hali emberek! nem tud valakinégyütemű 350-es rotaxba hengefejtömítést?de nem a vastag kéne,hanem azthiszem KB:0.5-ös aluminium!meg is venném!06304906559
Az alsó tűgörgő előbb szétmegy mint a felső. A képemem a dugón látszik, az alsóból tüntek el a tűgörgők, sőt az egész kosár eltünt.
Nem tudom van-e különbség a kettő között, valami biztos, de nemtudom.
nekem sem volt se a 123asban sem a 127esben, de asszem Poliniban láttam ablakost. meg volt egy 50-es Tuaregem abban viszont az volt. erre aztán raktam ablakot 123asba is meg a 127esbe is. de mivel mindkettő úgy került hozzám hogy vacak volt a motorja így nem tudom hogy van-e különbség az ablakos és az ablaktalan között. bár józan paraszti ésszel végiggondolva a felső tűgörgőnél biztos jobb a kenése mint ha nem lenne rajta ablak. a 123ast azóta már eladtam. a 127 megvan de állt vagy 3 évet a víz meg valahonnan lefojt a forgattyúsházba és tönkretette a főtengelyt. így nem tudom hogy tartósságban mit produkál az ablak.
Hali, nekem is 127-es blokkom van. A power akkor nyit amennyire te beállítod a rugó előfeszítését.
Nekem is dadogott, bár nekem 6-7 ezer között és annyi volt a baja, hogy a szikraközt csökkentettem. Beállítottam 0,5 mm-re és jó.
A régi dugóm se ablakos volt, az új se az.
Itt egy kép.:
tisztelt kollégák! meg tudja-e valaki mondani hogy mi okozza az 5-6ezres fordulat környékén a dadogást. alatta, felette megy a motor mint állat. mondjuk alatta nem mint állat, de megy. gyertya új, gyújtás elektronika új (most gyártottam). illetve még arra is kíváncsi lennék hogy nektek mekkora fordulaton nyit a power? Rotax127-ről beszélek.
Esetleg van-e valakinek ablakos dugattyúja? az sem baj ha már rossz, csak mintának kellene. Gyárilag ablakos van benne vagy sem?
Aprilia etx 125 tuaregről a tükrök!10-es menettel eredeti olasz.
E-mail:toni161@freemail.hu
elérhetőségeim adatlapomon
Van egy Aprilia Tuareg műszerfal eladó! Gyári állapotában, gyári kábelével.
Hívd fel őket: http://italmondo.hu/
600-as tuareg Wind- hez keresek alkatrészeket.
Előre is köszi.
takizmus kukac gmail pont com
Nem tudom van-e különbség a kettő között, valami biztos, de nemtudom.
alaplap + lendkerék 20 ezer ft
Nekem is dadogott, bár nekem 6-7 ezer között és annyi volt a baja, hogy a szikraközt csökkentettem. Beállítottam 0,5 mm-re és jó.
A régi dugóm se ablakos volt, az új se az.
Itt egy kép.:
Esetleg van-e valakinek ablakos dugattyúja? az sem baj ha már rossz, csak mintának kellene. Gyárilag ablakos van benne vagy sem?