Üdv mindenkinek.
Új vagyok itt és máris segítséget kérnék.Tuareg Rally 350 Rotax motorral,a generátor felőli dekninél annyi olajat fújt ki amennyit beleöntöttem,valószinüleg nem a szimering a hibás hanem a főtengely közepén egyenesen bele tudok fújni a blokk középbe.Kérdés a főtengely közepében nem kéne lennie valamilyen vakdugónak?Robbantott rajzokat honnan tunék letölteni?
Köszi Zsolt
A bendixen, a meghajtó fogaskerék mögött szokott lenni egy hézagoló alátét. Nézd meg, hogy ott van e, de lehet, hogy egy kicsivel vastagabb megoldaná a problémád.
de az az érdekes hogy ha csak simán összerakom az önindítót a műanyag fedéllel és önindítózok, már akkor látszik hogy kigrik a bendix a helyére, majd szépen lassan visszamászik alaphelyzetbe.
ki tud nekem segíteni? adva van egy önindítós 127-es blokk. indítózásnál teker az önindító 1-2 fordulatot a motoron aztán felpörög, a bendix kiakad a fogaskoszorúból. találkozott-e már valaki ezzel a problémával? mi okozhatja? önindító felújítva, a motor felújítva.
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
nekem ez van jelenleg:)
Eladó egy Tuareg Rally váz 1 év műszakival és alkatrészek.
van egy pegaso kötegem 3ezer ft
Keresd itt a fórumon Kisvasút kolegát. Bont egy ETX-et.
Aprilia etx 125 tuareghez (1988) kábelköteget vennék!Aki tud segítsen!Előre is köszi
Új vagyok itt és máris segítséget kérnék.Tuareg Rally 350 Rotax motorral,a generátor felőli dekninél annyi olajat fújt ki amennyit beleöntöttem,valószinüleg nem a szimering a hibás hanem a főtengely közepén egyenesen bele tudok fújni a blokk középbe.Kérdés a főtengely közepében nem kéne lennie valamilyen vakdugónak?Robbantott rajzokat honnan tunék letölteni?
Köszi Zsolt
Polini 160 komplett szett frissen hüvelyezve, jó dugóval, bivaly erősen,
hengerfejjel, szettben
hozzá Erősített főtengely kiváló állapotban
ill. 7800-as power elektronika, alaplapok, kék
és fekete gyújtótrafók eladók!
MSN: domotorpeti@msn.com
MAIL: domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091