Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok eladó alaktrészeim vank még!
hengerszet külön külön is eladom ha kel! akor van még kuplung,müanyag fogaskerekek váltók blokfelek tenngejek, főtengej,trafó,minden van ami rotax 123-as blokhoz kelhet!
akor van még 1 gyári kipufogom is! tökéletes!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok !
Tudna küldeni valaki egy linkt a képen szereplő motor manual-járól ?
Asszem 1987 -es vagy a körüli !
Én kerestem de nem találtam csak 99-utániakat!
Előre is kösz!
sm szett tuaregbe.
ár=40000ft
demonom

Sajnos nem ment végbe a csere, szóvaql eladó a motor még mindig! Ha esetleg valami cserébe lenne én azt is meghallgatom!
david.palszabo@gmail.com mindig nézem a mailomat!

Üdv
helló all! honnan tudom hogy jók-e még a kuplunglamellék.
üdv ;)
Egyébként van valakinek eladó power elektronikája? (vagy csak bowden?)
gratulálok,én biztos nem teszek bele ilyeneket.ngk gyertyával kevés a tapasztalatom.csak a gyerek quadjába vettem 3 szor 1000ft/db áron.több gyetyát fogyasztott mint benzint.szóval nekem biztos nem kell ngk ingyen se.de örülök,hogy neked jó.használd egészséggel.üdv.
Üdv köztünk :)
a 9-es az, ami kiégeti a dugót... Íme az elrettentő példa: (én a saját káromon tanultam meg :) ) A 10-es a gyári elvileg.. Nekem már nagyon régóta azzal megy és tökéletes :)
igen tuareghez való.jó semmi baja.akkor ide smiretim@citromail.hu
email cím érvénytelen ... nem tudok ott igy irni
Tuareghez való a szabályzó ? ? mien . . . nincs semmi baja ?
nincs
üdvözlöm !
msn cím esetleg ? ott tudnánk besz róla
köszönöm
van fesszabályzóm.3500ft nagydemon@citromail.hu
Szijasztok Tuareg társak :)
A napokban volt szerencsém venni egy Tuareg Wind 125
Nagyon tetszik a gép, és eszméletlen terepen mit művel :)
képet teszek majd fel , örülök h találtam Tuareg fórumot :)
Ui: Feszültség szabályzót keresek !
kérem irjon akinek van eladó vagy tud
hát itt állandóan vitatkoznak,hogy melyik jó bele.ngk 9-es vagy 10-es.én nem tudom.egyiket se használom.az a lényeg ,hogy jó legyen.elmegy akármelyikkel.nekem még nem volt gondom gyertyával.annyit tudok van rossz gyertya meg jó gyertya.én egyébként 3 polusú bosch-t használok álltalában,gyári audi gyertyát.mert egyszer kaptam egy nagy kupaccal azóta mindenbe azt teszem.és jó.de döncsd el te.az ngk 9 és 10-nél az a külömbség,hogy egyik kisebb hőértékű mint a másik.nem tom melyik melyik.de az egyik amelyik kissebb hőértékű annak kijebb van a polusa és sokan azt mondják képes átégetni a dugattyút.ami igaz is.csak nem tudom ,hogy ezt normál használat mellett teszi-e.szerintem tegyél bele valamilyet és használd pár napig.ha szép őzbarna színe lesz a polusának az jó.ha fekete akkor nem ég ki rendesen és tegyél bele kissebb hőértékűt.ha pedig inkább ilyen fehéres színe van akkor veszélyes mert túl kicsi a hőértéke és tul izzik és ilyenkor égeti át a dugót.szóval ha használsz egy gyertyát akkor a színéről meg tudod állapítani,hogy jó-e bele.ennyit a gyertyákról.
Igazán nincs mit
köszi :D
NGK BR10EG
köszi. most szereztem, azért is nem tudom. megnézem amiket irtál, hátha kiderül a hiba. annyit még hogy milyen gyertyát érdemes tenni bele?
tolásra sem indul akkor.mindenképp.meg kell nézned.nem tudom,hogy került hozzád.mert az nem mindegy.ha a tied volt akkor tudnod kell hogy hogy kezdődött a hiba.mármint,hogy előtte ment és hogy hogy ment meg egyebek.ha most szerezted és semmit nem tudsz róla akkor elég gáz,mert szét kell kapnod.ha megnézted az alapvető dolgokat.gyertya csere ,karbi, membrán és légszűrő,na meg persze ha sok benzint benyalt a forgattyús házba akkor sem indul hiába jó minden.van egy leeresztő csavar a forgattyúsházon alul.azt tekerd ki hátha van benzin a forgattyús házban akkor az kifolyik..ezeket kell megnézni jó-e.ha ezek jók biztosan akkor húzd le a hengert és nézd meg.sőt az öcsémnek olyan is volt,hogy volt szikra és mégse indult.kiderült,hogy megsérült a mágnese a lendkerékben és azért nem indult.hát ennyi jut most eszembe így látatlanba.sok szerencsét.
Hali! Segítséget szeretnék kérni. Van egy 127-es rotaxal épített tuareg rallym, és nem akar beindulni. Kompresszió van, benzint kap, szikra is van, és meg sem mozdul. A hengerbe lett benzin öntve, de úgy sem csinál semmit. Mi lehet vele? 34-es dellorto karbi van rajt, meg egy champion eon 6 gyertya.
Úgy néz ki hogy holnap elcserélem egy aprilia tuareg-re rotax 123-as blokkosra. De midenképpen szólok, hogy mi volt.