Túl nagy a holtjáték fenn a kuplungkarnál, állíts rajta de ne is túl sokat mert akkor meg csúszni fog. Állítasz egy kicsit és kikpróbálod, és ha kell még állítasz.
Ez nem váltóhiba, enyémmel is volt ilyen gond.
A karnál összeeresztésnél 2-3mm holtjáték lehet ill. kell hogy legyen.
Ennél szebben csak mélyen, de ott sem igazán.
Cserélhetsz: rugót; lamellát; olajat
Viszont ha csak az 1-essel vannak gondok, azt hamarabb betudnám váltóhibának, mint kuplungnak. A kuplung ritkán kivételezik, hogy 2-3-4-5-6 kiveszi, csak az 1-est nem. Ennek az az oka, hogy a fokozatoktól független.
ime az uj szerzemenyem: epp most inteztem az atirast....mostmar teljesen az enyem :) tobb kep meg vidi majd lesz kesobb adatlapon. amit meg keresek majd alkatresz: hibatlan plexi, kezvedo, rendszamtarto ha valakinek van irjon es megbeszeljuk az arat. :)
hello
ok.tetszik az ara is.tudok utalni amugy.akkor maradjunk ebben. :) kuld el a szamlainfokat meg hogy akkor mennyi postaval erre a cimre en meg kuldom a cimet ahova kuldheted. :) attila.hunter kukac gmail.com este leszek csak gepnel sajnos melo miatt de amint hazaerek utalom is a penzt. :)
hello na lemertem ma az enyemet ez is kb 90es a huvely.. akkor jo lenne ami van neked. ugye annak is mind2 vege menetes felfogatasos? (csak mert lattam olyan apriliat is amnt alul menetes felul meg beledugos muanyag fules a csati...) ha menetes mind2 akor jo szerintem tenyleg. mi lenne az ara akkor? utanvettel tudod kuldeni ajanlott levelkent?
Ez nem váltóhiba, enyémmel is volt ilyen gond.