Helló! Szemezgetek egy Tuareg 125 Rally-val, erről szeretnék kérdezi, hogy milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban, pozitív és negatív egyaránt. Szervízigény, kezelhetőség-magasság-súly, előforduló hibák, fogyasztás, terepbírás, tank mérete, és minden apróság érdekel, ha valaki írna róla nekem. Nagyon köszönöm előre is!
Szia,
Ugyanilyen műszeregység van az enyémen is.
A napi kilométer számlálót hogy tudod nullázni?
Az enyémen nincs "pöcök" hozzá.
Valaki tud erre megoldást ?
ez az egyik fele indexem tuareghez. bar nem a legjobban latszik de hatha felismered.elokeresem a tobbit is majd es csinalok normalis kepeket amint tudok :)
lefenykepeztem.de mikor toltam fel gepre akkor latam meg hogy nagyon szar minoseg lett. nagyon sotet lett vmiert :( esetleg kivilagositva latszik.:S de csinalok majd jo kepet amint tudok. sorry
hello!
kellene tuareg wind 600hoz 1989es-hez:
-bal oldali muanyag idom ami a kipufogot takarja
-eredeti, gyari kipufogo
-eredeti indexek
-hatso fektarcsa
-viszapillantok
-ules zold vagy piros jo alapotban!
Hi!
Hááát nem nyugtatott meg a kép, mert nem igen hasonlít :(
Tudsz esetleg egy világosabb képet feltenni? Meg a másik oldalról is hogy a fékolajtartály hogyan is van ott, ha ott van?!
Köszi
nekem 125-os tuaregem van amit hazsnalok.meg bontok is egyet most is.de van meg itthon par 600as tuareg cucc is. de nem tudom mar melyik index van azon. :( de majd csinalok kepet ami van akkor felteszem. (penteken tudom csak szerintem)
tudnal kepet kuldeni esetleg az indexekrol meg a hatso tarcsa mereteit ha megmondod meglesem.van itthon par tuareg indexem es tarcsam is. csak nem tudom neked jok e. de majd csinalok kepet en is roluk ha gondolod.
Ugyanilyen műszeregység van az enyémen is.
A napi kilométer számlálót hogy tudod nullázni?
Az enyémen nincs "pöcök" hozzá.
Valaki tud erre megoldást ?
es nagyon sok mas cucc.szinte egy komplett tuaregem van bontva.
kellene tuareg wind 600hoz 1989es-hez:
-bal oldali muanyag idom ami a kipufogot takarja
-eredeti, gyari kipufogo
-eredeti indexek
-hatso fektarcsa
-viszapillantok
-ules zold vagy piros jo alapotban!
És nem is lehet összehozni gépműhelyessel, ha pl. kisebb a furat, abból lehet nagyobbat összehozni. Mekkorák a méretei amúgy?
Hááát nem nyugtatott meg a kép, mert nem igen hasonlít :(
Tudsz esetleg egy világosabb képet feltenni? Meg a másik oldalról is hogy a fékolajtartály hogyan is van ott, ha ott van?!
Köszi
tudnal kepet kuldeni esetleg az indexekrol meg a hatso tarcsa mereteit ha megmondod meglesem.van itthon par tuareg indexem es tarcsam is. csak nem tudom neked jok e. de majd csinalok kepet en is roluk ha gondolod.
lemertem a lanckereket.sajnos nem stimmelnek a meretek.
Még valami, ilyen gyújtáskapcsoló is kellene ami a képen van, ha van.
És persze az ár?