Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezer köszönet, hála, no meg Széles Utat!
Hello!
A héten visszavisszük a blokk fennmaradó részét. :)
Szia!
Apudék hogy haladnak?
Kellene nekem a blokk hátralevő része, ha kiszedték ami kell akkor kérlek mihamarabb hozzátok vissza ide
Üdv.! Rotax 123-as komplett tömítésszett eladó! Ára 3000Ft. Kérésre mailben képet küldök!
hello

jaja. a kep alapjan a dob olyan. csak furcsa mod nagyon nagy csonk all ki belole hatul. :) nem tudtak eldonteni melyik vege legyen elol
Hayy

Ezt lesd meg mester, ez szerintem olyan kipuf mint amit vettél a tuaregre csak ez éppen csontra fordítva van feltaknyolva nem ?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_125-4250815
Helló! tuareg wind 12V a rendszer de ?Ah mennyi a max
ROTAX 123 (AF1,RX.RS EXTREMA.TUAREG.PEGASO... 125)
alaplap és trafó eladó! AKCIÓSAN 10eft/db
Helló!
Ha keresel még berúgó szerkezetet, akkor tudok adni.
Üdv.
Oks, én sajnos nem tudok 600-650-est, de egy 400 körüli nekem is jöhetne, akár KLE, vagy 600 Canyon :)
Sok sikert a szervízhez
valakinek van tuareg 600as alkatresze? vagy tud valakit akinek van?
Igen hallottam róla :D Igazából már nagy rég "eladó" csak addig nem adom el, amíg nincs elég pénzem, hogy vegyek egy Pegasot :)
Amúgy valakinek van olyan ismerőse a közelben (Mór) Akinek van 650-es Pegasoja? (lehetőleg 98-as évjárat felett) Mert szeretném megnézni élőben is vétel előtt :)
Szia!
Rendben, remélem jól haladtok. Motorról beszéltem fateroddal, szólj ha eladó
Szia!
Oks, Fehérváron én elég sokat vagyok, ha esetleg néha
arra jársz, akkor tudnánk találkozni szombat-vasárnapokon.
Érdekelne. Kérlek szólj ha alakul valami, köszönöm előre is!
Hello! Hazahozta már a blokkot, csak rábíztuk fater haverjára, hogy tegye át amit megbeszéltünk és akkor visszaadja (de csak tegnap találkozott vele, és legközelebb szombaton fog.. remélem addigra összerakja aztán akkor visszavisszük a többit :)
köszönöm! :)
Szia! Igazából mindenem van, lehet eladom a motoromat és akkor ezek is eladóvá válnak szerintem hétvégéig kiderül. Amig megvan a motor nem adok el semmit. Komplett blokkom is van zsir uj hajtokarral, trafó, komplett power rendszer, telók futómű féktárcsák ...minden ami egy tuaregen vagy rx en van és nem kaszni elem abbol mindeből van 1db pluszban tartaléknak.
igen belehet szerezni.nekem is van egy,ez kell hozzá amit itt látsz,meg még egy komplett berugó rész,ami most nekem nincs de olyan 5-6ezer körül szerintem adnak egyet akár itt a forumon is.többet ne adj érte mert akkor keress máshol.én a fogaskerekemet 1500ft-ért odaadom.még berugókart nehéz szerezni azt kb 4000 körül találhatsz.ne vegyél meg mindent elsőre nézegess és keresgess,mert sokan lehúzzák az apriliásokat.Csak egy példa:minden más motorhoz a vaterán találok gyújtó trafót 3-5000ft között.apriliához meg 10ezerért akar adni mindenki.szóval a lényeg ne hagyd magad lehúzni.amiket írtam árat azok reálisak.előbb-utóbb megszerzed a cuccokat.sok szerencsét.és ha kell az én fogaskerekem (vagy berugórészen kívül más alkatrész,mert szinte mindenem van olcsón)akkor itt elérsz smiretim@citromail.hu
Hali!
Apud tudott kezdeni valamit a blokkcuccokkal?
Van valami hír?
Főtengely és gyújtás alkatrészek érdekelnének. Mid lenne?
Székesfehérváron nem jársz néha?
aprillia tuareg blokkalkatrészek eladóak!
palacsinta@citromail.hu
20 975 32 70
Köszi,
Szóval tekerni kellene,ha lenne mit.
Majd kioperálom szabad téli hétvégén.
Biztos nem kapkodom el,az akksit is már hetek óta veszem ki,pedig mekkora munka
Kössz +1x
Köszi a segítséget!
A fém fogaskereket is belehet szerezni? Vagy azt csínáltatni kell?
még arra figyelj,hogy az önindítósban műanyag fogaskerekek vannak azokat is fémre kell cserélni.
igen beszerelhető az rx-ekben is úgy van.