Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is kell mindent eladnom! De ha az idomokat és a fékeket eladom az már meg van 20 000! bocsi
heló
hát ez szép eéképzelés
de ha szerencséd van akor fog elmeni a moci minden ndarabja!
Üzemképes moci volt! A blokk karbi gyújótrafó km/óra spirál és meghajtó elkelt! Minden más megvan kerekek tárcsával,fékek, tank, váz, műszerfal, idomok, stb.! minimum 40 000ft ért válok meg tőle és az is áron alul van ha darabokba számolom az alkatrészeket!
Annyira nem sürgős! darabokba adom tovább többet kihozok belőle! bocsi
heló én adnék érte blok nélkül 20 ezret! ha gondolod!
hello! a blokk már elkelt! rotax 127 volt benne
heló engem érdeklen! mien blok van bene?
Kuplung deklit le kell venni hozzá.
Szia! Itt találsz robbantott ábrát a motorblokkhoz,meg tudod nézni hogy mennyire kell szétszedni a blokkot: http://www.oemmotorparts.com/o... Rally 125
sziasztok. lenne 1 kérdésem...
van 1 aprilia tuareg 125-öm rotax 127-es blokkal...
az lenne a kérdésem hogy ahhoz hogy hozzáférjek a vízpumpához és ott például kicseréljem a tömítést ahhoz mennyire kell megbontanoma motrot? le kell szedni az olajdeknit vagy ott az olajpumpa ablakánál hozzáférek?
slőre is köszönöm a válaszokat
Eladó Aprilia etx 125 tuareg alkatrészek sűrgősen!
sziasztok van 1 csomo alkatrészem eladó!
amik a képen vanak meg még + ba van nekem blok cuc ami nincs a képen!
meg van még 1 rs af1 kipufogorendszerem tökéletes 1 pár rs visazpilantom is!trafó!jelenleg amik a képen vanak minden megvan még! minden van ami rotax 123
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló meg tudnád adi a haverod számát aki hoza be a motorokat!
előre is köszi!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
ide ird meg a telo számárt és hogy mijeneket hoz! menyiért!
előre is köszi
Engem nem érdekel a motorbiznisz, de haverom olaszbol meg ausztriából 10-20 asával hozza, tudom mennyiért mennek és hogy neki is miért éri meg ezzel foglalkozni
tényleg!de hülye vagyok!akkor hozzál nekem 10 darabot!
Szia!
Nekem van 2féle elektronikám is
Patika! 200-250 € ért már kapsz ilyet az osztrákoknál
Nemnem. Rosszul tudod, a fékre megy rá a bowden. Ezt a powert a kipufogógáz vezérli, az elektronikusat meg az elektronika. A bowden a fékre megy rá, de van aki kiköti. (Pedig hülyeség kikötni.) Amikor fékezel a bowden nyitja a szelepet, és jobb lesz a henger öblítése....... A lényeg, hogyha 123-as blokkra kell, akkor ez tökéletes rá! Üdv; Zoli
kösz! de ahogy olvastam, ennek a bowdenje a fékre megy rá. Én igazából olyat keresek, ami a gázra megy.. (azt hiszem.. :D) nem teljesen tudom, hogy hogy működik, de van egyáltalán olyan ami a gázra megy rá? :D
Szia! Ez az enyém, ha érdekel... Üdv

http://auto-motor.vatera.hu/al...
heló
az már nincs meg
Hello! Power megvan még?
HALI !ausztriából hoztam gyári papírokkal,eredeti állapotban van,hibátlan!160000ft06304906559
Hali! itt a link, itt kiválaszthatod a motorod tipusának megfelelőt: