Jól láttad, hogy nem Wind sárvédő. :) Amúgy RX-é volt anno.. bontóból vettem még elég régen (aprilia felirat ugyan úgy fent van rajta meg minden :))
Amúgy nem 100%osan passzol ez sem, de meg lehet oldani.. 4 csavar helyett csak 2 fogja de még soha nem esett le meg semmi pedig volt amikor kapott ütést is.. annyi, hogy egy vékonyabb csavart vezetsz át a helyén és a tetejére anya azt csá :)
No para Valaki csak eljön érte majd.. 10e Ft ért szerintem ajándék....csak már ku***ára kell a hely, minden héten alrébbpakolom valamelyik alkatrészt... ha érdekel ugyis megtalálsz lentebb ott a telszámom is.
Az alkatrészek a képen látható Aprilia Tuareg Rally 125
bontásából származnak.
A szóbanforgó alkatrészek:
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+far okidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.
Hy!
A hőmérő felöli oldalon van (ami neked nincs) pöcök, ami egy belső menetes rudacska. Ezt kell óramutató járásával megegyező irányba tekerni. Hááát, ha nem tudsz szerezni, akkor 4 csavar leugrik a műszerfalról és kézzel belülről. Asszem 2-es vagy 3-mas menet van a pöcökben. Ha kell kitekerem és lefényképezem, és megmérem pontosan.
Sok sikert!
bye
Beszerelhető! Csak vissza kell bontani a blokkot kuplung alá.
Köszi! Jó fajta :) Már csak túrnom kell egyet valahonnan?
Összekeverhettél valakivel! Én csak most raktam össze a bringát.
Az elsőnél a kép jobb oldalánál (hátulról) előröl nem találtam közelebbi képet..
Jól láttad, hogy nem Wind sárvédő. :) Amúgy RX-é volt anno.. bontóból vettem még elég régen (aprilia felirat ugyan úgy fent van rajta meg minden :))
Amúgy nem 100%osan passzol ez sem, de meg lehet oldani.. 4 csavar helyett csak 2 fogja de még soha nem esett le meg semmi pedig volt amikor kapott ütést is.. annyi, hogy egy vékonyabb csavart vezetsz át a helyén és a tetejére anya azt csá :)
Éredklődnék hogy beszerelhető az önindítós motorba a berugó szerkezet /tuareg wind/ rotax 123 tán az van benne.
Előre is köszi a válaszokat.
Láttam képeden ,hogy nem wind az első sárvédőd!Netán rallyé?
Nem tudod mi megy föl rá egy az egyben?
Veszprém megye, Ajka ha Bp. i vagy akkor az tőled 130km
adok még pár dolgot a kupac mellé ami nincs a képen.
Igazán eltünhetne az egész, csak nyűg.. ide-oda pakolgatom......
Egy '91-es Tuareg Rallyhoz nincs valakinek egy jó kipufogódobja baráti áron?
Sebaj lesz rá most már időm.
Csak csatlakozni szeretnék Én is a Tuareges csapathoz.
Nemrég vásároltam egy Aprilia Tuareg Wind 125.
Az alkatrészek a képen látható Aprilia Tuareg Rally 125
bontásából származnak.
A szóbanforgó alkatrészek:
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+far okidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.
Van még pár apróság amiket még adok ezek mellé.
Az egész egyben 10.000,- FT
Ha valakit érdekel:
30-394-9144
Üdv!
A hőmérő felöli oldalon van (ami neked nincs) pöcök, ami egy belső menetes rudacska. Ezt kell óramutató járásával megegyező irányba tekerni. Hááát, ha nem tudsz szerezni, akkor 4 csavar leugrik a műszerfalról és kézzel belülről. Asszem 2-es vagy 3-mas menet van a pöcökben. Ha kell kitekerem és lefényképezem, és megmérem pontosan.
Sok sikert!
bye