tudok egy jó állapotú bontottat
szép a gép márkatárs. Kellemes ünnepeket kívánok neked és mindenkinek!
Áldott Békés Karácsonyt a Tuaregeseknek is!

eli

tuareg 125 bontott cuccai eladok, a blokk mar elkelt, de azon kivul szinte minden van: kerekek, fekek, telok, gumik, vaz, korany, muszerfal, kapcsolok, bowdenek, spiralok, labtartok, stb stb erd:adatlapon
Nitrogénnel van gyárilag töltve. Házilag nem tudod szerintem feltölteni, szakemberre kell bízni az ilyet.
Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy a tuareg rally gázos telóját mivel kell feltölteni? Hol lehet kapni? Még nem volt gázos telójú mocim, nem vágom, hogy megy. Köszi!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nekem van trafóm eladó!
Hello!Légszűrőt nem nézted? Nekem a mocimon az okozott ilyet hogy alig kapott levegőt :D
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban h a motorom miért nem pörög 7000/percnél többet?A karbit kipucoltam szal az kilőve.Mikor elhoztam a sráctól akkor minden ment rendesen és ugy ment mint az álom.Tuareg 125 '95ös évjárítú rotax 123 blokkos a motorom.Ha valakinek van ötlete szívesen meghalgatom és kipróbálom a tanácsát.
Üdv: Gaborski
Sziasztok! Van egy aprilia tuareg rally rotax 123blokkos,ehez kéne trafó, SEM svéd tipusú.Vagy ha valakit érdekel egybe eladnám a motort.