Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megyek egy 400-as vfr-t megnézni.olcsón adják 80 ezerért.valószínű megveszem.a yamahát el kell napolnom.most nem marad már arra is pénzem.pedig az jobban kéne,de egy ismerősé a honda és már nem akarok a számból segget csinálni.meg kell vennem.egyébként hogy adod?és ha beszámítanál valami motort milyen érdekelne.van több motorom.ha nem akkor írj valami elérhetőséget és később megkereslek,ha még meglesz a motorod.mert nagyon kéne.üdv.
Hát ha olyat keresel mint az enyém, akkor ott van, eladó még mindig! Jóbban jönne a pénz, mint egy másik motor ...
jó neked ,.én is egy olyan rohadt yamahát keresek papír nélkülit olcsón mint a tied.de marha nehéz találni.egyébként rendszámot rakni rá ha nincs meg az eredetet igazoló papír akkor igen csak nehéz és egy vagyonba kerül.elvileg lehetséges.de nem hiszem,hogy bárkinek is megéri.ugyan is az eredetet mindenképp igazolni kell valahogy.amit elég nehéz utólag minden papír nélkül.szerintem ne feszegesd azt a motor cserét.ha elkapnak 50-esként járkálni vele az is egy 100-as.ugyanis a rendőröket már nem lehet átverni.csak van amelyik lusta vele foglalkozni.akkor elmehetsz,de ha ki fogsz egy becsületest akkor véged.na üdv.
Szia!

Szerintem csak adásvételivel adná a srác akitől venném, meg igaztából nem venném, hanem cserélném, mert van egy Yamaha RD 250 R YPVs motorom...
Hali!
Elsőkörben minden létező igazoló okmánnyal kel venned ,ha kintről jött akkor is az összes tulajdonosváltásnak az igazolása meg kell hogy legyen a márkakereskedésig visszamenőleg.Asszem van valami minimális regadó is. Néztem én is motort asszonkának, többségük 50/125el futott de 1-2 embernek megvolt hozzá a külföldi forgalmi.
Ha pontos részletek kellenek, rákérdezhetek vizsgáztatós spanomra.
Ja egyébként van egy eladó rendszámos tuareg wind.
Sziasztok!

Segítség kéne!
Ha lenne egy Aprilia Tuareg 125 motorom (lehet azt veszek) akkor akkor hogy tudok rendszámot rakatni? Tehát csináltatni neki?
Remélem tudtok segíteni!

Üdv
sziasztok !
valakit nem érdkelene rotax 123-as alkatrészek?
van minden!
hengerszet,gyujtások ,trafó,főtengej, váltók,vlokfelek,deknik,kuplung,léptetővila,fogaskerekek,minden van ami blokakatrész ja és van még feszabályzóm is trafóm is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
lendkereklehuzoval tudod szakszeruen levenni a lendkereket. anya le...beletekered a lehuzot es azzal hiphop lejon. van aki lefeszegeti vagy ilyenek de azt megsinyli a gyula a lendkerek vagy a blokkfel is akar..a lehuzo a szakszeru megoldas.
Komplett kipufogó szelep(pneomatikus Rave 2)
Nekem ez van.
Helló mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék. A lenkereket hogyan húzzom le?(rotax 123)
Valakinek van eladó Power bowdenje (vagy tudja valaki, hogy hol tudnék venni)? Most, hogy szét van szedve teljesen, megláttam, hogy lehet h nekem eddig nem is volt powerem.. az lehetséges? :D Hogy néz ki ez az egész? tudna valaki nekem erről a részről képet készíteni?
előre is kössz
Ha valakit érdekel akkor van egy eladó aprilia pegaso müszerfalam, normál állapotban 4000ft-ért.
Rotax 122-127 blokk alkatérszek eladóak!
Egybe mindent jóval olcsóbban adok!
Életképes lehet, mivel a régebbi tuaregeket ezzel szerelték. Arra kiváncsi lennék hogy oldották meg a blokk felfogatását mivel a 127-eset gumi bakokra szokták rögziteni hogy ne remegjen a motor(mivel nincs benne kiegyenlitő tengely) HA normális állapotban van akkor nem sokkal gyengépp mint a 123-as rotax.
Légyszíves, aki a rotax 127-et jobban ismeri, írjon róla pár dolgot, egy tuareg rally vázban mire lehet képes, életképes így szerintetek?
oks, köszi. jobbulást. jó8.
ezek nem nygon keleken !
na megyek aludni mert bteg vagyok majd irj ha tuc valami okosat!
csá
jo8
Hát, egy bukónál meg egy leharcolt riga12-nél több motoros cuccom nincs :(, ez meg sehol sincs hozzá. Más meg számítógép alkatrész van, kazis autórádiók, jobb nincs azthiszem :(
Hello!6000+posta
ahan
értem!
üzlet is érdekl!
simson?
avyg valami?
Köszi, de azthiszem marad még egy ideig ez benne, sajna nem tudok ráfordítani most ennyit :(
vayg estleg bazsámitok motoros bőruhát!
heló 55 ezer!
berugokar menyibe van?
Csak az a kérdés, mennyiért?