Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljes motofestést tudok, ha valakit érdekel, teljesen jó minőségben egyéni kivánságokat is meglehet oldani, és rendkivül olcsón!
egyébként neked van tuareged is? :D
nem bontózok én kérem csak cserélgetek :D szét kellett szedni az egész elejét :D
az egész a teleszkóppal kezdődött ami szar volt ezért kellett venni újat ami miatt kellett új féket venni ami miatt új tárcsát (ezzel együtt kereket) akkor a műszakihoz új fékcsövet új km spirál meghajtót meg mindent :D
Szóval lett felesleges cuccom amit nem azért cseréltem mert nem volt jó hanem mert kellett mert nem passzol :D
remélem érthető voltam :D
az előbb rossz első képet raktam fel bocs :D itt pegasos :D
kicsit pegasos az eleje az első képen :D
amúgy a fekete sima metál kis aranyporral, a szürke metál-gyöngyház keverék+ jópár réteg lakk :D (házi gyártmány)
Bodajk, Dömötör Péter. Nem biztos h ismersz
Csak jó tudni hogy valaki van még itt a környékről
Azt hittem csak én bontózok-motorozok ittend' nosza'
oksa.ha tolsz fel majd meglesem :)
kösz de azóta már lefújtuk még1x :) majd ha unatkozom akkor felrakok új képeket is :)
hejj igen.. miért? ki vagy ismerlek? hol laksz? :D
Hejj Te móri vagy?
Nah drága földim
egyebkent jo lett a festese a gepednek. :D bejon.
az lesz belole ha nem talalok gyarit...probalom gyariasra megtartani a gepet azert nezek eloszor gyarit ha tudok....de ha nem lesz akkor jon az univerzal...... :)
szinte az összes univerzális kézvédő jó hozzá.. én is csak bementem egy motorosboltba és megvettem ami tetszik és kész (kép van az adatlapomon)
sziasztok
nem tud valaki Tuareg Wind 125-re kezvedoket? (esetleg zaras tanksapkakat)
A ford. mérő 12 ezerig van skálázva.
Azért lehet leragasztva mint mondtad, hogy 50-esként használták.
De elég lett volna a km órát leragasztania, azért 50-es mégse 160-as órával legyen.
Értem. Mondjuk a 7 liter kissé sok.
Szerencséd van a zsarukkal, nekem azt nem akarják elhinni, hogy "csak" 125-ös. Pedig a forgalmit a kezében tartja.
Szia!
A 350-es Tuaregnek gyári karburátora a
"Dell'orto PHF 34 GD" , így jónak kell lennie!
Üdv: Petya
zsiasztok azt szeretnémmegkérdezni hogy az aprilia toregnek 350-esre jo e a dellorto
PHF 34?
ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZT!
ÜDV:ZSOLTI
TOVÁBBRA IS: (sok alkatrész TUAREG-KOMPATIBLIS), pl blokk.
Eladó AF1 125 bontott motor alkatrészei!

//Ugyanitt Rotax 123 és 127, Minarelli RV 50 alkatrészek!//

KOMPLETT MOTOR BONTÓDIK! Rotax 127-es önindítós blokkja van!
vAN PÉLDÁUL:

GYÚJTÁS
HENGER 0KM DUGÓVAL FRISSEN FÚRVA
FŐTENGELY
GYÚJTÁSELEKTRONIKA
LENDKERÉK
FUTÓMŰ
SPIRÁLOK
ELEKTRONIKA
VÁLTÓ
KUPLUNG
LÁMPÁK
KOMPLETT IDOMSZETT EKEIDOMMAL ÉS ÜLÉSTAKARÓVAL
(a képen nem látható idomok is megvannak, színben!)
VÁZ
FELNIK
GUMIK
FÉKEK
KORMÁNYKAPCSOLÓK
KAROK
KARBI
MEMBRÁN
BLOKKFELEK
LÁNC-LÁNCKEREKEK
MŰSZERFAL
FESSZABÁLYZÓ
KIPUFOGÓRENDSZER
GYÚJTÁSKAPCSOLÓ KULCCSAL

ÉS MÉG SOKMINDEN, KOMPLETT MOTOR! SÜRGŐSEN!

Vannak még cuccaim Rotax 123-hoz is,
Illetve Aprilia
Minarelli RV 3-4-5-6 sebességes motorokhoz is van ez-az.

Elérhetőségek:
06-20-555-4091

Email: domotorpeti@citromail.hu (ez CSAK email!)

MSN: domotorpeti@msn.com (ez CSAK msn!)
arra figyeltem fel hogy ami műszerfalat itt hirdet valaki annak is vagy 16ezerig van skálázva a fordszám, nekem meg 8500-től le van ragasztva egy karbon matricával.... figyeltem is hogy ez mit csinál még 8500után is megy mint állat és a fordszám mérő meg "kiakad" ...
és a km/h is le van ragasztva 100tól asszem!
arra következtettem hogy a rendőri megtévesztés miatt tehették ezt,hogy mégse 160as óra legyen már egy 50-esként használt motoron
én 4 literből járok meg egy 100ast! kilóméter órám sajnos nem jó de a táv az 2x47km és oda 23 perc a menetidőm szedi a talpát rendesen a kis tuareg! szerencsémre az előző tulaj adott vele egy liter castrol power 1 racinget amit én a KTM gyári crossba rakok,szal megkapja a legjobbat!
Hát igen, az már lehet sok neki:)
nekem lehet, hogy azért eszik sokat, mert én szinte mindíg 2 személlyel megyek vele, majdnem teljes cuccba és 1 megpakolt táskával :D
A karbi dellorto PHBH28-as, a főfúvókát nemvágom:)
Hát igen, nem rendszámos a gép, de eddig még nem állítottak meg szerencsére!
Végülis van egy adásvételim, meg kötelezőbiztosításom, jogsim, szóval talán megúsznám, de jobb a békesség...
Ja és műszaki nélkül használod a vasat? Rendszámtáblát nem látok rajta.