Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 123-asom ha kel!
anyira nem ismerem a 127-est!
de szerintem a 122-as meg a 123-as a jobbak!
de mondom én nem ismerem anyira!
Köszi! Szereztem egy tuareg rallyt, abba van ez a blokk, láttam, hogy nem az eredeti, de nem tudtam melyik. Ez a blokk mennyire jó? Erőben, megbízhatóságban? Mit lehet tudni róla?
heló ez a blok a rotax 127-es!
de mugy a karbi alat rá van irva bele van nyomva vayg dravirozva!
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a képen látható blokkról hogy lehet megállapítani, hogy pontosan melyik típus?
Hibátlan Rotax 123 as blokk eladó 50e Iá.. elérhetőség az adatlapon!
Sziasztok! Eladó Honda MBX MTX, Aprilia Pegaso 125 alkatrészek! A Pegaso nagyja megvan még, sokkal több cuccom van hozzá, mint ami meg van hirdetve, elérhetőségek a profilomban! Nézzetek szét! Üdv; Zoli

http://www.vatera.hu/listings/...
Szivócsonk is megmbránnal tömitéssel
szivocsonkod is van hozza esetleg? es mibe vesztegeted?
Nekem van 34-es
heló nincsen!
ELADÓ!Rotax 127 henger hozzá való keveset használt vertex dugattyúval!Van még ehez a típushoz berugókarom is!Érdeklődni e-mail:toni161@freemail.hu
nekem van 32-es karbim.8000ft.és az a külömbség ha nagyobbat teszel rá sokkal jobban megy.bár kicsivel többet eszik.más nem.ha kell a karbi itt elérsz smiretim@citromail.hu
es nem tudsz 32-34es karbit?
heló én pl 28-ast cseréltem 34-esre!
ott jok voltak a tapasztalatok!
1 kicsitt töbet eszek de erősebb bivajabb lesz!
manyit simán megér hoigy 1 minimálisal többet eszik
de inkább vnagyobbat tegyél fel
32-34-36
mennyit valtozna a motor ha 26-os karbi helyett 28-ast teszek fel? van valakinek ilyen tapasztalata esetleg?
Helló nekem éppen van egy 28 karbi. Ha érdekel akkor szólj. email:30wanted@gmail.com
keresek jo allapotu dellorto 28 vagy 30as karbit.akinek van jelezzen mar! :P
Üdv!
Aprilia etx 125 tuareg 1988-as bontás!Mindene eladó!Ha érdekel valakit, e-mail:toni161@freemail.hu
eladó aprilia rotax 123-as alkatrészek!
blokok váltók kuplungok hengerszet,müanyag fogaskerekek főtengej blokfelek, gyujtás alaplap tekercs trafó feszabályzó stb,
elérhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:063073162
32
Tartalék féktárcsáim; Tuareg Rally 125 vagy Rx 125-re párban vagy külön eladóak. Használtak de jó állapotúak még sokat elmennek.

Ár megyegyezés szerint!
Tuareg Rally 125 benzincsap kiváló állapotban eladó!

Ár megegyezés szerint!
Aprilia blokk alkatrészek eladók!

Jelentkezni
palacsinta@citromail.hu
209753270
Rotax 123-as manuálban, ha jól tudom, le vannak írva az ellenállás értékek... Egy multi kell, meg a manuál! NET-en könnyen megtalálod. Üdv; Zoli
Sziasztok!
Sürgösen kellene egy kis müszaki segítség!
Aprilia tuareg 125 {rotax127} Nem indul.
Eljutottunk odáig hogy valószínüleg a gyujtás a rosz!nincs csere alkatrész.

Ki lehet mérni házilag? és ha igen hogyan?